- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gretzky77
veterán
válasz Laca1212 #130852 üzenetére
Az a baj,hogy pontosan nem tudom mi volt a neve de rákeresek! Anno vettem egy készüléket használtan ami az Arany János utcai metrónál lett véve gsm boltban! Aki vette kötött rá a generalinál biztosítást adta hozzá a kötvényt mikor megvettem és beszéltem is a generalival,hogy müködik a dolog! Az előző tulaj 1 évre kifizette valami tizen egy kétezer volt! Igen kiegészítő valóban!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
-
Laca1212
őstag
válasz gretzky77 #130854 üzenetére
Akkor még mindig ott tartunk, hogy önálló bizti lehetőség nincs az alább tárgyalt esetekben.
Amúgy azért érdekes ez ennyire , mert anno akartak rám sózni új szürke importos i6s-t, hogy "ááá, bárhol lehet rá biztosítást kötni". Hát nem lehetett.. mert utánajártam rendesen a témának. Így maradtam iStyle-nél.
-
zaskar
senior tag
válasz #20749568 #130857 üzenetére
A másik topikban már ajánlottam egy egyszerű, és gyors konvertert, ami ALAC-ra konvertál. Én nem 3, hanem jóval több albumot alakítottam át vele, elég gyors.
-
Ngtx
aktív tag
Nem lehet ezt a bill.színt "kinézetet" használni minden gépelésnél? Nem létfontos csak jó lenne, Külön appot nem szeretnék ilyen célra.
apple user
-
Scholes9
nagyúr
válasz Megane2000 #130815 üzenetére
Garancia erre nem terjed ki, azt biztosításnak hívják
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
bigdady
nagyúr
Ne zavarj funkcio alatt viber miert csipog feloldott kijelzőnél? Mindig némitásra van állitva a funkcio pedig
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
A Skype iOS verzió nálatok is bénán szinkronizál?
Gyakorlatilag hiába olvasok el egy üzenetet a Skype OS X alkalmazásban, a telefonon továbbra is ott a jelzés az ikonon és csak akkor tűnik el, ha ott is megnézem.♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
bigdady
nagyúr
Telenoros iphone 5-ök nem mind fgtlenek?
-
zonusz
aktív tag
Nem életem legnagyobb problémája, de érdekel, hogy a kocsiban a kijelzőn miért nem jelenik meg a hívó képe, ami a telefonon hozzá van rendelve, pedig jó volna, ha látnám, hogy ki hív és nem a nevet kellene böngésznem. A korábbi régi Note2 ezt tudta, igaz az meg nem a telefon csengőhangját tette ki a hangszóróra. 6s-ről van szó.
Köszönöm. -
OldAkita
aktív tag
Ez az első okostelefonom. Azt hittem csupa értelmetlenséggel van felruházva, nem értettem mit nyomkodja mindenki. De engem is beszippantott. Egyre többet vacakolok vele és végeérhetetlennek tűnik a lehetőségek tárháza. Igyekeztem többször átfutni a beállításokat mielőtt kérdezek, de vagy türelmetlenül gyorsan csináltam és átsiklottam a megoldás felett, vagy nagyon el van rejtve. Üzenetet küldtem a Face-en a fiamnak és bár láttam hogy a beírt szavakat igyekszik kitalálva befejezni egy kis buborékban, de nem foglalkoztam vele, illetve amikor jól kitalálta és én még nem fejeztem be a szót akkor hiába koppintottam a felajánlott buborékszóra, nem illesztette be. Viszont az elküldött üzenetben több szót is a saját kiegészítéseként küldött el. Kikapcsolható ez a (azt hiszem predektív szövegbevitelnek nevezik), na ez ?
-
wardemi
senior tag
válasz OldAkita #130874 üzenetére
Pont fordított logikával használtad a dolgot . Ha azt szeretnéd, hogy a felajánlott szöveg kerüljön be, akkor csak nyomj egy szóközt ha már kidobta a kívánt szót. Ha az a cél, hogy ne a felajánlott szöveg kerüljön leírásra, akkor meg ki kell x-elned.
+1 extra, ha kétszer megnyomod a szóközt akkor lezárja a mondatot egy ponttal és naggyal kezd
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
törölt tag
Sziasztok. A tegnap vásároltam egy telót. Hogyan tudom megnézni az aksi állapotát? Köszi előre is.
-
zolikaDB
veterán
Megprobaltam alairt 4.1-et restore-olni a 6.1.6-ra 3GS-en, legfrissebb iTunes-szal. A vegen 20-as hibaval elszallt, majd feltette vissza a 6.1.6-ot.
Mi tortenhetett? -
Franky2Ster
senior tag
Simkártyát szeretném ma kicseréltetni nanosimre csak az a kérdésem amíg nincs meg az új telóm addig a régi telefonomban is tudom használni a nanosimet? Nyílván akkorára töröm ki addig.
-
TheMarci
addikt
válasz Franky2Ster #130881 üzenetére
Ha ki lehet törni nagyobbra is, akkor igen, ha csak nanora, akkor vegyél hozzá átalakítót, azzal tudod használni.
Do You Dream?
-
Megane2000
aktív tag
Üdv!
Pár napja írtam hogy a távolságérzékelő nem megy az iphone6-on.
Eg a proximity szenzor hibája lehet. Azonban érdekes mód ha hívás közben egy fehér lapot teszek oda akkor működik....
Íme mint a videón. :[link] na ez mitől van? -
Zsolaf
addikt
válasz Megane2000 #130883 üzenetére
Lehet h kosz került oda, és a fehéret még érzékeli. Az érzékelő valami fényt bocsájt ki asszem úgy működik..
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
-
Nescafé
őstag
üdv
Aki használ nuglas fóliát, az mien tokkal, melyik jó hozzá?
3 hónap után az ebay-es fóliám megadta magát. iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
Buster17
addikt
Hali.
Tesomnak iphone 6osa van és ha hívják őt akkor minden második hívásra csöng ki, az elsőre hangpista van
Ez milyen hiba?[ Szerkesztve ]
-
bull84ghia
őstag
válasz zolikaDB #130880 üzenetére
itunes hiba kódok
Hibaszámok: 1, 3, 11, 12, 13, 14, 16, 20, 21, 23, 26, 27, 28, 29, 34, 35, 36, 37, 40, 53, 56, 1002, 1004, 1011, 1012, 1014, 1667 vagy 1669.
Ilyen esetben hibás a készülék vagy a számítógép egyik hardverkomponense, ami megakadályozza a frissítés vagy a visszaállítás végrehajtását.
Ellenőrizze, hogy a biztonsági szoftver és a beállítások nem akadályozzák-e meg, hogy a készülék kommunikálni tudjon az Apple frissítési kiszolgálóival.
Ezután hajtsa végre az iOS-készülék visszaállítását még kétszer. Olyan kábelhez, számítógéphez és hálózathoz csatlakoztassa a készüléket, amelyről biztosan tudja, hogy megfelelően működik.
Arról is győződjön meg, hogy a biztonsági szoftver és a beállítások engedélyezik a készülék és a frissítési kiszolgálók közötti kommunikációt.
Ha a frissítés vagy a visszaállítás során továbbra is megjelenik a hibaüzenet, forduljon az Apple-támogatáshoz.
Ha a hibaüzenet ismét megjelent, ellenőrizze, hogy nem avult-e el, illetve nem módosult-e valamelyik szoftver.Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
California1
őstag
Üdv urak!
Feltette ma a 9.3 beta4 public sw-t (iPhone5) kíváncsisagból.
Letoltottem, telepitettem,majd utána amikor végzett csináltam egy teljes visszaallitast a telón.
A kérdésem az lenne,hogy jól csináltam e így?
Gyakorlatilag így most szűz a rendszer?Előre is köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz California1 #130894 üzenetére
Így teljesen jó, bár én nem csináltam utána visszaállitást, csak felraktam és kész.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Lacikaa9988
tag
Sziasztok! Szeretnék i5S-be kamerát cserélni. Ebayen van 1000 ft körül, ezek nem szar minőségűek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest