Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Graphics

Jómunkásember

válasz e-newsee #42187 üzenetére

Nálam 4530S probook van, tehát közel azonos paraméterekről tudok beszámolni.

Ritka esetben lehet hardverhiba, nekem is ugyanez az évjárat. Windows 7 majd Win8.1-et használok most.

Semmi ilyen jelenség nem volt, de azért a driver kérdéssel kicsit kínlódtam, de mire 8.1-re váltottam volt driverezés a válthatóságra is.

Nálad nem tudom mi lehet a baj, mert ha mégis VGA lenne, akkor is szerintem a diszkrét GPU-t le tudod kapcsolni, és csak Intel HD-vel használni.

A melegedést viszont nem zárnám ki, hisz telepítés alatt hal le, eddig valószínű azért nem állt le, mert a Win alatt levette az órajelet, viszont a telepítő alatt még nem vezérli semmi / épp egy hete jártam így asztali gépnél, a hűtő nem volt meleg , hisz át se tudta adni a hőt az odakövesedett paszta miatt.

Én már 1x újrapasztáztam a 4530s-t , és folyamatosan portalanítom ,mert 4-5 év alatt lekoszosodik ám ez is.
    Szóval a hőmérséklet még lehet baj.

Most van úton az új ventilátor is, mert a mostani hidegben zajos, és pasztázni is kell, plusz új SSD-t is kapni fog.

@sz.j: Más nem fog rajta segíteni, csak az SSD. Lesz javulás hidd el, én egy T2xx dual-core szörnybe tettem SSD-t és csak a memória miatt van néha késlekedés.. Ezeréves gép...

[ Szerkesztve ]

Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)

Új hozzászólás Aktív témák