Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Biggieboy

    csendes tag

    Sziasztok!

    Szeretnék segítséget kérni!
    Ideapad g510-es notebookom van 64bites win 8.1el és szeretném tudni hogy hogyan tudok belépni a biosba mert végigpróbálgattam mindent(del, f1, f7, stb.) de nem igazán reagál semmire. Meg az fn gombok jelentését mondja el vki légyszi néhányat tudok pl. f2 hangerő csökkentése, f3 h. növelése, fényerő f11,f12.
    Két videokártya van benne Intel hd 4600 és ati mob. radeon 8750. Csinált olyat a radeon driver hogy lefagy majd helyreáll pár sec múlva, de volt olyan is hogy rányomtam a gépházra és kb 10secig csak kéken világított fekete téglalapot dobott be szét volt esve az egész, ctrl alt delre nem bírta elindítani a feladatkezelőt sem párszor. Lefagyott az egész gép world of tanks közben semmire sem reagált. A játékban minden le van véve min grafikára van is 80-100 fps. Bírnia kéne simán ennek a gépnek ezt a játékot. Ez a driver van fent:
    http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%208.1%20-%2064
    Alig bírt elindulni játékfagyás után ez a nyomorult gép.Az előbb fimnézés(VLC) közben is fagyott. Ja és dobott egy ilyen üzit is ablakban, kiírta hogy ez a program nem válaszol: Windows leállítás v. mégse gombot adott. Nem tudtam hogy sírjak v. nevessek. Döglődik a gépben az ati kártya? Ki lehet vhogy kapcsolni az intel videokártyát? Nem vagyok elragadtatva ettől a Lenovotól, többet nem fogok ilyet venni.

    Köszi előre is a segítséget.

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo Ideapad G510

Új hozzászólás Aktív témák