- Milyen SSD-t vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
lol , azért AMD jól érti hozzá kalkulálni a CPU-t a VGA jukhoz. egyébként ez a baj hogy csak játéknál nézték . Azt mindenki tudja hogy IGP-be most verhetetlenek a pirosak. amúgy meg i7 2600k alázza a csúcs AMD-t is. Annyira HC gamerek , hogy nyomnak egy rendszerinformációt és le vannak szarva
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez így igaz...
Ki beszélt arról, hogy nem? Szerintem senki.. Csak személy szerint, mi a bús picsának fizessen valaki többet egy Intel-ért, ha FPS-ben megkapom közel ugyan azt az AMD-vel is.. Most bukok ~10% FPS-t, ugyan azzal a vga-val, na bumm.. Vagy most áttértünk a "kihajtja-e" kérdésre?
Ezért nem fogom soha megérteni
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
F34R
nagyúr
jó hog nem tuctuc xD
-
shteer
titán
válasz lipi67 #37917 üzenetére
épp most
meló után elugrottam oázisba egy kis mx4-ért jól sikerült ez a kence, nagyon könnyen eldolgozható
1,155-ön eldobta magát már az aida betöltésekor, most 1,17V-on linxel - ha átmegy valszeg így is marad
minden mást úgy állítottam, amit írtálköszönöm, mesterem
szerintem jónak tűnik..
-
F34R
nagyúr
válasz hackeeeee #37925 üzenetére
hát nem tudom ha marad a stock amd-s borda arra csak egy 3 pines 8cm -es cooler menne ami ugye elég zajos lehet. példa : [link] 1100 rpm már alakul , csak azt nem tudom vezérelni és mennyire lesz elég a kazánhoz mondjuk ha 1100-et írnak rá nem hiszem hogy többet fog pörögni (a mostani 2500 [3500 ről levéve ] ) ahhoz képest pl sokkal jobb lenne.
házventi is max annyin pörög amennyi rá van írva ? ha nem pwm-es
-
F34R
nagyúr
válasz hackeeeee #37928 üzenetére
akkro most rábaszak egy iylet az alap bordára ?
(#37929) Gorneck23
2 légkavaró menne a házba egy a vinyó elé , meg hátra. A CPU-t már rég kellett volna ha viszont így megoldható akkor tökéletes lenne.
nekem számít a zaj is ha nem megy 1100 fölé akkor nekem tökéletes , igaz sima alu borda lehez lesz vele szívás S
-
zoltanz
nagyúr
Az enyémben 3 venti megy (táp, VGA, CPU) 1000 RPM -en, egy HDD és 1 ODD van benne és fém perforát lemez az oldala, elég csendes.
-
Gorneck
legenda
Nekem elől 2db 9es van, cpu+ház 2db 12es, ha épp nincs kikapcsolva az első kettő, akkor mind 600-630 között megy. Nagyon halk a gép, mondjuk erre a belső méretre szvsz 2db 9es is bőven sok lenne még egy passzív cpu borda mellett is.
Y elosztóval vannak a scythe-ra kötve a ventik, mert nekem elég volt egy kétcsatornás szabályzó. Ez az...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Mióta komolyabb gépem van, azóta használok vmilyen formában szabályzópanelt...jobb szeretem én kezelni a ventiket. Persze az esetek többségében a hőfok pl nem nagyon szokott érdelni...inkább legyen halk a cuccos.
ui: Nem felejtettem a videót neked, mivel pénteken kész lesznek a hangdoboz tartó polcaim így hétvégén vmikor fel is lesznek rakva, szal csinálok pár videót a ledekről...
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz shteer #37920 üzenetére
Gondolom elírtad és 1,16V akart lenni!
Mi:
Hát most jöttünk meg anyámmal a kórházból, hólyagrák, de még nem műtik. Közben..
Kaptam egy levelet amiben a polg. hivatal közli, hogy sajnos melót nem tud adni, marad(na) a 28.500FT-os álláskeresői járadék, de..mivel a fiam tartós beteg és kiemelt családi pótlékot kapok, ezért megvonják, mert már az sok pénz..
Kb éhen fogunk halni. Fura, hopgy a kisebbség jól jár azzal ha a kölyke tartós beteg, én nem csak mint apa-szülő-ember szenvedek -e miatt, hanem most már anyagailag is hátrányba kerülünk.
készen vagyok. Na..ilyen ez a 2012-es év elsőre..[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
darál0w
Jómunkásember
itt vajon mi történt?
a hely: Miskolc egyetemi parkolo
Taxist összeverték, mentek ezerrel, fekvő rendőr eldobta a taxit... a többi látszik. Most kapták el őket a rendőrök.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
dündüc eltávozott.
-
F34R