Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz Tsebacsi #122726 üzenetére

    A Sokol-hangot a túlontúl hangsúlyos, ótvarosan előadott középtartományra - keverve ordenáré dobozhanggal - értem én, túlterheltség okozta recsegésről ezen a szinten még nem esett szó. Persze az is egy attribútum, hogy mennyit bír, de vegyük ezeket külön. Ha keveset, igény viszont volna a nagyobb hangerőre, nyilván gyakrabban fut ki a használat túlterhelésbe. Az alulméretezett teljesítmény ellemzően egybe is esik a fos produkcióval, de nem kötelezően.
    Különben az AM (középhullám) recsegései-pattogásai légköri zavarok, többek közt akár távoli villámlás miatt jelentek meg a hallgatott műsorban, nem saját maga generálta a rádió - csak hogy a fogalmat ugyanúgy használjuk.
    T500 magasan veri tisztaságban, magasban, kiegyensúlyozottságban a T4xx, T5xx modelleket (önmagát ide nem értve ;P). Némi alakulást a gépház, az elhelyezés is ad végeredményhez, de alapvetően a hangszórók szarok, drivertől, OS-től függetlenül. Amit szoftveresen rájuk lehet varázsolni az nem valódi tudás, ellenben erős maszatolás. Természetesen bizonyos keretek között szubjektív vetülete is van, összefésülve a tényekkel (spórolással).
    Cseréljetek ha csak tudtok, egy egybeműfajról van szó, nem kell ebbe beletörődni.

    Remélem lesz egyszer szerencsém W701-hez is.

    thgergo, köszi, a fajlagosan legszerencsésebb hűtést keresem, nem is kell extra teljesítmény. Elegánsabb, ha magától tudja a gép a felhasználás szintjén a jó hűtést és nem kell belenyúlni. Persze a CPU csak egy, az adott modell hűtéselrendezése/hatékonysága is számít.

Új hozzászólás Aktív témák