-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz st3v3np3t3r #247099 üzenetére
Beáll.. - Apple ID - Fizetés és szállítás rendben van? Ott van a b.kártya?
Más akadálya nem lehet a t..hely bővítésnek.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
törölt tag
válasz st3v3np3t3r #247099 üzenetére
Amiatt lehet, hogy bétázol.
-
-
Noxy
veterán
válasz st3v3np3t3r #247103 üzenetére
Ki tudja. Ha szereted sz..ni megad akkor csak bétázz.
Soha nem bétáztam csak egy eszközzel. Olyannal meg főleg nem, amit napi szinten használok.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
z.3.r.0
újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy SE-t (2020) hogyan lehet legegyszerűbben függetleníteni? Céges telefonomat szeretném átadni a feleségemnek. -
BigBlackDog
veterán
2020 végén, apple.hu-n keresztül rendelt készüléknél hogyan néz ki a második évben történő garanciális ügyintézés? Hova lehet vinni, ha gond van?
-
burgatshow
veterán
válasz BigBlackDog #247111 üzenetére
Magánszemélyként bármelyik APR-hez: iStyle, iCentre stb.
De ha 2020 végén vetted akkor még az első évben vagy.[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz burgatshow #247112 üzenetére
Még nem vettem, csak megakadt a szemem egy használt példányon.
-
burgatshow
veterán
válasz BigBlackDog #247113 üzenetére
Kérd el a hivatalos Apple számlát és akkor nem lesz gond. Az Apple 1+1 évet ad itthon garira.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz burgatshow #247114 üzenetére
Közben kiderült, hogy nem magánszemélyes vásárlás, így tárgytalan a kérdés, ott gondolom egyébként is csak egy év a gari. De hasznos tudni az infót.
-
burgatshow
veterán
válasz BigBlackDog #247115 üzenetére
igen, céges vásárlás esetén 1 év.
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Most én vagyok ennyire hülye, esetleg paranoiás de egy vatta új, dobozból kivett (én bontottam ki) iPhone 12 Pro lehet annyira lemerülve alapból hogy nem reagál a bekapcsolásra? Töltőre raktam (iPhone XS Max-hoz kapott töltőfejjel) de még nem reagált arra se.
Vagy beszívtam és gyári hibás lenne?
Smoke some weed nigga!
-
GreenGoblin
őstag
válasz Wiz Khalifa #247117 üzenetére
Elég sok telefon megfordult már e kezemben de ilyennel még nem találkoztam. Bár ez nem zárja ki hogy lehet-e.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
burgatshow
veterán
Nem találkoztam még ilyennel pedig pár 100 telefont már kibontottam. Rakd töltőre és talán felveszi a töltést. Ha nem, valószínű hibás.
-
OCTAMD
őstag
Persze,volt olyan aminek kellett 20perc mire észbekapott
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
Wiz Khalifa
veterán
Én is furcsállom a dolgot. Én se tapasztaltam még ilyet pedig volt hogy havonta másik telóm volt.
Egy ideje töltőn van, még nem reagál rá. Majd kiderül. De azért már foglaltam szombatra időpontot a "Genius" pulthoz.
#247120 OCTAMD:
Érdekes dolog nekem ez. Na mind1. Pedig az i5s, iSE, i8 és az iXS Max-al se volt ilyen gond.[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
OCTAMD
őstag
válasz Wiz Khalifa #247121 üzenetére
Új gyártás vagy még a tavalyiból van?
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
OCTAMD
őstag
válasz Wiz Khalifa #247124 üzenetére
iPhone
SN 4. és 5. karakter
Ha megírod ,akkor megnézzük
-
z.3.r.0
újonc
válasz burgatshow #247110 üzenetére
Mivel a telenor csak a szerződővel áll szóba így ez az opció nem járható. Esetleg más alternatív megoldás?
-
félisten
-
antocskin
tag
Az 1 gen SE mikor megvettem sok éve ez volt. Fél óra volt mire életre kelt és már paráztam hogy sz.r.
Ha egy órán belül nem indul el eredeti töltővel töltve akkor szerintem valami gáz van vele. -
OCTAMD
őstag
válasz Wiz Khalifa #247127 üzenetére
Az nem régi ,pár hetes
-
OCTAMD
őstag
válasz Wiz Khalifa #247131 üzenetére
Igen és nem a tavalyi szeptemberi októberi
-
OCTAMD
őstag
válasz szabonagyur #247128 üzenetére
"Nincs"
Szigorú vagy
-
antocskin
tag
válasz Wiz Khalifa #247131 üzenetére
Hát nem tudom
Ha áll egy évet a dobozban és páne ha a tárolási körülmények is olyanok simán lemerülhet csontra. Idén május óta 3 hónap telt el, az még nem sok idő.Általában 60-70 %-os feltöltöttség volt a telókban amiket kibontottam (kb. 4 db) kivéve az SE amit írtam.
Gyanús…De reméljük nem lesz baj.
Ha meg igen akkor gondolom azonnal csere, hiszen aktiválva sem volt. -
félisten
válasz OCTAMD #247133 üzenetére
Lehet, de elmenne a beszélgetés nem jó irányba ami itt teljes mértékben tiltott dolog.
Nem akartam tovább vinni a dolgot, hogyan és miként akarja majd átadni (véletlenül elhagyott telefon stb).
Picivel is komolyan cégnél IMEI szám fel van jegyezve és ha kell letiltatják a telefont az első percben (nálunk is így van).
-
OCTAMD
őstag
válasz Wiz Khalifa #247134 üzenetére
Ja ami lassan 1éve pihen,ott lehet ilyen ,szokott is
Többféle töltővel kábellel kell próbálni
-
veterán
válasz Wiz Khalifa #247139 üzenetére
Ha valóban baja van,akkor a vásárlástól számított 3 napon belül kötelesek cserélni,utána viszont már szervizes a dolog.
Persze ott cserélik ahol vetted. -
Norbi887
aktív tag
iTunes-al való Restore (iOS 15-ről vissza 14-re) melyik forrásból érdemes beszerezni a hivatalos ipsw file-okat?
Van rendes Apple Cert-el rendelkező oldal, vagy hasonló vészhelyzet esetére?
Előre is köszönöm az infót!// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
z.3.r.0
újonc
válasz szabonagyur #247136 üzenetére
Szóval van, csak rossz helyen kérdezem.
1,5 évente készülék csere van, itt a kutya nem foglalkozik azzal ki mit használ csak legyél elérhető. Eddig is ezeket a készülékeket használta a család az idei szolgáltató váltásig. -
mtomi95
senior tag
válasz Norbi887 #247141 üzenetére
Teljesen mindegy honnan töltöd le!
Nincs olyan, hogy érdemesebb innen vagy onnan, mert úgyis csak eredeti ipsw fileokat fogsz tudni a telefonra tenni, amin felül még az is kell, hogy adott verziót aláírjon az Apple. Ergo tárolgatni is felesleges őket!
Remélem egyszer végre elengedi az Apple ezt az aláírós hülyeséget… Pár éve volt egy nagyon jó kis hiba ami miatt konkrétan minden modellen, minden verzió alá volt írva! Egy rövid ideig szabadon lehetett garázdálkodni!Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
válasz Norbi887 #247141 üzenetére
nincs konkrét oldal, mert az itunes csak olyan verziót rak vissza amit az apple aláír, mindig a legutolsót illetve friss verzió kiadása után a korábbit kb. max 1hétig. jelenleg a 14.7.1-et tudod csak visszaralni.
én az ipsw.me oldalról szoktam letölteni. amúgy az itunes is le tudja tölteni visszaállításkor.
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
swoody
senior tag
válasz burgatshow #247108 üzenetére
Szia!
Koszonten szepen es bocsanat, nem lattam.
Ilyen baromsagot, hogy nem lehet elrejteni…..
Eddig nem tunt fel csak mostanaban, hogy a gmail-nel nem latszik itt pedig igen.[ Szerkesztve ]
-
válasz swoody #247146 üzenetére
Beállítások-Értesítések-Előnézetek megjelenítése menüpont van? Ott lehet beállítani, ha úgy állítod be, hogy "Amikor fel van oldva" akkor elvileg nem jelezheti a feladót sem.
Nekem semmilyen app nem jelez semmi, csak az ikont rakja ki meg az app nevét
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
burgatshow
veterán
válasz st3v3np3t3r #247147 üzenetére
Az csak a tárgyat ill. a levél előnézetét rejti el, a feladót nem. Ahogy az iMessage-nél sem. [kép]
-
GreenGoblin
őstag
Mac-re van 3utools-hoz hasonlo program? Vagy csak az iTunes az egyetlen app?
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
burgatshow
veterán
válasz GreenGoblin #247149 üzenetére
Nincs értelme mert a Finder/iTunes (macOS verzió függő melyik) mindent tud ami kell neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest