Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ice&Lime

veterán

Feltettem már máshol is a kérdést, de aztán ki tudja, nem e hp téma ez is.

Van egy usb 3.0-ás pendrive, win7-ben teszteltem, feltettem hozzá az usb3-as drivert, a sebességeket hozza legalábbis egyszer így, egyszer úgy.
    Van vele pár furcsaság.
    -újból és újból csatlakoztatásnál párszor kiírja az intel usb 3.0 monitor, hogy ez az eszköz gyorsabb tud lenni, mindezt usb3.0 porton csatlakoztatva, ami érdekes
    -mérésnél szintén usb3.0 porton mikor hogyan mér, mert van hogy usb2-es közelítő értékeket, és van hogy rendesen a 3.0-nak megfelelőt
    -és hogy USB3.0-án BIOS-ban a Boot menüben 5-ből 4szer nem látja a notebook a pendrive-ot, USB2.0-án viszont igen.

Mindezt úgy hogy feltettem az usb3.0-ás drivert .exe telepítőből, mert anélkül nem is működött.

Itt most akkor a pendrive, a notebook alaplapja, a 3.0-ás usb csatlakozója, vagy a driver a nem jó?
    Az előbbiekben már volt gond az sd kártyával, pár hsz-el előbb.

Új hozzászólás Aktív témák

• Bobb2

újonc

Sziasztok!

Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
    Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
    Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
    Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
    Köszi.