Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz SpeedR #20761 üzenetére

    Ha a fentebb írt bios nem moddolt, akkor én se értem hogy egy szimpla bios default mért tesz be saját magának, bár már egyébként se értem..majd este összegzem eddigi kapcsolatunkat a T42-essel..rövid de kalandos:D Egyébként fogalmam nincs, hogy be volt-e kapcsolva a wifi mikor vettem, mert itthon nincs wifi, így eddig nem is néztem, az aku ügye lefoglalt eléggé. 1ébként van erre a 1802-re megoldás vagy most mi van?

    Gondwana: TFT monitort is vettem már egy kalappal, meg komplett gépeket. Gond nélkül. A T42 hét elején jött, doboza sértetlen volt. A probléma ma jött elő, mert nem hajlandó tölteni az akut kikapcsolt állapotban, csak ha be van kapcsolva a gép, ezért kapott ma egy bios defaultot, hogy kizárjam az esetleges beállítási gondokat. Rögtön utána restarttkor fogadott a rövid ám lényegre törő error 1802. Annyit legalább tudok, hogy az aku továbbra sem töltődik kikapcsolva, és a töltését ugyanúgy elveszti ha nincs hálózati feszen a gép. Most tesztelem gép nélkül mi a helyzet, postán is állt 1-2 napot és nem lemerülve jött hozzám.

    szerk: R60-at néztem ki gyorsan utódjának ideiglenesen, amíg kitalálom milyen komolyabbat vegyek, azzal is számolhatok hasonló meglepikre?:) A T42-t meg vagy visszaadom, vagy letárgyalom az eladóval mi legyen, próbaakut már tudna adni, de ha azzal se tölt kikapcsolva biztos lap hiba..vagy töltő..és már ott van a wifi is a listán, túl sok ez egyszerre :U

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák