Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr. Oid

    aktív tag

    Sziasztok,
    Regi tema, de itt sem talalok tuti valaszt eddig.
    Van ket i4s-em, mindketto T-s, mindketto 6 gigas 6.0.1-en.
    Az egyik maganhasznalatu, ezen 2 mailbox orankent szinkronizal, 3-5 smst irok es max 30 percet beszelek. Fut a whatsapp es a viber, erdemben kb 10-10 percet hasznalom mindkettot. Ez a telefon 2011 decemberi. Nem hagyom altalaban total lemerulni, miota megvan, ketszer kapcsolt ki merules miatt. Wifi megy rajta.
    A masik ceges, ezen egy mailbox felorankent syncel, sok mailt irok es kb 200-at kapok. Wifi ezen is megy, im kliens kb hetente egyszer 30 percet megy. Ez a telefon iden szeptemberi.
    A sajat telon kb heti 45 perc zenehallgatas megy es naponta kb orankent facebook frissites meg napi ket twitter frissites. A cegesen semmi ilyesmi. Mindket telon kb napi 15 percet netezek Safarival.
    A magan telomat ha hasznalom, tehat ha megy a kepernyo, a safari vagy barmi alatt, akkor par percenkent csokken 1-2 szazalekot az akku toltottsege. Ugy emlekszem, ez az utobbi 2 honapban lett ilyen, a ceges nem produkalja.
    Ez normalis? Mar lassan egy napot se bir a telefon egy toltessel, mig a ceges a sok emailezes ellenere is tudja a ket napot lazan.

Új hozzászólás Aktív témák