Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zebra_hun

    addikt

    válasz #15779328 #20093 üzenetére

    A Tomb Radír bencheiddel nem szokott nálad gond lenni, egyébként ott a TR-nél az egy valós bug sajnos.
    Igen, 720 low-on illik csinálni cpu mérést, de hogy ennél mi "kerül ennyibe" azt nem tudom. Semmi extra látvány nincs ami indokolná ezt a gpu terhelést.
    Ezt csak úgy toltam, tiéden kívül mástól nem is láttam. Nem is ismerem, de ahogy elnézem többet nem fogunk látni. Senkinek nincs meg, igazából nekem sincs.
    Poénnak jó volt, van ilyen is, az, hogy mennyire sikeres, azt mindenki eldönti.
    Az nem vet rá jó fényt, hogy csak egy 4090 alkalmas gpu limit nélkül végigvinni a benchet 720 low-on. Pedig ugráltam is a 3080ti-n, hogy kijöjjön belőle még egy kicsi :DDD
    El kéne kicsit gondolkodniuk a fejlesztőknek, hogy mi a sz@rt akarnak. Egy 10 + éves Bf3 is szebb mint ez, de tizede a gpu igénye.
    Az UE5-nél azt mondtam, hogy "hú bakker, ez igen", de itt ez csak egy átlagos grafika, érthetetlen erő pazarlással.
    Ez lesz a jövő, csak vegyék az emberek a legújabbat.
    Tudom, unalmas a Forza, de ott is a 4 szinte 0 gpu igény, az 5 picivel szebb ugyan, de brutális a gpu igénye. Legalább kimaxolva eszméletlen jól néz ki, de ez nekem nem jött át a CoD-ból.
    Persze ez csak itt már hangos gondolkodás, tisztában vagyok vele, hogy nem te írtad a játékot, nem is igazából neked szól.
    Ha ez így megy, valóban 1-2 év, és min 4090 kell egy játék futtatásához. Pedig brutál grafikával a Forza a láthatáron, besza-behu kategóriás látvánnyal.
    Bocs, hosszú lett :R

    Keldor:
    Igen, ahogy Heki is írta.

Új hozzászólás Aktív témák