Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz ez_meg_emaz #28702 üzenetére

    ha menosegbol vesz valaki iphone-t az regen rossz ;)
    itt a hasznalok sztem egyszeruen kedvelik, es azert van nekik....ma mar csak a tinik kozott szamit nagy szamnak szerintem, kulonben meg egy telefon a sok felsokategorias kozul.
    Nem rossz a 4S, de ha 2 evre akarsz porgos, mindenre boven eleg telefont, akkor az epp aktualis (akarmilyen rendszerben) csucs keszuleket kell megvasarolnod, mert az tuti kihuzza addig is megfelelo hasznalhatosaggal.
    Iphone-nal ez jelenleg az 5-ost jelenti....2eves elofizuval a havi +2200 forintot szerintem megeri,
    de!!
    fekete szinben kenyesebb mint a 4S, ezert tok nelkul hasznalva gyorsabban avulhat a keret foleg...persze ez hasznalat fuggo is, de tok ajanlott.
    Ennek ellenere is az 5-ost javasolnam en is, mert az 2ev mulva is futtatni fogja az akkori legujabb ios-t, a 4s pedig tuti nem (keves lesz a ram pl...a proci talan meg eleg lenne, bar most is gyorsabb az 5-os, de kesobbi verzioknal meg latvanyosabb lehet a kulonbseg)
    2 evig alapbol nem garis, es szolgaltatoira ugy tudom nem lehet plusz apple garit venni, de valami garikiterjesztest erdemes hozza beszerezni ha hosszu tavra tervezel mert ez is (mint barmelyik telefon) barmikor elromolhat ami gari idon belul nem gaz, de azon tul szivas.

    Ha viszont azt nezzuk, hogy egy milestonnal lehuztad 2012-ot is...akkor a 4S-el se lenne bajod 2ev mulva ;)

Új hozzászólás Aktív témák