Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #11399 üzenetére
Ezt már sokan mondták, nem vicc..
(#11400) Gorneck23: Elég nagy területet érint akkor! Itt is esik, s ha jól hallom, Szhelyen,Móron detto..
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
fekeandras
őstag
Eddig csak esett, nem gond. De most, hogy feltámadt a szél 20percenkét áramszünet van. Már tele van a kis qkim a démásszal...
-
fekeandras
őstag
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #11403 üzenetére
"hidegen fújnak a szelek, azok jót nem jelentenek"
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz TeeBee73 #11405 üzenetére
Lement a vérnyomásom, megyek kv-t inni, s le is kellene dőlni, mint Surda tette (holnap a tárgyaláson tuti felmegy majd). Ha délig nem lennék ph-n..na, akkor kva nagy baj van..
[ Szerkesztve ]
-
-
Gorneck
legenda
Szép napot.
Hmm...inkább szebbet...ma küldött az LG 1 pár új pörkölőt nekünk tesztre...
Gorneck#1239
-
fekeandras
őstag
Szebb napot.Lipi bazz egy kalappal.
-
kicsigeri
senior tag
Jaja tartok az előttem hozzászólókkal. Most reggel jöttem rá hogy lejárt a kocsin műszakija, vasárnap. tegnap úgy jöttem fel vele Pestre, és holnap valahogy haza kellene evickélnem vele. ez eléggé szar napnak indul.
-
kicsigeri
senior tag
válasz fekeandras #11418 üzenetére
Szerintem csak elment sörözni valami cimbijével.
-
kicsigeri
senior tag
válasz fekeandras #11420 üzenetére
Aha
-
Gyuri27
félisten
Amd-s szép napot.
A mostanában a ph-s userek szellemi és egyébb képességei az egeket veri [link]. Ennek is ha a hülyeség hajtaná a bringáját, fékezve menne fel a Himalájára.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Gorneck #11428 üzenetére
Nagyúr lettem
Mit várok? Kicsit több észt. Az én 14 éves gyerekem fele ilyen hülye lenne mint ezek, mást sem csinálnék csak verném a seggét.
Amúgy én 30 éves múltam mikor a ph-ra reggeltem. Néztem mint ha a szatyorban. Holott sok usernél akkor is jóval öregebb voltam. Mert itt is van egy létra. Amire fel kell mászni.Amd - Radeon - Ryzen
-
fekeandras
őstag
"Lipót" merre jár??
-
TeeBee73
veterán
válasz fekeandras #11439 üzenetére
Reméljük, még jár, nem Baracskán ül.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
lipi67
nagyúr
Szép napot!
Minden "rendben", csak kicsit elkalandoztam, s ma meg..1xüen 1 óra mire be tudtam ide lépni. Olyan lassú a netem, igy képtelenség fórumozni..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
3 órával később kezdődött (minden tárgyalás 8-ra volt írva, de pl. nekem 11kor kezdődött)
Kaptam ilyet meg olyat is, az ilyet az nem lép érvénybe 2 évig, az olyat meg..egy Maximus II áraGeri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest