Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fi:zi'k

    nagyúr

    válasz sutszi #40076 üzenetére

    Még ugyan várok, hogy rendeződjenek dolgok, de azért leírom.
    Szóval 10-én adtam le a rendelést a Luxnote-nál. Skype-n próbáltam megtudni a szükséges dolgokat, illetve kérni néhányat. Nagyjából rendben volt a chat, de ahogy korábban írtam, elég gyatra az angoljuk, még az enyémnél is rosszabb. Amiket külön kértem:
    -CCFL panelvilágítás
    -Panasonic akku
    -csürörtökre vagy péntekre érkezzen meg

    Utóbbihoz tudni kell, hogy bátyám épp most ment ki Németországba dolgozni, így ez kapóra jött. Korábban a szállításra (DHL) 4E (német címre) illetve 9E forintot (magyar címre) mondtak. Tehát kintre kértem a csomagot. Az időpont meg azért volt fontos, mert bátyám péntek este indult haza és így el tudta volna hozni.
    Ennek ellenére fizetéskor semmilyen szkg-t nem számolt fel, amin csodálkoztam ugyan, de örültem neki. Ugyan a Skype-s beszélgetés után szinte azonnal rendeltem, azért meghagytam nekik a rendelésnél is a fenti dolgokat. PayPal ment gond nélkül.
    Az első kellemetlenség akkor jött, amikor még másnap este sem kaptam trackinget. Így már szinte 100% volt, hogy csúszni fog. Végül a rendeléstől számított két nap múlva jött a tracking, hogy átadták a DHL-nek. Természetesen pénteken nem került kiszállításra. Eltelt a hétvége és hétfő is, majd kedden változott a csomag állapota és szerdán kézbesítették. Közben ugyan írtam nekik mailt, de nem jött válasz, így az nem derült ki, hogy félre értettek-e, vagy bénáztak és azért telt egy hétbe belföldön a kézbesítés. :U

    Bátyám lecsekkolta a gépet: CCFL, de egy kb 2 órás Sanyo akku. Általános állapot jó.
    3 dolgot kértem, ebből csak egy teljesült. Az is feltehetően azért, mert nem is volt LED-es abban a pakkban.

    Szerencsére újra haza kellett jönnie, így megúsztam a postát megint. Ekkor fogadott a következő kellemetlenség. A hirdetett 9 cellás helyett, csak 6 cellás az akku.
    Megvizslattam én is a gépet:
    -akku tényleg kb 2 órás (elhasználódás 45%, 170 cc)
    -zsanér feszes, bár nincs olyan jó mint az R500-ban
    -bill rendben van, de mintha újra szitázták volna, vagy a gyári szitázás elcsúszott volna :F
    -az általános állapot elfogadható, kicsit kopott, az R500 sokkal szebb állapotban volt

    Az akku kapcsán ma beszéltem velük. Elnézést kértek és pénzt ajánlottak a tévedésért.
    Mondtam nekik, hogy 40 EUR vagy egy +90%-os 9 cellás Pana akku. Utóbbiba belementek, de csak német címre küldik ingyen.
    Szóval elég vegyesek a tapasztalatok. Mondjuk tény, hogy a legolcsóbb kiszerelést vettem egy Win7 Pro bővítéssel (összesen 289 EUR), de azért ettől nagyobb odafigyelést vártam.

    Hogy a gépről is beszéljek. Eszméletlenül tetszik, szerelem első látásra. Könnyű, végre TP bill és a kijelzője is jobb mint az R500-é volt. Kicsit el is gondolkoztam rajta, hogy az AFFS panelt eladom, de aztán ránéztem a 24"-os PVA monitoromra és gyorsan meg is gondoltam magam. :D
    A dokkolót már kb egy hónapja megvettem hozzá, SSD is meg van, bár még nincs benne. Előbbinél kicsit tartottam tőle, hogy túl magas lesz és zavarni fog mint az R500-nál de mivel jobban le van kerekítve az éle, így teljesen jó dokkolva is.
    Már csak az SSD beszerlése, +2 GB memória és egy plusz töltő kell és kész is.

    Összességében, mivel nekem kellett a számla, és itthon 2 hónap alatt sem találtam megfelelőt, újra megrendelném.

    96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

Új hozzászólás Aktív témák