- Milyen monitort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
A default jelszó/név rajta van a Router alján, és a kód is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Diákmunka:
leírás: Vetési területről madarak hessegetése a feladat! Jó társaság, vidám munka!
helyszín: Szeged mellett
díjazás: 480 Ft/óra[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gorneck #37417 üzenetére
Mikvannakbaz... Besz@rás.
fiatalos, csapatmunkára alkalmas, jó fizikumú, természetet szerető nappali tagozatos diákokat keresünk szabadban végezhető munkára. Persze még hozzáírhatnánk, hogy szexmentes, nehogy valaki valami rosszra gondoljon. - Atyaég.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
shteer
titán
szerintem jónak tűnik..
-
dízelracer
őstag
válasz shteer #37425 üzenetére
Én ezekkel a játékmotorokkal úgy vagyok mint azokkal a csajokkal akik: ruhában qrva jól néznek ki DE amikor felviszed magadhoz, hogy megreszeld és elkezded vetkőztetni kiderül, hogy lóg a melle, nagy a segge, vastag a combja kvázi csak a ruha tartja össze. Szóval csalódás na. Ez a moci is jól néz ki de már az első nap agyfaszt kapnék, hogy 80km/h körül már csak lejtőn tudok vele előzni mert annyira nincs benne erő. Díszmotor.
-
shteer
titán
válasz dízelracer #37431 üzenetére
hát ez a ruháscsaj kategória könnyen szerzel rá jogsit, nem életveszély, 3l-t eszik
szerintem jónak tűnik..
-
dízelracer
őstag
válasz shteer #37433 üzenetére
Én pusztán a fogyasztás és az olcsóbb fenntarthatóság miatt biztosan nem vennék motort. Vegyünk egy 1.4pdtdi polo-t. 1,2 milla körül már vállalható állapotút kapni. Ha nem taposod 4-4.2literrel elgurul. benzinest kapsz már 800ért is. Gáz szettel vizsgával megáll 1milla alatt. Onnantól szintén kb 4liter benzinnek megfelelő összegű gázt fogyaszt. Nem ázol nem fázol biztonságban vagy elmehetsz vele a haverokkal horvátba megáztatni a tököd a tengerbe stb... Ezt tedd meg egy ilyen kávédarálóval. Ez a moci is 1,1milla regadóval és a minőségi ruházati kiegészítőket még meg kell venned, az szintén alsó hangon egy százas de inkább több mert ugye ezen nem spórolunk, gyakorlatilag az lesz a bőröd. Ugyanott vagy mint az autóval. Oké, hogy ez új meg minden de évi 7-8 hónap mocizásért kiadni annyi pénzt. Oszt télen mit csinálsz? Dideregsz a csövesek által össze okádott/hugyozott bkv buszon? Az nem pálya.
-
shteer
titán
válasz dízelracer #37434 üzenetére
nem autó helyett, mellett
nekem nem opció amúgy se, nincs hova tennem de ha lenne is, találnék fontosabb helyet annak a pénznek
csak irigykedek arra aki megteheti[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
dízelracer
őstag
dicsak buksi! turbóhörcsög
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #37394 üzenetére
na...Most értem haza, 1ben, verekedés nélkül.-bár...nem sok ember van itt aki megkoztáztatná, nem volt nehéz...- Kocsit berúgtam...
alszom, reggel jön BEJJA. remélem felismerem.. Kva jó kedvem van. Hívjk, gyere, s bebebaszunk rendesen.
Ja! Bandi meglógott, véres.Kíváncsi vagyok, mi a faszoat csinált.bocsi, hs elgépelem,hidd el, most csuda,hogy tudok írnui...Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gorneck
legenda
válasz lipi67 #37437 üzenetére
Lassan az enyém is ilyen...igazi munkakutya...nem szereti ha simogatják (vagyis egy dbig tűri, utána jelzi, hogy elég volt és mehet a harc), iszony teherbírása van (a magam bő mázsa súlyával előbb kifáradok, mint ő játék közben), kezelhetetlen, makacs, pont mint én... Hiába foglalkozom vele, az kurva kevés, viszont 6-7 hónapos korától senki se mer bejönni hozzánk.
Kicsit tanácstalan is vagyok, mert az elmúlt 10 év azt mutatja, hogy vagy rosszul kezeljük a kutyáinkat vagy nem jól választunk.
Szal van egy kutyám aminek a játékai: műanyag kisszék, 15 kilós festékesvödör, 15 kilós virágtartó, padló, gerenda darabok...stb.Szép napot mindenkinek.
Gorneck#1239
-
F34R
nagyúr
reggelt, nem semmi ez a fürge diák
-
zoltanz
nagyúr
Most meggondolva Core 2 Duo val jobban jártam volna DDR3 -al. Gondolom, hogy érezhető legyen ahhoz a gyorsabb RAM, tuningos lap is kell visont, fene tudja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest