- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom!
veterán
Xr lehetne kisebb is elég nagy körbe a káva
-
Hegyirabló
veterán
-
atirag
őstag
válasz Csigavair #189490 üzenetére
Szerintem te nem is használtad igazán. Szerintem zseniális a faceid. addig én sem akartam amíg nem kezdtem használni. Amikor nem tudod feloldani akkor nem is akarod használni a telefonod csak egyszerűen ki akarod nyitni ,hogy lásd. Aki használja annak jobb mint a touchid!!
-
Csigavair
tag
válasz Danny365 #189496 üzenetére
Működni működik.... csak kb kapásból 10 olyan helyzetet tudnék felsorolni, amikor ezerszer jobb/kényelmeseb egy ujjlenyomatolvasót megnyomni, mint szépen belenézni a telefonba. Én spec sokat motorozok. Piros lámpánál/ zárt vasúti átjárónál van, hogy előkapom és megnéznék valamit.... mondjuk a bukóm levétele nélkül. Na ha ezt te reprodukálod nekem face id-val megtapsollak
-
Danny365
őstag
Amúgy kint a végleges ios 12, mármint a GM, 2,76 giga, toltsetek!
-
Sziasztok. IOS12 betával a Watch névjegy szinkronizációs gondja megoldódott már?
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
válasz HUTCHDB #189494 üzenetére
Gratulálok, hogy a monitor mögül simán megítélsz embereket akiket nem is ismersz. Nyilván jobban tudod azt is amit én átéltem velük. Illetve amiket mostanában tapasztaltam.
Fogadd őszinte gratulációmat![ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
dud998
őstag
Kijött a GM IOS 12 a bétázóknak.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
TBMC
addikt
ez az árazás... ez azért nájsz itthon kis hazánkban
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Csigavair #189506 üzenetére
És kesztyűben hogy nyitod ki a TouchID-t?
De, az is megfordult a fejemben; viszont nagyon kevés motorost láttam, aki kesztyű nélkül nyomta.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Csigavair
tag
válasz hemaka #189512 üzenetére
Ezt nagyon adom!
IOS számomra a legjobb, de ezek a mostani újdonságok egyszerűen nem jelentek alternatívát. Notch hegyek nuku ujjlenyomatolvasó. És hát.... kerestem mostanáig, de hol van itt az innováció? Ja, hogy újrahasznosítunk meg energiatakarékosak a gyártás során meg környezetkímélőek... ok de ezen kívül miért is kéne ezt válasszam? -
Csigavair
tag
válasz bLaCkDoGoNe #189521 üzenetére
Az gondolom meg sem fordult a fejedben, hogy nem hordok kesztyűt. De bukót igen mert hát ugye az kötelező
-
majestic
őstag
válasz IntelKiller7 #189503 üzenetére
Nekem valami 525.000.- forintra jött ki 330 ft/€ árfolyamon számítva az XS Max 256GB-os, ez lehetséges szerintetek?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Hegyirabló
veterán
válasz majestic #189525 üzenetére
Nem elég egyszerűen felszorozni, millió dolog miatt növekedik még az ára itthon.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #189521 üzenetére
Olyan kesztyűt kell venni, amivel nyomkodhatod a telefont, Nekem is ilyen van motorozáshoz, vagy van aki nem hord.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Csigavair
tag
-
Ádám16
addikt
A hivatalos viszonteladóknál ha jól olvastam itt, gyorsabban esnek a készülékek árai, mint a GSM üzletekben. Ez mit jelent? Ha megjelenik az Xs, onnanstól lentebb is szokta vinni az áraka egyből pl. egy MM vagy iStlye?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz IntelKiller7 #189509 üzenetére
Az idevetett betuid szepen elarultak a jellemedet.
Olyan peldat hoztal fel (s9plus) ami egybol jelezte, hogy magaval Munchhausen baroval allok szemben.
Bizonygass masnak, hirdesd az igedet az arra vevoknek!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz XFishboneHUN #189530 üzenetére
...de a TouchID-t nem nyitja, a kérdésem pedig arra vonatkozott.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
dud998
őstag
Szerintetek a sima X is megkapja a sztereo hangot a videóhoz? Mert ez szerintem eddig is csak szoftveres butasága volt a telefonnak.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #189535 üzenetére
Ja persze, azt nyilván nem, de a jelkódot, be tudod pötyögni. Illetve, mint írtam, aki nem hord kesztyűt, annak nincs TouchID gondja.
-
aujjobba
addikt
“Apple will no longer include the Lightning to 3.5mm headphone adapter” - 9to5mac
-
dud998
őstag
válasz tboldi #189541 üzenetére
Pedig ezt azért egyszerűbb lenne megoldaniuk, mint a Portré módot. Na mindegy...
Ettől még tudok teljes életet élni.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz IntelKiller7 #189538 üzenetére
Apple oldalán is esett már.
103/113k a 38/42mm.aujjobba
Pár hete volt, hogy az az átalakító fogy a legjobban az egész világon. Így még jobban fog fogyni.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Gergőke88
addikt
Apple.com
Mindennek az ára felkerült, a régiek is frissítve lettek. -
hemaka
nagyúr
42-est eglobalrol mar tudsz venni 102-103k korul. Ha meg vadaszol valamerre kupont, meg olcsobb is lehet.
Mi asszonynak mult honapban vettunk egy pink 38-at azt hiszem 92k korul.
aujjobba
ROFL[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
válasz Danny365 #189531 üzenetére
Igen, azóta már megjelent... Hát mivel nekem az ÁFA lejön, 400.000-ért megrendelem
Nem figyeltem eléggé, az X Max-ot és a Watch-ot mikortól lehet rendelni a magyar Apple Storeban?
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz CharlieDrop #189543 üzenetére
Szintén, én is 6s-ről frissítenék, de az a 400k.... húúúú
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest