- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz #16729600 #14126 üzenetére
Köszönöm az elsimerő szavakat.
Bocsánat, ha kicsit indulatos voltam, ez nekem sajnos nagyon gyenge pontom, ha akár csak viccből, de részrehajlónak állítanak be. Igyekszem mindig pártatlan maradni, máshogy nem is érdemes ezekhez a kütyükhöz hozzáállni.
Természetesen, ha ígértem sört, akkor az áll, ha pest felé jársz, az említett hozzászólásom linkjének mellékelése mellett. Postázva a sör sajnos sokat veszít állagából, még a végén levélbombává válna, ha jól felrázná a postás...(#14127) hdekakas: Leírom, nálam hogy működik a Giga, hátha segít. Ott én nem Offsetesen tuningolok, mert azt nem szeretem, hanem megadom az 1,17V-ot a procinak "fixen" mellette engedélyezem az energiatakarékosságot.
A működés, amit látok:
-Minden program folyamatos 4500Mhz-nek mutatja, fix 1,17V-on, kivéve, ami látja a VID mellett a VCore-t is, az viszont szépen mutatja, hogy a CPU üresben visszaveszi magát 0,8V-ra, amit kizártnak tartok, hogy fagyás nélkül elviseljen, ha az órajelet nem venné szintén vissza. Az üresjárati fogyasztásom nem növekedése is erre utal. Erről linkeltem neked a HWiNFO-s képet az előbb.
-Ha elindítok egy sima terhelést, 1,74V-ot kap a proci. Viszont, ez az Intel marhasága, ha AVX terhelést kap a a proci, akkor ad magának kis repetát, és felugrik nálam 1,188V-ra. Ez elvileg a proci tervezési sajátossága, nem igazán tudsz vele mit kezdeni. Ezt is amúgy csak a "működő" Vcore szenzor látja, a VID eközben is sziklaszilárdan 1,17V-on áll.(#14134) bombibmw: Hát ez nemsemmi! Le a kalappal előtte.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest