Új hozzászólás Aktív témák
-
jugeen
addikt
-
yoid
tag
válasz t72killer #752 üzenetére
Azert amikor osszehasonlitasz egy q9450 vs e6850 proci azonos a sebbeseguk jatekokban.De a q 2.66ghz az e meg 3ghz.Tehat vmi novelte a sebb.A q6600 2.4ghz lassabb sokkal mind a kettonel.Jatek szempontjabol.A tobbi program nem erdekel.Azert az is jo ha a windows gyorsabban kapcsol(vista).Amugy az amd-nek mar megvan ez az architectura amit az intel a nehalemnel akar bevezetni , csak valahogy nem latni az amd -t a dobogo elso helyen.Server oldalon lehet , hogy jobb , kar hogy az fsb ilyen lassu.
-
Lalaboy
őstag
Ha minden jol megy, holnapra, legkesobb holnaputanra itt a proci! Felek tole, de remelem jol fog teljesiteni! Ha az alaplapom megint keresztbetesz, lecserelem, de nincs mire!
-
-
t72killer
titán
Alapesetben max 3GHz.ig nyúznám és olyankor, amikor épp pl videókódolok, akkor megküldeném 3.6-ra. Játékhoz sztem a 2.4 is elég, nem hinném, h akár egy 8800ultra mellett komoly előnyt hozna 2.4-ről 3-ra húzni..
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Lalaboy
őstag
Megjott a dragasagom! BIOS csere, inditas bios 1.43V 400x10! L739-es batch, remelem jol fog memi!
[ Szerkesztve ]
-
Lalaboy
őstag
Egy szereny valos 1.4V-os teszt!
-
Lalaboy
őstag
válasz subaruwrc #819 üzenetére
Meg mindig 1.4V!!!! Cinebench R10
-
-
jugeen
addikt
egy kis érdekesség újabb kiadású QX9650 ES, mint a Retail verzió
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
-
Lalaboy
őstag
válasz VinoRosso #832 üzenetére
Igazabol egy procit 24/7-es hasznalatra nemkonnyu beloni! Nagyon sok fugg az alaplaptol, procitol, memoriaktol! A viz masodlagois, mert a proci rendkivul huvos! De van egy rakfeneje!
Kegyetlenebb feszemelest ker mint a korabbi Q szeria! Eleg bajom van alappal, biosszal, erre megkerdezed a max FSB-t! Szamit de nemsokat, mikor kotetlen a szorzom felfele! -
Dare2Live
félisten
-
Lalaboy
őstag
Megkuldtem 1.6Val, a memokat nem feltem, de a konfig leall 4400-on! Hiaba manipulalom XS-s segitdeggel a konfigot, 4400-on leall! Ez nem hutes, sztem nem a proci hibaja, mert a BIOS-t nem sokaig hibaztatatom, de ez sem mentseg! Ezek a lapok 333-400FSB kozott hajtva a rendszert total instabilla valnak! Honnan tudtam meg? XS-rol! 400 felett indulva mar megkozeliti az elozo lapom stabilitasat! Nagyon nehez beloni!
-
VinoRosso
veterán
referenciafeszek(gtl+ddr ref) állítgatásával próbálkoztál. Olvastam valahol hogy bizonyos frekikre érzékenyek lehetnek lap+proci kombók, rezonancia és interferencia miatt. Bár a lapod nem ismerem, hasonló csak p5k-e volt a kezeim közt, de abban lehetett állítgatni ilyesmit. Mondjuk ugyis 400 fölött fogod neki tolni.
-
Lalaboy
őstag
válasz VinoRosso #844 üzenetére
Igen, szinte mindent kiprobaltam, de keves a laptulaj, meg itt is sajna! Az egyik kapcsolot "igy" allitom a masikat "ugy", noboot! Ennek is kell sok ido mire kiforrja magat es kiismeri az ember, mint akkoriban az abit AWD9-MAX-al! Ket hetig karomkodtam folyamatosan! Az X38-nal is megvan a raminkompatibilitas, de nem ugy mutatkozik meg, mint anno a 975-965-nel!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs