Új hozzászólás Aktív témák
-
Lcapitano
tag
Helló!
Segítség kéne.
Van egy Gigabyte GA EP45T extreme lapon egy E8500 procival és egy Thernalright 120 ultra extreme hűtővel. Mitől van az hogy core tem, vagy real temp vagy everestel nézve a hőfokot az 1mag 30 és 33 közt ugrál a 2 mag meg állandóan 41 fokon van mind három progival nézve? Akkor se mozdul el ha játszom vagy ilyesmi. Mitől lehet ez mintha meg lenne fagyva 41 fokon? Már kétszer újrapasztáztam és ugyan úgy szar. Ha valaki tudja a választ pls segítsenüdv all
-
Laraxior
titán
válasz Lcapitano #22702 üzenetére
45nm-nél szar az érzékelő...ennyi. az enyém sem mozdul...lefelé... csak felfelé mér..úgyahogy
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
winfier
senior tag
Hali!
Halott már valaki ezekről az E0 E8400-es FPO-ról? Vagy ha van valakinek ebből azt le tudná írni, hogy megy.Q833A029
Q834A207
Q833A837
Q831A647"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
Szatesz
őstag
-
Laraxior
titán
válasz Szatesz #22713 üzenetére
jaja..én is 1.376V-on használom jelenleg 4590MHz-en
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Szatesz #22715 üzenetére
nem prime stabil...de két napja igy használom...semmi gond nincsen...még
-
Laraxior
titán
válasz Szatesz #22717 üzenetére
ránézek majd kicsit hűvösebb vízzel is..hátha.. de nem akarok több feszt adni neki nagyon majd 3dmark06ra...de ahhoz elkelne valami havazás vagy fagy legalább..mert igy hamar felmegy a víz hőfok GTX280 is fűt, a chipset is.. a fetek, és a proci...
-
Szatesz
őstag
-
Laraxior
titán
válasz Szatesz #22720 üzenetére
érdekes...elérte a mag a 60 fokot egyből hiba,1 perc után.... most meg futszépen..50 fokot sem éri el kell nekem is ilyen peltierbas*ás
-
Laraxior
titán
válasz Szatesz #22722 üzenetére
mi pénz egy ilyen peltier? olvastam róla már a vizes topikban... jó lenne egy ilyennel megtoldani a vizemet...nem kellene fagyoskodnom a szobában..és nyárra is faja lenne
-
Laraxior
titán
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Bagira01 #22726 üzenetére
megállítottam..mentem játszottam egyet
-
Laraxior
titán
válasz JColee #22730 üzenetére
kis szolid
-
JColee
őstag
4 ghz 1,25el nem akar összejönni
a cpu pll -t ti szoktátok emelni?
és a cpu gtl-t állítjátok? sajna a biosban nem írnak hozzá semmit, csak h ha magasat állítasz be akkor hazavághatod a rendszert (nem tudom mi számít magasnak, illetve melyik az alacsony érték a 0,61x 0,63x és a 0,65x közül)
valaki pls help -
vagamo
őstag
Sziasztok a 8400 procit P5Q alaplappal gyári hűtéssel meddig húzhatom biztonságosan folyamatos működés mellett? A hőfokot meddig engedjem, mi az a hőfor ami huzamosabb ideig már nem tesz jót a procinak?
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
r-chee
őstag
Basszuuus...már lassan kitépem a hajamat a CPU tuning miatt. E8400-am (C0, Q747A373) egyszerűen nem akar 4GHz-en Prime stabil lenni (még 1,42V mellett sem, ami már magában is túlzás) . 3.8GHz-et 1.328V mellett szépen viszi stabilan. Ha RAM-okat nem tuningolom/feszelem, akkor sem megy 4GHz-et a proci. Már minden lehetséges beállítást végigpróbáltam BIOS-ban, és semmi pozitív változás .
Lehetséges, hogy X38-as lapom a gyenge pont?? (BIOS-a frissítve van.) Azt nem hiszem, hogy a memóriáim lennének alkalmatlanok (vagy le kéne futtanom egy Memtest-et??) Small FFT, Large FFT, Blend...mindegyikben elhasal 10mp után 4GHz-en a CPU .
Mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
keIdor
titán
válasz r-chee #22735 üzenetére
Huha, ha emlékezetem nem csal, akkor az E8400-akból a Q74xXxxx-ek nagyon gyengék voltak. E8200-ből ez a stepping nagyon ment, de E8400-nél nem.
Sajnos szerintem szimplán a CPU lesz gyenge.
Mod2: Igaz kicsit mas FPO, de jól rémlett.Más: Nálam van Zájec procija, a napokban megnyúzom.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #22739 üzenetére
nem sok ilyen van
-
vagamo
őstag
A proci hőfoka alapon normális a 44 fok?
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
Laraxior
titán
válasz vagamo #22741 üzenetére
nem de biztosan szar a szenzor... nekem 35 alá nem megy..hiába 13 fokos a víz
-
JColee
őstag
realtemppel le lehet tesztelni, h milyen a szenzor
nekem pl a 2es mag 37 alá nem megy, és felfelé sem mér mindig rendesen (néha felugrik)sajna a 4 ghz magas feszen sem stabil valamiért, pedig 3,75 megvan egész alacsonyon is
[ Szerkesztve ]
-
kicsigeri
senior tag
Na ezt sikerült kihozni ~1,25V-on 3200
-
plejik
addikt
Én is beléptem az E8500 "E0" ös ök höz első probálkozások egy P5E3 deluxa Wifi Ap -ban.
[E8500@4085Mhz]De ha minden igaz kisebb fesszel is fogja vinni ezt az értérket stabilan.
[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
DeepDish
őstag
Sziasztok! e8500ot rangatok epp mar 4GHZ-nel jarok, de ezeket nemtudom mit jelentenek!
Auto Disabled DIMM/PCI frek
Spread SpectrumEzeknel mit erdemes kb belonom?
NB Voltage
SB I/O Power
SB Core Power
VTT FSB Voltage -
Zé_Mester
őstag
egy kis kiegészítés Szatesz procijához
E8600 @6339MHz (10x633FSB) VALID
lesz ez még jobb is, csak ne fogyjon el féltávon a nitró
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest