- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz shteer #37512 üzenetére
Az, hogy ha ez történik, ezért vizsgán megbuksz, mert betartod a kreszt..
Ezért vicces, amit írtam korábban is, hogy a vizsgázónak az volt a feladata, hogy 2 autó közé parkoljon be, egyik elment, megbukott... Ez mimár?
Mondjuk az is jó, hogyha a pótvizsgára az oktatónak nem sikerül a megfelelő időben pótvizsga időpontot intéznie, neki kell kifizetnie a pótvizsgát.
Véleményem szubjektív...
-
F34R
nagyúr
válasz zoltanz #37510 üzenetére
jah tud csak laser-el nem lehet játszani rendesen főleg nem high-sense-vel.
ez van én már csak rángatom az egret low dpi-n.
shteer
ha windows-d van akkor még az egér gyorsítás pipát kiveheted. ha pontosan tudod pozícionálni a kurzort akkor sokat dob rajta.
(#37515) zoltanz
ez max tenyértámasztónak lenne jó
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz zoltanz #37520 üzenetére
lehet , csak hc-gamer körben (ql , q3 , cs ) nem nagyon gurigáznak vele , mert pontatlan nagy dpi-n alacsony szenszin érnek valamivel jobb eredményt , az én véleménynem az még mindig egyszerűbb low-on játszani és pontosan lőni , ha meg gyors mozgás kell meg ott az egérrángatás és fele annyiból megúszod . Akinek meg a dizájn kell csináljon egyet gyurmából
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz shteer #37517 üzenetére
Jó hát aki kezdő az nem fog 1 lendületből beállni, hacsak nem "rutinos".
Gondolom ennek amúgy az a "feladata", hogy ne tartsd fel a forgalmat... Most ha lassítok, mert látom, h jön a viliga, tuti azért is ugatnak, főként ha 50-es tábla van... Na meg, lehet hiába lassítok, ha jön a szembe forgalom a sín másik oldalán, és nem hagynak fordulni, és muszáj megállni.
Véleményem szubjektív...
-
zoltanz
nagyúr
Visszatérve ha lenne kapacításom, érdemes lenne zongorákkal foglalkozni elég nagy szórása van az áraknak. (100 000 - 1 000 000 Ft ig megy használtan)
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz shteer #37528 üzenetére
Jah..
Amúgy nincs, elkezdtem, de félbemaradt... Szal valamiért azért bosszanthat. Az itt a probléma, hogy sok helyen kíváncsi leszek arra, hogy bizonyos városokban, hogy lesznek képesek csúcsforgalomban a forgalmi mellett rutinból is vizsgáztatni.. Szerencsétlenek sokszor így is feltartják a forgalmat, mi lesz ezután?
Oké, hogy ennek az lenne a feladata, de ha lényegében betartod a kreszt, és elengeded a villamost, mert tudod, hogy Ő az erősebb, és fájni fog ha Neked jön, akkor megbuksz... Plusz, ha jön a párhuzamos, szembe irányú forgalom, és hiába lassítasz, nem lesz alkalmad lendületből megfordulni, a forgalom miatt, akkor is megbuksz...A-a, a leírtak szerint épp ellenkezőleg, az a lényege, h nem állhatsz meg, na és ha megállni tilos van?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
shteer
titán
válasz hackeeeee #37530 üzenetére
jaa, akkor szívás ez az új rendszer számodra
a kresz oktatás és a vizsga között nekem is kimaradt 2 év de aztán 3 hónap alatt meglett minden
nem érted még mindig. nem köteleznek arra, hogy megállni tilosnál fordulj vissza, nem kell lendületből megfordulni - a villamost amúgy is el kell engedni, nem azért mert fájna
kijelölt útszakaszon kell megfordulni (kötelező eleme a vizsgának). megvárhatod a jobb oldalon a kedvező pillanatot, de ha belefogsz a megfordulásba akkor már ne áll meg - ennyi a lényeg
szerintem jónak tűnik..
-
lipi67
nagyúr
Szép jó estét!
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz shteer #37531 üzenetére
Ami a cikkben említve van, az épp egy olyan rész, hogyha fordulnod kell, van villamos, plusz keresztirányú (tehát szembe) forgalom. Jobb oldalon nem tudsz várni (mert kereszteződés), hanem mész mész mész, mondják, hogy itt fordulj meg. Mögötted jönnek, jöhet a villamos, szembeforgalom..
Reggelt.
Véleményem szubjektív...
-
F34R
nagyúr
common , reggelt
-
lipi67
nagyúr
Kva hideg volt reggel...
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #37539 üzenetére
Itt is süt már csak..látni látni, de nem érezni.
Ma hoztak egy asus h61-es lapot (vicc ez a lap) benne egy 2400-as, 2x4giga Corsair Vengeance. Te! Megy ez így is elég rendesen! Prociba ok a 2100-es is jó, de ez a kuka alaplap..és megy. Azt se hittem, hogy be tudom indítani. Azért az amit az Asus a belépőszinten produkál ..botrányos.
dízelracer: Az szép lehet! Itt hó nincs, jobb is mert válik le a bakancsom talpa..beáznék..
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
ha köll vkinek vmi aquából nettóközeli áron, sikítson - van egy br 36k-s levásárlásom
szerintem jónak tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest