- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Após elfelejtette belépés után a jelszót és recovery mode után nem jutunk tovább. Utána mik a teendők, hogy újra tudja használni a telefont?
iphone se 2nd gen.
köszi előre is a segítséget!
Megoldottuk
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Eljött az a nap,amit nem vártam. Akksi egészségnél szervizt ír ki. 3 évig bírta a gyári.79 %-os még. Meddig érdemes húzni? Egy napot még éppen kibírja.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
telefonmágus
senior tag
válasz FIREBLADE78 #245403 üzenetére
A kijelző amikor kiugrik a házból,akkor már érdemes :)
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
kutga
nagyúr
Én 86-nál már cseréltem a hetesen.
Let the Zone take me if I am.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz telefonmágus #245404 üzenetére
Semmilyen puklit nem érzek. Túl van lihegve az a 80 %.
-
kakuk.tamas
addikt
!!!!!!! [link] !!!!!!!!
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Egy iPhone 8 rol mi a leggyorsabb módja a képek átmásolásának PC-re? Ha filekezelővel csinálom állandóan megszakad, vagy valami baja van.. köszi a segítséget! -
balinlin
senior tag
válasz FIREBLADE78 #245407 üzenetére
Attól hogy nem érzed, még megindulhatott a púposodás. A beépített akkuval (nem csak iPhone) pont ez a baj, hogy mikor észre veszed már lehet késő van...
Sok más gyártó telefonjától eltérően nekünk legalább van valami hozzávetőleges információnk. -
herdsman12
őstag
X-en 1001 ciklusnál jelent meg a "Szervíz" figyelmeztetés, majd pár napon belül kinyírta a kijelzőt. [link]
-
Kbali
nagyúr
válasz Major Lion #245405 üzenetére
Gondolom céges előfizetés? Annál nekem is adtak.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz herdsman12 #245412 üzenetére
Hol érdemes cseréltetni? Melyik apr? Nem pesti vok. Futáros megoldás kellene.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
herdsman12
őstag
válasz FIREBLADE78 #245414 üzenetére
Hivatalos szervizek:
iStyle, Almárium-Pro, stb.#245415 MasterMark
[link] -
IntelKiller7
veterán
válasz herdsman12 #245412 üzenetére
Nekem is most lett 78%-os szerviz felirattal. Elso napos X.
Bar az intenzivebb toltogetesen kivul semmi baja.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
MasterMark
titán
válasz herdsman12 #245417 üzenetére
Áh, ja hogy fizikailag, így már tiszta. Azt hittem valami elektromos hibából adódóan.
Switch Tax
-
zoli62
addikt
Az SE 2020-nak milyen az akkuhasználata ls készenléti ideje a 2016-oshoz képest? Jobbára csak telefonálásra használom az SE 2016-ot most, ami három éves.
-
-
Prowler
senior tag
válasz zoli62 #245420 üzenetére
SOT +1-1.5 óra normál használat mellett.
Készenlétben fél—1 nap plusz saját észrevételeim szerint, A13 chip nagyon takarékos.
Plusz ugye adott a gyorstöltés is az új modellnél.
Szerintem érezhetően jobb, régi SE-ről váltottam újra nemrég (céges teló).Veremivadék Undorkutya
-
Divinity
őstag
válasz zoli62 #245420 üzenetére
Nekem mindkettő van jelenleg, “aktív” használatban. Jobban mondva a 16-os (100%-os akkuval) csak a networkön lóg, hogy dobálja át a hívásokat meg tudjak vele néha telefonálni. Az új SE van aktív, napi használatban. Így is kb egyszerre vannak töltve. Szóval bőven jobbnak érzem
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
bnorci71
addikt
válasz zoli62 #245425 üzenetére
ha a régi SE kibírt neked egy napot az új is ki fog, én a csere után azonos használat mellet nem tapasztalatam semmi negatívumot mint ahogy 12minire váltva se, mondjuk nem is vagyok hardcor user
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
mcwolf79
veterán
válasz kakuk.tamas #245409 üzenetére
Volt már kezemben néhány kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasós telefon, de eddig még egyik sem volt hosszabb távon megbízható. Mikor beállítja az ember akkor jó, utána pár hét, és rendszerint egyre nehezebben old fel.
Én maradok a faceID-nál inkább,Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
madle
őstag
Sziasztok, megrepedt az i7-em kijelzoje, mukodik teljesen de nem szeretnem igy hagyni. Azt lattam hogy szervizben nem gazdasagos mar a javittatasa, esetleg ha eBayen rendelek hozza akkor ezt itthon megoldhato lenne cserelni vagy kell hozza spec szerszam?
-
kutga
nagyúr
válasz #40993792 #245429 üzenetére
Szerintem a képernyő alá, bekapcsoló gombba, hátlapra telepített olvasók korában legalább a lehetőségét meg kellett volna teremteni a választásnak. Igaz, mondjuk ki láthatta előre hogy ez lesz, és a touchid sem mindenható, a nagy nyári melegben az én ujjaim pl. nem olvassa.
MOD
mcwolf79
Vajon meddig.[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
OCTAMD
őstag
válasz madle #245430 üzenetére
Márkaszerviz felejtős 60000Ft,igaz ott komplett kijelzőt kapsz home gombbal kamerával,szenzorokkal,hangszóróval
Az olcsón megvehető kijelzőknél csak a kijelzöt kapod és átraksz mindent,aprólékos meló
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
troooper
tag
Sziasztok! Az 5W-os gyári töltőben van vmilyen védelem?
-
tonyqa23
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok
tudtok mondani / ajánlani jó minőségű képernyővédő fóliát? Ma megint leesett, természetesen pofára, mint a vajas kenyér. A fólia törött csak rajta, de ez már a 2. eset volt.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
troooper
tag
-
-
veterán
válasz troooper #245446 üzenetére
Mindegyik minőségi töltőben van védelem,legyen az Apple,Samsung,Huawei,Hama,AlzaPower,Blitzwolf stb-stb.
Még a Lidl-ös Silvercrest-ben is van.
Teljesen mindegy milyet veszel.Csak a legolcsóbb filléres kínai legalja noname töltöket kell kerülni alin,wish-en és a hasonló oldalakon,azoknak a töltésvezérlője ipari hulladék. -
pinnacle
nagyúr
Régi fotóimat digitalizálnám. Gondoltam veszek egy fotószkennert, de mobillal is egészen jó képek készültek. Van erre külön beállítás/program vagy elég csak alap beállítással készíteni?
-
SeatZola
őstag
Sziasztok!
Gyors kérdés: lehetőségem van lecserélni az asszony 2020. januári, így még 1,5 évig garis XR-jét 1:1-ban egy új, 0 perces, garban cserélt , 3 hónap garos XS-re vagy egy használt és még 2 hónapig garos 11-re, ítt 20eFt-ot kellene ráfizetnem. Szerintetek érdemes valamelyikre?
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest