- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
én letöltöttem az ipsw-t az apple hivatalos szervereiről, iTunes-al visszaállítom épp jelen pillanatban. pár perc és kész. a build számból ítélve ez szerintem a release verzió (18A373). a GM és a Final verziószám meg szokott egyezni, ha van valami akkor frissítenek. abban az esetben majd jön az OTA és feltolom.
EDIT: ahogy írtam ezt, fel is települt.
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T440, Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th, Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st | macOS 13
-
-
kushwavez
senior tag
válasz #20749568 #225368 üzenetére
hát gyorsnak gyors, az akksiról még nem tudok nyilatkozni, viszont egy bugot már találtam a widgeteknél, (legalábbis szerintem az). Egy gyönyörű feketeség fogad, és ötletem sincs mihez tartozik, a szürke (a "Nem érhető el tartalom") az a képekhez tartozik, és gondolom azért írja ezt mert nincs képem, vagy nincs kedvencem, vagy ilyenek, szóval azt nem is mondom bugnak, bár ott is furcsa, hogy nem azt írja, hogy "Nincs fotó" vagy ilyesmi. Viszont a feketeség az nem tom mi:
Lenovo ThinkPad T440, Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th, Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st | macOS 13
-
Bilux
veterán
Nem lesz itt semmi ha 10-kor nem jön ki akkor majd holnap ha nem dobnak be egy késést
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
addikt
Most írják hogy már elkezdték nem kell remegni
[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
kalanchoe
senior tag
Ha 13.5 van fent, akkor is lehet 14-re frissíteni, vagy előtte fel kell tenni a 13.7-et?
-
kushwavez
senior tag
válasz bigdady #225378 üzenetére
Apple oldal, igen. Ez a domain az apple iOS frissítéseinek van bejegyezve. Egyébként double-checkoltam, iPhone 7-nél már ipsw.me-n is ott az iOS 14 ipsw.
bővebb info a domainekről/hosztokról: https://support.apple.com/hu-hu/HT210060[ Szerkesztve ]
-
RaZroX
addikt
iPhone 11-hez is fent van ipsw-n: iPhone11,8,iPhone12,1_14.0_18A373_Restore.ipsw
Ezek szerint biztos nem i11S lesz idénui.: 10 perce még nem volt fent.
[ Szerkesztve ]
This is the way
-
BLOODSHOT
senior tag
Elképesztő hogy még mindíg nincs fent...
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
-
norbertoth
senior tag
Lehet már tölteni
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Boonen007
őstag
TvOS mikor jön?
-
natë
nagyúr
A hivatalosan megjelent iOS 14 buildszáma 18A373, ami megegyezik a GM buildjével, így akinek már a GM verzió van fent, annak nem jelenik meg majd OTA a frissítés.
-
kalanchoe
senior tag
válasz norbertoth #225388 üzenetére
Nálam még semmi. (iPhone 7, 13.5)
(#225390) natë: magyarán a stabil megegyezik a gm bétával? (kicsit furcsa lenne, mert nekem ipaden még némileg bugos. )
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
troll
-
-
BLOODSHOT
senior tag
voteban
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
Grougon
tag
válasz norbertoth #225393 üzenetére
13.7 iPaden is van 4K YouTube nekem :D
-
senior tag
Kint van!
-
telefonmágus
senior tag
Megjött már
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peugeot, Citroën topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest