- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz e-newsee #42187 üzenetére
Nálam 4530S probook van, tehát közel azonos paraméterekről tudok beszámolni.
Ritka esetben lehet hardverhiba, nekem is ugyanez az évjárat. Windows 7 majd Win8.1-et használok most.
Semmi ilyen jelenség nem volt, de azért a driver kérdéssel kicsit kínlódtam, de mire 8.1-re váltottam volt driverezés a válthatóságra is.
Nálad nem tudom mi lehet a baj, mert ha mégis VGA lenne, akkor is szerintem a diszkrét GPU-t le tudod kapcsolni, és csak Intel HD-vel használni.
A melegedést viszont nem zárnám ki, hisz telepítés alatt hal le, eddig valószínű azért nem állt le, mert a Win alatt levette az órajelet, viszont a telepítő alatt még nem vezérli semmi / épp egy hete jártam így asztali gépnél, a hűtő nem volt meleg , hisz át se tudta adni a hőt az odakövesedett paszta miatt.
Én már 1x újrapasztáztam a 4530s-t , és folyamatosan portalanítom ,mert 4-5 év alatt lekoszosodik ám ez is.
Szóval a hőmérséklet még lehet baj.Most van úton az új ventilátor is, mert a mostani hidegben zajos, és pasztázni is kell, plusz új SSD-t is kapni fog.
@sz.j: Más nem fog rajta segíteni, csak az SSD. Lesz javulás hidd el, én egy T2xx dual-core szörnybe tettem SSD-t és csak a memória miatt van néha késlekedés.. Ezeréves gép...
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest