- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
-
b4zsi-
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy iPhone 4 ügyében iOS 7-es szoftver fut rajta. Nincs rajta JB.
Jelenleg elindításra alma logo után "dugd itunesra" kép jelenik meg.
Visszaállítás frissítés -> Szoftver kibontás -> Hibaüzenet (21).Mivel sajnos a power gomb nem müködik csak a home, ezért a kettő egyidejű lenyomása nem lehetséges.
Olvasom, hogy a system32/driver/host fájlban módosítanak valami annak érdekében, hogy működőképes legyen a telefon.
Tudnátok segíteni, hogy hogyan lehetne helyretenni a készüléket?
Előre is köszönöm.Üdvözlettel: Balázs
-
vasi89
addikt
Áldom a telenort a hűségidőn belüli készülékcsere miatt, visszatértem, fél év után
Használ valaki Outlookot? Jelez ha emailt kapok viszont a kis jelvény ikon nem jelenik meg és nem mutatja h mennyi levelem van. Nem akkora tragédia de azthiszem ezelőtt tökéletesen működött. Mentésből állítottam vissza de már letöröltem az appot és újra felraktam de sajnos nem javult.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, van már jailbreak ios 9.1-re?
Már váltanék 8.4-ről,kezdem unni -
Arcképgyáros
válasz Mr. Erikszon #125658 üzenetére
Úgy tudom nincs még.
-
h1mpi
félisten
Tudom, hogy nem iphone hiba ez, de az mitől lehet, hogy hosszú ideig tökéletesen tölti át a 6S automatikusan a képeket a PC-re, majd egyszer csak nem akarja... semmi nem lett megváltoztatva se a gépen, se a telón.. valaki?
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Bagan
aktív tag
Sziasztok!
Imessage iphone-on 1,7 gb helyet foglal. Osszes tartalmat, tobb szaz kepet, es hangfile-t ki lehet valahogy par kattintassal exportalni? Nem sok kedvem lenne egyesevel lementegetni a fotokat.
Koszonom! -
Joezyka
senior tag
üdv!
Egyik ismerősömnek van már egy iped-ja és most vett egy 6s-t is. a gondja az, hogy nem tudja az ipades azonosítóját a telefonon használni. Sajnos én nem értek az apple rendszerhez, de az ismerősöm meg kb világtalan én meg megígértem neki, hogy segítek. A kérdésem az lenne, hogy tényleg nem lehet több eszközön ugyan azt a fiókot használni (bocs a buta kérdésért, nem nem tudom, hogy itt fiók van, vagy simán user vagy hogy). Csak mert mi van akkor ha valaki új telefont vesz és vett egy csomó appot? Akkor azt veheti meg újra?
Köszi a felvilágosítást előre is és bocsánat, a sok hülye kérdésért ami nektek alap.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
bbdzyx
senior tag
Tudtok ajanláni egy hívásforgalom figyelő appot, ami ingyenes és teszi a dolgát?
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Frozzy
őstag
Elküldtem szervízbe a telefonomat.
a srác azt mondta a telefonban, hogy valószínüleg cserélni fogják a telefont viszont azt mondta, hogy elég ha csak a telefon küldöm el nekik..
de ha most cserélik akkor egy bontatlan i6-ot fognak elküldeni ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
-
Arcképgyáros
válasz Frozzy #125674 üzenetére
Először fel voltam háborodva én is, de szerintem ezek talán megbízhatóbbnak mondhatók mert gondolom tesztelték őket összerakás után, nem egyből be a dobozba.
Más gyártók ezt sem vállalják be, szétszedik-megjavítják aztán visszakapod ugyanazt a telefonodat ami volt ugyanazokkal a karcokkal.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz Frozzy #125674 üzenetére
Igen, ha nem tetszik add el nyugodtan. Nem értem egyébként ezen mi az elfogadhatatlan, és hogy miért kell ezen minden 20. oldalon fent akadnia valakinek. Refurbished tehát felújított, teljesen új külsőségek és aksi, tesztelve vannak, senki soha nem fogja megmondani ezekről hogy valaha is használva voltak, makulátlan mindegyik.
-
Frozzy
őstag
válasz h1mpi #125676 üzenetére
az odáig oké... csak az enyém karctalan kifogástalan állapotban volt. akksi nem volt szét használva kijelző automatán volt mindig.. csatlakozó rész nem porosodott.. meg ilyen apróságok.
Most meg elküldenek nekem egy olyan "használt" telefont amit kitudja ki és hogyan használt
vettem egy új bontatlan telefont ami hibás és kicserélik egy használtra
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz CharlieDrop #125685 üzenetére
(#125684) frozzyZTE
+1 javítva vannak az i6 hibái (nem csúszik el az előlapi kamera, és pl. nem kattog a kijelző nyomkodásra a keretben, stb.) szóval összerakásnál jobban oda van rá figyelve mint egy új telefonra amit a gyártósoron kapkodva raknak össze
Különben mi baja a telefonnak, miért vitted szervizbe ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Frozzy
őstag
És amúgy ezekre a hibákra mondta a telefonban a srác, hogy valószínüleg biztos, hogy cserélve lesz a készülék. Ezért is kérdezgettem itt, hogy mit várhatok.
Egyébként nem titok az iCentre-be küldtem a telót. Sok jót olvastam már róluk és remélem én is egy elégedett ügyfelük leszek
(sajnos nincsenek jó tapasztalataim a garanciáztatással kapcsolatban. Vekengtem is eleget rajta, hogy most csináljam vagy ne )
-
Frozzy
őstag
apropo. valaki tud ebayről (lehetőleg angliából a gyorsaság miatt)
olyan 1500-2000-es értékben üvegfóliát ? ami nem olyan mint pl a Nillkin, hogy van kerete hanem sima üveg..
és olyan kellene ami szélesebb picit mint az olcsó kínai vackok
-
-
Frozzy
őstag
-
Ragnar95
félisten
válasz Frozzy #125695 üzenetére
Nem a fólia minősége a baj, egyszerűen ahogy a kolléga is írta, nem teljes keretes fólián kívül más nem tud ennél jobban kiérni a telefon széléig, mert kb a kijelző mellett már rögtön kezd görbülni a kijelző...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Frozzy
őstag
válasz bylow #125697 üzenetére
Az az alapvető baj, hogy kína. teljesen jó ez is biztos (főleg azért mert a levegő buborékok a szélén nem látszanak a szinezés miatt) nekem meg ha haza jön a teló egyből szeretnék rá rakni valamit. Nincs idő január közepéig..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest