- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Idén 5 napos karácsony lesz.
-
lipi67
nagyúr
válasz shteer #37278 üzenetére
Igen, mint ahogy a 1366 is. Brutal erő van ebben a szandikában bakker. Végigmaileztem nagy, öreg tuningosokat (akiket cégek támogatnak és heti szinten új cuccokat tuningolnak fagyasztva), háát..Ők se nagyon tudják, hogy pontosan mi mit takar a biosokba. Nem baj, idő van, kitesztelem majd én. A 775-ös lapomon agyalok nagyon. Nagyon szeretem ezt p45 UD3R lapot, de köré építeni. Ebben a világba szórakozásból tuninggépet összerakni nekem luxus..
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
F34R
nagyúr
van uyge ez a fasza kis samsung vinyó (ironia on ) linuxon egy darabig semmi baja nem volt ext4 miatt (máshogy használta a fájlrendszer ) windows alatt már boot alatt reszelt , ha valamit csináltam akkor meg mégjobban. Betudható annak hogy 2 tányéros , vagy szimplán haldoklik szerencsétlen.?
-
lipi67
nagyúr
[HT 4GHz@1,136V] elég is lesz nekem
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #37316 üzenetére
Procit LeC vitte. Ramjaimat fél óra hirdetés után Brumi. A lapot meg..nemtom, sajnálom..
-
darál0w
Jómunkásember
válasz lipi67 #37317 üzenetére
ja hogy már csak a lap van...akkor meg minek tartanád meg?
ami proci belemegy és érdemes megvenni annak biza' nem fog lemenni az ára...bár 2. PCnek még jo lehet...mondjuk letöltőgépnek, de annak meg pocsékolás ez a lap
btw most hol laksz? lehet elmegyek megnézni a szuperkonfigodat mondjuk melo után
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #37318 üzenetére
Pillanatnyilag mos Edelény.
Valami nem ok. szívok. Nem tudom fixálni a feszt és a szorzót. Pl. 1,2V (bios) és cpuZ szerint is annyi, eddig fasza. Elindítok egy IBT-t vagy prájmolok, leeseik 1,128V-ra és a szorzót visszaveszi 38-ra!!! (LLC-ből 6 van, 1ik se orvosolja). Ha 1,136-ra megy csak le, akkor ok. Ehhez 1,22V-os bios kell..
Valami nagyon nem ok.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
zoltanz
nagyúr
Szerinetek melyik a legjobb? Nállam az Afró Amerikai, Görög.
-
Gorneck
legenda
válasz shteer #37329 üzenetére
Panel? Téglás? Családi? Első kettőbe felesleges kiadás...nem családim lenne tuti nem ruházok be ilyen hangcuccba...
Teló nálam mondjuk sokadlagos, mert csak telefonálásra használok mobilt semmi másra. Viszont ha rendes zsét kapok, akkor lehet elgondolkodom azon a fránya lumián komolyabban. Egyszeri 15-20k-t és 12 hónapig 4-5k-t kibírok...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz zoltanz #37335 üzenetére
Persze, nekem zenére elég egy 4-6W-os kis Genius prüttyögő [link]...viszont film már teljesen más világ...mehet a hang, az 5.1. Ami panelba nem épp megvalósítható kategória...legalábbis panelos téglás ismerőseimnél nem müxik...duruzsolás miatt nem érdemes erősítőt és komoly 2.0-át építeni szvsz...persze ez megint igény kérdése, de én pénzkidobásnak tartanám...
(#37336) shteer: Oda én se nagyon vennék semmi komolyat. Unalmas mííítingekre nekem is lehet jól fog majd jönni.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz shteer #37338 üzenetére
Jahhh alsóhangon is 150k mind egy elfogadható belépő házimozi...feltéve ha az kell...mert ugye 2.0-2.1 felállásba is lehet filmet nézni...
Nekem eddig 115+49 és nem kellett kábelre költenem...ha kellene, akkor az még egy 20as lenne. Jahh és mélynyomó nincs.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
zoltanz
nagyúr
-
F34R
nagyúr
válasz shteer #37338 üzenetére
nekem van rádiós erősítőm nem jó már semmire , működni működik de már szarra sem használom (jó öreg Technic )
(#37339) Gorneck23
néálam alsó hangon 300k lenne : LCD /LED TV , egy NAS amint tárolom a filmeket , meg a házimozi .
Egyedül az Asus O play van meg[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Az EU és az IMF ki fog egyezni velünk, nekik lenne rossz ha csődbe mennénk, túl sokkal tartozunk már. Nekünk az lenne a jobb embereknek itt, ugyanúgy semmink nem lenne, de előbb indulna be a fellendülés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest