- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TXT
őstag
iOS-re melyik file browser-t javasoljatok? iPad-en kellene egy program mappajabol kimasolnom fajlokat.
-
norbi2010
őstag
válasz Mela Kehes #13450 üzenetére
Feltettem ide ha érdekel.
-
malphitee
senior tag
Sziasztok. Mint új felhasználó az iPhone nal, létezik olyan app amivel 320 as mp3 tudok letölteni és le tudom játszani a gyári lejatszoval? Most nincs a kozelemben gép hogy iTunes al pakoljak rá zenéket . Nagyon fontos lenne jól jön minden ajanlas. Ha fontos akkor iPhone 5 van. 7.0.6 al.
-
vadászcsiga
félisten
-
malphitee
senior tag
válasz vadászcsiga #13458 üzenetére
Köszönöm. És ha gép közelben leszek akkor radugom gépre felismeri automatikusan, megnyitom az iTunes -t abba bemásolom a gepemen található zeneim iTunes al meg át küldöm telefonra, és a gyári lejatszoval tudom megnyitni albumonkent?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mást is kivág a box, ha törölni szeretne valamit? Engem állandóan :S
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #13458 üzenetére
Egyszer pont erre voltam kíváncs. Most megjött a válasz.
Szerk.: Meg is van.
[ Szerkesztve ]
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
malphitee
senior tag
válasz _Csaba_ #13460 üzenetére
Az akkor nagyon jó . Egyébként elég zene centrikus vagyok, eddig az Android telefonjaimhoz képest ennek az iPhone 5 nek hatalmas hangereje van, és nagyon tiszta.. Bámulatos . Külső hangszoroja is jól szól . Nagyon megszerettem 2 nap alatt. Első nap nem tudtam lerakni szinte. Talán a iOS nek köszönhető ez egyszerűen jó .
-
bigdady
nagyúr
Tudnám hogy oldottam meg a múltkor hogy nplyer belépjen a wines smb megosztásba úgy hogywin-en nincs jelszó. Nem találom sehol pedig belinkeltem ide mit kell buherálni a winben hogy remote mehessen jelszavas win fiók nélkül is
-
-
norbi2010
őstag
válasz Mela Kehes #13457 üzenetére
Semmiség, és igen, maradhat minden.
-
senior tag
Valamikor letöltöttem egy appot, amely kimondottan a névjegyek beszkennelésére fejlesztettek. Nem tudja valaki esetleg a nevét? Sehol sem találom.
-
törölt tag
Evernote-ban lehet már táblázatot csinálni?!
-
polonic
félisten
Most látom csak, hogy van ipadre transport tycoon.
Az örök kedvenc. Régen rengeteget játszottam vele, imádtam. Lehet, hogy lecsapok rá, nem olyan vészes az ára. -
snooze
veterán
hali.
ios6-ra létezik olyan idöjárás lockscreen tweak,ami alá be lehet tenni tetszöleges hátteret..eddig csak idöjárásos témát találtam,de az nem tudja a háttér cserèt..köszi..GO Gunners!!!
-
Blue@X
senior tag
Tud valaki olyan appot aminek segítségével az xml formátumban lévő sms-ket tudom visszaállítáni (Androidról)?
-
malphitee
senior tag
Hi. Létezik iOS re file manager ami ingyenes? iPhone on levő játék mappajaba szeretnek másolni újabb file okat másolni illetve cserélni . SOS
-
malphitee
senior tag
válasz vadászcsiga #13481 üzenetére
Nem akarom JB-zni a telefont nem látom értelmet .
-
malphitee
senior tag
Nem baj este gépnél rakotom és iTunes al megcsinálom, nem kell JB .
-
legiaap
félisten
Egy nagyon klafa naptár app most ingyenes:
[link]How are U today? Just kidding...I don't care!
-
veterán
Aki használ Spotify-t annak mennyi adatforgalmat eszik meg?
Gondolkodom a használatán, mert 7gb-os netem van, csak azért jó lenne tudni...Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
-
nofi
addikt
válasz adamssss #13491 üzenetére
Nekem is 7 gigás csomagom van és bár "csak" 160 kbps minőségben, de napi 2-3 labumot vígan elhallgatok. Számolj úgy, hogy egy szám ~10 mega és kiderül mennyire éri meg neked használni, de szerintem nincs okod aggódni.
Az offline hallgatós olyan, azt mondjuk nem tudom milyen időközönként kell neki csekkolnia, hogy érvényes spotify accod van-e mégXbox GT: nozsolt
-
veterán
Köszi, akkor lehet előfizetek, ráadásul feb 28-ig két hónap ingyen van. A 320 kbps már elég baráti, sőt nekem bőven elég. appon belül tudom amúgy letöltögetni a számokat és offline hallgatni?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
domerator
veterán
En ugy hallottam hogy oggban vannak a zenek a spotifyban.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
CarajoEsp
senior tag
Van akinek sikerült Paypallal regisztrálnia Spotifyra? Nekem az istenert se sikerül.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest