- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Srácok, nem háborút szeretnék indítani csak olvasgattam, hogy sokaknak problémája van az akksiidővel. Én tegnap reggel 5:30 -kor húztam le 100% -os éjjeli töltésről, elindultam melóba autóval (ment a Wazze és google play music streameltem a zenét mobilneten), bennt nincs WiFi (tilos..) ezért egész nap 4G -én voltam ugyancsak, volt facebookozás-messengerezés, képeket is küldtem kaptam, neteztem stb... 5 körül hazamentem, ugyancsak Wazze és zene stream (sőt, Wazzet valszeg el is felejtettem kilőni), na itt otthon voltam kb 2 órát, ott WiFi -n volt, de ugyancsak netezgettem, chateltem, képeket küldtem-fogadtam stb.., majd elindultunk moziba, ugyancsak Wazze, music stream stb.., pihent 2-3 órát, majd hazafele megint stream+wazze. Otthon még neteztem kicsit, és így hajnal 1 -kor volt 6ó 31p "usage" és 19ó 16p "standby" és épphogy figyelmeztetett, hogy 20% -on áll.
Nem tudom ki mihez van szokva, vagy mit vár el, de nekem tetszik.. Semmi problémám nincs vele
[ Szerkesztve ]
-
Coc@s
őstag
válasz B-L-A-C-K #153356 üzenetére
Igen, nagyon nem mindegy, a WAZE mennyit és miként van használva.
Én kb. napi két órát használom a WAZE-t (átlagosan), de szinte mindig töltőre dugom ilyenkor.
Ekkor annyit érek el, hogy a töltés kb. szinten tartja a telefont, vagyis kb. annyival szállok ki a kocsiból, amennyivel beszálltam.
Amennyiben töltés nélkül használom, akkor merül rendesen.
Ez - mint az aláírásomból látszik is - egy i6-os.18 éve itt
-
kchris78
veterán
Szóval, régebbi iPhone-t akarok venni. Nézegetem az árakat és egyegy ártól le vagyok döbbenve, pl amennyiért kínálják a 6s 32/64GB árakat _használtan_ ha hozzácsapok még egy 10-est (van hogy annyit se kell) akkor annyiért már ÚJAT kapok (igaz "okosban" működő cégnél)...
De az igazi kérdés az az hogy szerintetek megéri 100ért i6-ot venni? 64GB-os. Mennyi ideig lehet az még támogatva illetve sebesség...? Nekem i7 van, páromnak lenne neki nem annyira szempont inkább a stabil megbízható működés...Másik az hogy használtan milyen kevés silver van, azon is csodálkozom, páromnak meg pont olyan kell
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Tibee86 #153360 üzenetére
Ja, csak 6 e-mail fiókom fut a mail-ben. Rengeteg safari, fórumozás, stb. A fényerő viszont max. 20%-ra van állítva. Tény, hogy facebook meg hasonlok, nem futnak, ha be is lépek valamelyikbe miután megnéztem amit akartam ki is jelentkezek egyből.
Mondjuk ez az első heteken volt, nem ez az általános. Csak érdekesség képpen raktam be. 2 nap a szokásos üzemidő. Peace
-
B-L-A-C-K
titán
válasz kchris78 #153362 üzenetére
Azért van ez a hülye árazás mert a kintről behozott i7-nek már most olyan ára van mint 2017 márciusban kellene lennie, így behülyíti az összes régebbi modell árait.
Szerintem az i6 még a mai napig teljesen rendben van, de még az 5S is használható. Amúgy én is most vettem i7-et, előtte pl fél évig i6-om volt, semmi bajom nem volt vele, csak már meguntam.
-
Chiftain
aktív tag
Biztos hogy nem vennék ma már i6-ot! Az 1 giga ram miatt, az már kevés ios 10 alatt, később ez még rosszabb lesz. Sokkal inkább vennék se-t, az még talán nem is annyira "brutális" árban. Tovább lesz támogatott a frissebb hardware miatt. Ha a méret a lényeg... Akkor meg i6S.
-
Kommy
veterán
Nekem ezt tudj a telefon (i7): [kép]
Azt hozzáteszem, hogy semmit nem ér a telefon használatát mérő óra ez a használati idő max 3-4 óra lehet ennyi idő alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
Az i6 majdnem uaz mint egy 5S, csak nagyobb a kijelzője.
Sztm inkább egy SE-t, vagy 6S-t vegyél ha hosszabb távon akarod használni.
Sebességben meg a duplája.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
vasi89
addikt
válasz B-L-A-C-K #153344 üzenetére
De ez az hogy ezek a dolgok elérhetőek lennének force touch nélkül is. Egyébként nekem sem hiányzik.
@DJosef: nekem egy sennheiser fülhallgatóm van de hangszínszabályzó nélkül eléggé vacakul szól hiába nevesebb cucc, illetve másképp szól egy sony is. A gyári EQ meg tényleg csak a saját füleshez ér valamit. Ez azért nekem nagyon bosszantó, hogy még ezt sem állíthatom be úgy ahogy akarom.
-
kchris78
veterán
válasz Chiftain #153366 üzenetére
Ezen gondolkodom én is. Párom nem igényli az 1-2 éves cserét ha csak nincs vele gond, ezért hosszú távra tervezek már végre a 2 Lumia után (pedig a 735ösnek nem kellene ilyen ratyi lassúnak lennie... de ez off és hosszú), ezzel az elgondolással meg az i6s lenne a jobb döntés, ForceTouch, 2GB RAM, jóval erősebb proci.. Viszont ez nincs értelmes használt áron, sokkal inkább megéri újonnan, 32GB-s verzió 160 körül.
[ Szerkesztve ]
-
Chiftain
aktív tag
válasz kchris78 #153370 üzenetére
Az i6 már most 2 éves, és már most látszanak a kevés ramból adódó különbségek. Főleg egy i7 mellett ami neked van. Hosszú távra mindenképp legalább i6S vagy SE. Később jön el az a pont amikor már váltana az ember a gyengébb hardware miatt. Meg amúgyis mindig a keretbe beleférő legújabbat kell megvenni, így elkerülve az esetleges csalódást. Soha eszembe nem jutna a korábbit venni ha megengedhetem magamnak az újabbat!
-
FuRiONight
őstag
Hali!
i6S+-t tudom függetleniteni a magyar telekomnál? Illetve lehet tudni ez kb. mennyibe kerül?
Előre is köszönöm
Üdv. FN
hdanit610: részletfizetésre vettem, akkor nem elég ha azt kifizetem..?
[ Szerkesztve ]
-
hdanit610
aktív tag
válasz FuRiONight #153375 üzenetére
Hűség lejárta után 15k és csak az eredeti tulajdonos indíthatja, se meghatalmazás, se semmi nem segít. Persze, ha kifizeted az összes kedvezményt, ilyesmit (=szerződésbontás kb.), akkor lehet előbb is.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz FuRiONight #153375 üzenetére
15 000Ft elvben, amennyiben előfizetéses telefon és van még rá hűség/részlet, természetesen csak a hátralévő tartozások befizetése után függetleníttethető.
Amennyiben használtan vetted a készüléket, kell az eredeti tulaj is a procedúrához.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Xiaomi Mi Band 1S-et szeretnék vásárolni az iPhone 6S készülékemhez. Van valakinek tapasztalata vele? A gyári Health appal működik? :-)
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
haddent
addikt
válasz kchris78 #153361 üzenetére
Olyan 60-70% korul van a fenyero, szvsz ez inkabb magas , sokan ezzel is sporolnak ilyen 20% on
BLACK: waze osszesen biztos ment egy orat, trafi vadasznak hasznalom csak
De nem wz vopt a celja a posztnak, hanem csak az h pl en teljesen elegedett vagyok vele. Ja es Iphone 7
Elotte most oneplus3 volt. A gyorstoltes hianyzik, meg az hogy (gyors)toltes kozben is jeghideg maradt a telo. De pl akksi idoben veri azt is meg anno ip6 mat is
-
Coc@s
őstag
válasz Aaron14 #153384 üzenetére
Nem én lettem megszólítva, de kicsit érintett vagyok.
Eü. okokból én is belevágtam egy hasonló pojektbe, én kifejezetten a pulzusom 7x24-es figyelésébe - és szükség esetén riasztás.
Sokat olvasgattam töprengtem, számolgattam, és én végül egy Garmin FR235-öt vettem (ez csuklós pulzusmérővel rendelkezik), és vettem hozzá a mellkas pántot is, mert csak az a pontos.
Az én órámnál a csuklós is egész pöpecül működik, de azért néha van egy-egy kis hirtelen változás, főleg fölfele, vagyis néha hirtelen mutat mondjuk egy 160-as pulzust pár pillanatra, miközben egyébként pl. 100 körül van.
No ilyen a mellkas pánttal nincs, hisz az elektromos jelekkel dolgozik (mint pl. az EKG is), azokat veszi és továbbítja az órának.
Mondjuk az utóbbi időben éjszakára leteszem a pántot és olyankor a csuklós működik, de egyébként éjjel-nappal rajtam van a pánt.
Persze a Garmin egy nagyságrenddel más kategória, de azt hiszem minden szempontból.18 éve itt
-
TigerCat
nagyúr
-
Chiftain
aktív tag
-
Arcképgyáros
Kint a Mario!
-
DonDennis
senior tag
Sziasztok.
Kis segítségre lenne szükségem. Ma vettem egy iphone 7 128gb telefont MitoGabor-nal, többen is írtátok itt, hogy megbízható meg tőle vettek telefont, illetve a PH értékelése is elég meggyőző. Na most úgy néz ki, hogy az iCloud-bejeletkezésnél nem jutok tovább a telefon beállításába, mindig ezt a hiba üzenetet dobja. Felhívtam azt mondta, igen az elmult hetekben nagyon szarok az apple szerverek van akinek a beregisztráláson is csak 20x-ra megy végig. A kérdésem, hogy nekem eddig iphone 3gs 4s majd 6 most 7 volt, egyik telefonomnál se volt ilyen probléma, így kicsit szkeptikus vagyok ez a "most szarok az apple szerverei" dologra. Vagy tényleg így van és próbálgassam az újra gombot és 1x csak jó lesz?!Vagy hibás a termék és mehetek szo... a gariztatással stb? Köszönöm előre is.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest