- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
-
F34R
nagyúr
jót !
-
zoltanz
nagyúr
Reggelt.
Válság egységkormány kéne a pártok közös részvételével és bejelenti a csődöt, mert az a pár jó időre elássa magát amelyik ezt meglépi.
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #37334 üzenetére
TELEFONOM SINCS TE! Rég elhagytam, de a vezetékest tudod!!!! Ok, várlak, nem kolbászolok el sehova!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Napocskát.
Véleményem szubjektív...
-
Gorneck
legenda
válasz hackeeeee #37375 üzenetére
Sztem becsicskulunk...más opció sztem nagyon nincs (emberkedés esetén megvonnak tőlünk mindent és aszhem kb ennyi is volt)...de ha nem kezdik el a kiadásokat csökkenteni, mert ez az egyik legnagyobb baj, akkor csak némi időhöz juttat minket az imf...nem pedig vmi jó irány felé mozdulási lehetőséghez.
Gorneck#1239
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gorneck #37377 üzenetére
Nahjah...
De legalább az imf valamiféle cselekvésre buzdítja ezeket, bár túl sok előny valszeg nem lesz belőle.. De legalább ez..Erre volt egy Index-es cikk tegnap.
Véleményem szubjektív...
-
zoltanz
nagyúr
válasz Gorneck #37374 üzenetére
Ez a kikötés már nem szerepelt az elvárások között aszem. De valószínű fokozatosan ésszerűsíteni/csökkenteni kell az állami birokraták számát. (Én ha kell megtermelem amire szükségem, van és meg is tudom védeni)
Amúgy most nállam a gitár a nabervan priorítás, 6 szájegyű lesz az ára sajna. (és még nem is a híres Stratocaster-ről van szó, mondjuk ritka darab).
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
tegnap láttam a híradoban...komolyan...a könnyem kicsordult ugy megsajnáltam őket...hogy szopjanak lovat...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Gorneck
legenda
válasz zoltanz #37386 üzenetére
Fogják...haver erre azé mondott egy jót...régen 1-2-3-4-sok éve úgy ment, hogy leépítettek nagydobra verték offkorsz, majd dupla annyit felvettek. Mostanában szerencsére nem így megy...
Még nagyon rég doboltam...és basszgitároztam...előbbihez volt némi érzékem, másodikhoz nem sok... Persze azokban az időkben még a koncertek csajok pia mozgatott...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz darál0w #37388 üzenetére
Egyébként, ha “Ezzel reprezentálni nem lehet.”, akkor vegyen magának...van benzinkátyája amiből valszeg a kiscsaládnak is jut...akkor még mi a jó kurva anyját akar? Rohadjon meg...igyen van a picsája alatt egy kocsi ami az adónkból ingyen használ...ha nem tetszik el lehet húzni a faszba...
Gorneck#1239
-
zoltanz
nagyúr
-
darál0w
Jómunkásember
adott egy router, aminek elfelejtették a jelszavát és a beállítások menube se tudnak belépni...mi a picsát csináljak vele?
a kettéfejelés nem opcio sajnos...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Automata kávégépek
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest