- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
22.-én nyitottam.
Sehol a kód, sehol a bankkártya.
Külön vicces az alábbi szövegük:
Bankszámlaszerződésedet azonnal online megkapod. Számládra rögtön fogadhatsz utalásokat, terheléseket 1 munkanapon belül tudsz kezdeményezni.
Szelfis számlanyitás esetén a számlanyitás sikerességéről 2 munkanapon belül értesítünk.Tehát ez mind mind a videóbankos nyitásra vonatkozik, ahol nem él a 30k jóváírás..
Szelfis nyitás esetén meg 2 munkanap után kapod meg a bankszámlaszerződésed. Viszont akkor él a 30k
Az azonnal postázható bankkártya is vicces.. mert kb 5 nap után postázták az azonnal kártyát. Aminek még a kódja se jött meg.
Illetve a kért digitális bankkártya is 2 nap múlva "jött" meg.. persze azt is úgy hirdetik, hogy azonnal.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Ez is kifejezetten vicces.
Akár 5 perc alatt.
Csak éppen 2 munkanapon belül bírálják el, addig se számlaszám, se lekvár, se semmi.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Tehát.
30 ezer Ft-hoz kell minimum 3x1000 Ft vásárlás.
Amit csak úgy tudsz megtenni, ha van bankkártyád, vagy digitális bankkártyád.
Ilyened csak úgy lesz, ha 1890 Ft-ot feltöltesz, hogy le tudják vonni a pénzt a kibocsátáshoz.Tehát eddig vagy 1890+1000+1000+1000= 4890 Ft-nál, hogy megkapd valamikor majd a 30 ezret.
Kicsit dolgozni kell azért a pénzért, na.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Atomgeszi #30358 üzenetére
Kifelejted, hogy a 3*1000 az nem a banké. az csak átmegy rajta, oda ahova te akarod, azért, amit te "vásárolsz"... Pl ha az revolut top-up, akkor még "ki sem került a kezedből".
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
RR-13
őstag
válasz ledgeri #30363 üzenetére
Pontosan, én is Rev. feltöltéssel oldottam meg a 3db vásárlást itthonról.
Annyi kiegészítés, hogy sajnos nem lehet ilyen kis, 1.000 Ft-os összeggel tölteni, hanem minimum 4.000 Ft-al lehet csak jelenleg, ha jól látom.
Korábban pár napig engedte min. 2.000 Ft-al is.
Ez csak a Gránitra utalás miatt érdekes, hogy akkor oda többet kell utalni, mint .pl kb. 3 ezer, ha Rev. -el teljesítjük a 3 db kártyás vásárlást.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
A revos jóváírások 98% is a 3x1500 ft-s vásárláson bukik el.
Nem érteni, hogy magának vásárol, nem a banknak.
(funkcionális analfabétizmus)[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Atomgeszi
veterán
Értem persze, ettől függetlenül ez egy befektetett összeg. Nekem ezzel nincs bajom, de aki 0 Ft bol akar 30 ezret nyerni annak nem fog összejönni másképp.
-
törölt tag
Azért nincs tele a Topik, mert nagyon kevés exBB tag olvassa, és aki olvassa az is nagy valószínűséggel kapott e-mailt, postai levelet róla időben.
Nincs probléma a tájékoztatással ügyfélre lebontva sem, kapnak róla értesítést vagy nem érinti őket, ezt erősíted meg te is.100% elégedettség sosem lesz.
Pl. ezt a 4 napos leállást beírhattad volna
Ha nem küldtél volna el önkéntes szabadságra - talán beírhattam volna igen - De így nem.-szinte- Mindenki kapott emailt, levelet, cikkek tucatjai szóltak erről, talán híradások is. Honnan kellett volna tudnom, hogy pont te, aki állandóan a bankokat, kondíciókat bújód, téma szakértője, topik gazdaként. Pont erről a nyilvánvaló tényről nem tudsz? Más is azért nem írta be, 99%, mert "minek még ide is, akit érint úgyis tud róla". Tanulságos eset.
"azt gondoltam csak az alkalmazásban van róla tájékoztató,"
Topik gazdaként ezt nem gondolhattad komolyan, mert ez komolytalan, egy jogásztól főleg. Törvényi kötelezettség is van a tájékoztatásra nem?K&H leállásairól, karbantartásairól sem írok be, rendszerint hajnalban ha van, hetekre, hónapra előre jelzik. Jellemzően nem ilyen nagy leállás.
-
RR-13
őstag
válasz #33802016 #30367 üzenetére
Eleve azt nem értem, hogy a segítő szándékomat, hogyan tudod ennyire kicsavarni, és ellenem használni a Topicban, ami a 4 napos leállással kapcsolatban kiírt Hsz. volt.
Mi a családban nem kaptunk sem postai, sem e-mailes, sem semmilyen értesítést, hiába erősködsz, hogy kb. mindenki kapott csak én nem.
Mivel az alkalmazásban eddig is sok értesítés volt a karbantartásokról, és a rövid leállásokról, ezért alappal gondoltam azt, hogy ez is olyan, hogy ott értesítenek azt ennyi, bár hiányoltam pl. az e-kivonat végén a tájékoztatót, vagy a postai kivonat mellékleteként, korábban a másik leállásról küldött részletes leíráshoz hasonló leírást, amit most nem kaptunk.
Egyébként más dolgom is van, mint azt nyomozni, hogy erről van-e cikk, és hol.
És mi egy híradásban sem láttuk, pedig azt mindig figyeljük.Nem gondolom, hogy ha lehetőséged is lett volna berakni a 4 napos leállást itt, akkor is megtetted volna, mert az egyik mondatodban az van, hogy kb. minek, és a KH karbantartásokat sem szoktad beírni.
Akkor mire is hivatkozol most, és főleg minek"Topik gazdaként ezt nem gondolhattad komolyan, mert ez komolytalan"
Fejezzük már ezt a hivatkozást itt be, mert, ha a bank sok esetben nem tud válaszolni a kérdéseinkre, vagy marhaságokat válaszol, akkor nekem mint nem bankárnak, nehogy mindenről tudnom kelljen csak azért, mert egy fórumnak folyamatosan a "része" vagyok."Más is azért nem írta be, 99%, mert "minek még ide is, akit érint úgyis tud róla"."
Persze, mert te mindenki helyett tudsz nyilatkozni, amiről egyáltalán nem tudod, hogy úgy van-e.
A törvényi kötelezettségüket meg elvileg lefedte az alkalmazásban történt tájékoztatás, és nem az általad linkelt cikkek, és "híradások", ami pl. nem tudom hol volt, mert egyet sem láttunk, de azok nem tekinthetőek a bank hivatalos tájékoztatásának.
Még egy jogásznak is elkerülheti valami a figyelmét, akaratlanul is, pl. cikkek keresése arról, amiről nem tud, hogy rá kellene keresnie, de nem értem, hogy a "jogászt" pl. mikért kellett ide behoznod.
Megint súrolsz egy határt.
Ügy lezárva.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz kleinguru #30353 üzenetére
Nem istenítem őket, de lassan egy éve van meg a számlám náluk és eddig semmi problémám nem akadt velük..
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
törölt tag
Amikor én (is) nyitottam még a szelfis jóváírásból vonta le a bankkártya árát és abból indult a gyártás pár napon belül. 25 év alatt nagyon sok változott pozitív irányba, egyszerűbb könnyebb, kényelemesebb lett, nem csak a számlanyitás.
#30353 kleinguru
Most nyitottál számlát az olvasottak alapján. Nem túl sok gyakorlati tapasztalatod lehet. A bankkártya küldés gyorsasága postázás mikéntje minden banknál hasonló hosszú évek óta. A kártya díjban, komoly eltérések vannak, bankonként. Ha lehetőség van rá inkább szelfivel érdemes megnyitni, előre tervezni. Digitális kártyát én nem kértem, nem volt sürgető.Nálam a revolut volt a leggyorsabb 5 nap, és szombaton jött a kártya az is különlegesség. De másnak meg az app által irt határ idő után egy héttel jött meg.
#30358 Atomgeszi, #30365 Noxy
Revoluton a vásárláson és a határidőn bukik a dolog., ott fix határ idő van. A regisztráció lehet 2 napra vagy fél órára is a határidőtől. Sokan bevárnák a kártyát. Viszont követhetőbb a meghívás és menete.A kártyás vásárlás valóban nem a banké, hiszen ha veszel magadnak pár mozijegyet, azt magadra költöd nem a banknak adod ajándékba Vagy fizeted a számlád. De lehet az egy haveri sörözés is pl.
Máshol ennél sokkal több dolgot írnak elő. Adott esetben meg sem érheti, mert nem ingyenes a számla egyéb költségek.
Összességében semmi gond nincs velük. Ha volt vmilyen észrevétel, elmaradás azt is pár napon belül megválaszolták rendezték. Nekem nem volt problémám velük. Korrektek.
Mai világnak a rákfenéje ez a nagy sietség...
[ Szerkesztve ]
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Erste privilegium standard számla csomagot használok már vagy 6 éve, van hitelkártyám is, okosan közel 200k visszatérítést már bezsákoltam. Vannak lakáshiteleim és egyéb pl. felúj.támhitel a banknál.
Az utóbbi időben nagyon megszaporodtak a levonások, 1-2-3e között per hó. Anno amikor kötöttem ugye full nullásnak indult, aztán csak rákerült a tranzakciós illeték, meg sms szolgáltatás díja, ilyenek. Ami viszont már többször kiverte a biztit, az a hitelkártya. Elméletileg nem lehet nulla alá vinni, vagyis én nem tudom...de a bank igen (bankkártya díjat a hitelkártya keretből vonják le pl a hónap végén, amikor már elhasználta a paraszt a keretet, hogy legyen sok visszatérítése.) és ha ez valamiért megtörténik, akkor 6500ft büntetést számolnak el rajta. Most megint eljátszották, idén másodszor, még várom a választ, hogy most mi a tököm vitte nulla alá. A kérdésem és a posztom lényege az lenne, hogy tud-e valaki az Erstenél jobb csomagot, mert kicsit ódzkodok a váltástól a hitelek miatt, plusz elég jó a dzsórdzs is, meg a g.pay stb. De elég sok bankváltásom volt már (cib, Unicredit,kh-nál is volt már számlám), ha nincs semmi normális itt, akkor mennék. Raiff prem gold szimpi, voltam már ott is, plusz egy hitelem van most is náluk. Csak nem tudom, nagyon macerás a hitelekkel együtt bankot váltani?
Tudtok esetleg tanácsot adni, ti azért feketeövesek vagytok a témában.
Szokásaim: utalás kb 2-300e a hitelekkel együtt,kp felvétel nem sokszor, de ált nagyobb összeg 50-150e, sok kártya használat, rvolut feltöltés, és jó lenne ha valami visszatérítős hitelkártya is lenne.A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
törölt tag
válasz Bogyi007 #30335 üzenetére
Kérdezz rá írásban, telefonon Lehet elkeverte a posta.
(#30368) zzola
Nyitás után meg kérdeztem tőlük, hogy a szelfis nyitásból amit kapok abból letudják-e vonni az árát vagy... és akkor azt a választ kaptam, hogy természetesen abból automatikusan levonják. Azóta kicsit változott a nyitási folyamat. Később kapod, meg. Ilyen esetben érdemes itt vagy az intézetnél érdeklődni, ha nem egyértelmű[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz #01110937 #30373 üzenetére
Sehol nem írtam, hogy a banké a vásárlás pénz. Annyit írtam, hogy ez is egy kezdeti költség.. Nincs olyan, hogy 0 ft beugróval tiéd 30 ezer, ezt ne gondolja senki.
Az viszont teljesen jogos lenne, ha megfelelően tájékoztatnák az embereket, nem lozungokat írnának, hogy 2 perc alatt megvan minden.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Atomgeszi #30376 üzenetére
Sehol nem írtam, hogy a banké a vásárlás pénz. Annyit írtam, hogy ez is egy kezdeti költség.. Nincs olyan, hogy 0 ft beugróval tiéd 30 ezer, ezt ne gondolja senki.
Pedig volt. Ez a változás a marketinges kitétel óta lehet. Az ajánlás volt kártya használathoz kötve, az jött meg csak a kártya használat után.
Az viszont teljesen jogos lenne, ha megfelelően tájékoztatnák az embereket, nem lozungokat írnának, hogy 2 perc alatt megvan minden.
Technikailag a nyitás meg lehet annyi idő alatt. További teendőd nincs "majd értesítenek" 1-2 nap. Ismerősnek is visszadobták mert valami nem volt megfelelő, utána kezdte elölről. Videóbankos nyitásnál más lehet az eljárás, ez sem tekinthető mellé beszélésnek, szerintem.
Alza reklámot figyeltem meg, hogy ott a "minden sarkon" reklám ment, sokáig. Most már "akár minden sarkon" reklám megy... biztos volt oka a változásnak. I
Azt értem, hogy ha valaki azt várja azonnal használható az kicsit meglepődik. Többi banknál nem tudom hogy van, mennyire azonnali, vagy milyen korlátok vannak.
Minden le van írva konkrétan:
szelfis nyitás hirdetmény
ügyfélajánlás nhirdetménymilyen tájékoztatás kellene még?
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz #01110937 #30377 üzenetére
Értem én, hogy a hirdetményben benne van.. de magán a weboldalon megjelenő kis marketingek, amiket előzőleg beraktam ide a topikba kép formájában(lehet, hogy nem jelenik meg másoknak, csak nálam?), azok nem teljeskörűek, és aki az alapján próbálja megcsinálni, az néz most nagyokat, hogy a 2 perc, meg az azonnalból hirtelen 2 nap meg 2 hét lesz.
-
törölt tag
válasz Atomgeszi #30378 üzenetére
AZ oldal alján ott a link a hirdetményre. Max 2 nap, ha jól csinált mindent, nem automatikusan nyílik meg a számla. Csak a nyitás automatikus. A 2 hét az a fizikai kártya, az nem befolyásolja a számla létezését. Van azonnali kártya is, de az csak személyes nyitásnál pl "most". Ott az akció nem érvényes.
Egyszerre nem lehet mindent.
Digitálisnál látom valamennyire megalapozottnak, hogy az is napok múlva áll rendelkezésre.Van sürgősségi kártya kérésre is lehetőség:
Egyéb bankkártyával kapcsolatos díjak, költségek és információk
Sürgősségi bankkártya igénylés 3 banki munkanapon belül, belföldön (26) (27)
6000-47.000 forintig terjed.Nagyon ritka lehet, hogy ezzel éljen valaki. És szelfis nyitásnál nem él, szerintem.
Fizetési kérelem (20)
Benyújtása Akcióban 2023.10.03-tól 2023.11.02-ig 0 Ft, egyébként 50 Ft/db *Érdekes ebben a kategóriában jobb a Sztár, mint a Bajnok csomag:
Gránit Bank által folyósított
lakossági hitel törlesztés
beszedése a bankszámláról
0,30% (min. 0 Ft; max. 6 000 Ft)
Sztár számlacsomag: 0% (min. 0 Ft; max 0 Ft)Harmadik fél által nyújtott szolgáltatások és kedvezmények
Booking.com azonnali
kedvezmény (46)
A booking.com weboldalon 2025. március 31. napjáig történő foglalás esetén akár 6%-os kedvezmény érhető el azokon a szálláshelyeken, ahol megjelenik
az azonnali kedvezmény jelvénye (jutalom) és amennyiben a szállás díja a foglaláskor, vagy azt követően a szálláshely által megadott határidőig Gránit
Standard, COOP, Neo vagy MOST Mastercard bankkártyával online kerül kiegyenlítésre. A Booking.com által nyújtott megtakarítás kizárólag az erre a
dedikált célra létrehozott linken keresztül, a weboldalon történt foglalások esetén érvényesíthető. -
RR-13
őstag
válasz #01110937 #30375 üzenetére
Milyen intézetnél
Nem a nyitási folyamat változott, hanem a szelfis nyitásért járó jóváírás hirdetményi feltétele (ahogy későbbi Hsz-edben már írtad is), amibe belevették, hogy teljesíteni kell a minimum 3db minimum 1.000 Ft-os kártyás vásárlást, addig nem írják jóvá a 30 ezret, és a teljesítése után
5 napon belül, az új szabály szerint, ami a következő:
"A 30 000 Ft jóváírása az összes feltétel teljesítésének hónapját követő hónap utolsó napjáig történik meg az újonnan megnyitott bankszámlán."Ez az új szabály meg a kb. azonnal a jóváíráshoz jutókat akarja kiszűrni.
Én pl. még "időben" augusztusban nyitottam a számlát, és augusztus 23-án meg is kaptam a 30 ezret.Egyébként teljesen mindegy mi volt tavaly, és kinek hogy írtak jóvá bármit, mert idén már addig nincs kártya gyártás a szelfis akciós nyitásnál, amíg nincs fedezet erre a számlán.
Ne hozzuk már ide be a 30377 Hsz.-ben írt Alzát példának! Elég volt múltkor az Emag.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
pénzintézetnél
hanem a szelfis nyitásért járó jóváírás hirdetményi feltétele
Jogod.Tehát teljesen mindegy mi volt tavaly,
Ez még idén tavasszal is biztos így volt.mert idén már addig nincs kártya gyártás
A fedezet és a 5 nap jóváírás az nem változott, korábban is ez volt a gyakorlat.Ne hozzuk már ide
Offba volt.Köszönöm a pontosítást
[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz #01110937 #30381 üzenetére
A szelfis nyitásnál változott a jóváírási szabály 5 napról, a fentebb kiemelt vastagon írt új szabályra.
A fedezet valóban kellett korábban is a kártyagyártásra, de én a szelfis nyitásért járó összeggel összefüggésben írtam, hogy ezzel a fedezet utalásával tavaly nem kellett foglalkozni, mert a szelfis nyitásnál korábban nem kellett teljesíteni a 3db vásárlást, és anélkül 5 munkanapon belül érkezett a jóváírás, de ez megváltozott elég drasztikusan 2023. október 03-tól.
2023. október 02-ig élt az 5 napos jóváírási szabály:
Gránit Bank korábbi szelfis hirdetményének idézete:"Amennyiben a feltételek sikeresen teljesülnek a 30 000 Ft jóváírása 5 munkanapon belül megtörténik az újonnan megnyitott bankszámlán."'
Off-ba se.
[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz #01110937 #30385 üzenetére
Nem jól tudod, mert augusztusban a 3db vásárlást követő harmadik napon megkaptam, én is, és a rokonom is a 30 ezres jóváírást (ha erre írtad a gyakorlatot).
Az új jóváírási szabály a gyakorlatban is 2 napja van úgy, ahogy a fentebb vastagon szedett sorokban kiidéztem..[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Őőő... Gránitból CIB-be AFR-es utalással mi újság van? A Gránit szerint elment a pénz, a CIB nem mutatja az ominózus jóváírást.
-
RR-13
őstag
Ilyet sem hallottam még.
Mikor volt ez az AFR utalás?
És megkérdezted meg a Gránitot, vagy csak a történetben látod, hogy elment onnan?
Amennyiben utóbbi, akkor majd a Gránitot kell megkérdezni telefonon, hogy hol lóg a levegőben az összeg, mert ilyen esetben a küldő bank a "felelős" az elutalt pénzért, hogy valóban elmenjen onnan.
Már azon sem csodálkoznék, ha beragadt náluk az összeg egy technikai hiba miatt, már annyi minden történt náluk, ami még egy banknál sem.[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz ЯΞNΞGΔT #30374 üzenetére
A privilégium standard csomagot érdemes megszüntetni, a hk. számlát nem kell kötelezően megszüntetni, mert az magában is elvan fsz. nélkül, ha nem feltétele bármilyen Erste hitelednek.
Az a baj, hogy a hk. kerettúllépés minden banknál büntetést von maga után. A díjak általában mehetnek mínuszba az Ersténél, és a legtöbb banknál.
Folyószámlára esetleg a Bankmonitoros Privilégium 2.0 Partner, ajánlanám, ha nem lenne ez az egyik feltétel:
"A Díjcsomagot azon nagykorú devizabelföldi vagy devizakülföldi természetes személyek igényelhetik, akik a Díjcsomagban elsőként nyitott számla nyitásának hónapját megelőző 3 hónapon belül
nem rendelkeztek az Erste Banknál élő lakossági bankszámlával főtulajdonosként. "Tehát nem lehet az igénylés pillanatában sem élő lakossági folyószámlád, ezért a Standard privit előtte fel kell mondani, meg kell szüntetni teljesen, és 3-4 hónapig nem is lehet ott másik folyószámlád.
Amennyiben van a 3 hónapra átmeneti bankszámla megoldásod, akkor érdemes belekezdeni.A folyószámla kapcsán a BM. Erste Privi 2.0 Partner kiesése esetén még a Raiff szerintem jó lehet, Prémium Gold 2.0 csomag határozatlan ideig. (összefoglaló 1. helyén olvasható, de már ismerheted)
-
törölt tag
Akkor mégis jól tudom. Korábban nem kellett vásárolni hozzá, tehát nem kellett a kártya. Szelfivel nyitottál számlát vártál pár napot és máris indult a kártya gyártása, mert számlán volt a pénz. ~20.000.
A marketing bevonásával és 30.000 emeléssel változhatott meg, előtte nem tapasztaltam ilyent, ismerőstől sem. Ez cirka nyáron történhetett meg, nem most október háromtól.Ezt elírtad?
*s[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Valószínűleg videochat után ez is megoldásra kerül mint minden más eddig is, csak napközben nem volt időm beszélni velük - nagy gond azért nincs eddig mivel van Wise és Revolut számlám is és ezek kombinációjával meg tudom oldani a pénzem kezelését átmenetileg is.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
zzola
titán
Gránit Bank:
Áh, ez a bank tényleg a vicc kategória. 8 db SMS, amíg be tudtam állítani az ebankot és az iSMS-t. Jött SMS!, hogy az értesítés iSMS-re állítva, ki/be lépve az appban mégis iSMS és SMS van beállítva.
-
RR-13
őstag
válasz #01110937 #30391 üzenetére
Te teljesen másról beszélsz mint én.
Nem a 3db kártyás vásárlási "feltétel" változásáról (előírásáról) beszéltem a szelfis nyitással kapcsolatban, hanem a szelfis nyitással kapcsolatos vásárlásokat követően történő, bónusz jóváírások, határidejében bekövetkezett (banki) szabály változásáról.
Az változott meg 2023. október 03. napjától, mert előtte a kártyás vásárlások teljesítését követő 5 munkanapon írták jóvá, most már nem.A fenti Hsz-ben azt írtam:
"A szelfis nyitásnál változott a jóváírási szabály 5 napról, a fentebb kiemelt vastagon írt új szabályra."Nem a jóváírás feltételét írtam (amit nekünk kell teljesíteni), hanem szabályt írtam, (ami alapján a banknak a jóváírást teljesíteni kell), és azzal kapcsolatban írtam az alábbit:
[ Szerkesztve ]
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Szia!
Köszönöm a tippeket, arra mondjuk nem is gondoltam, hogy a hitelkártya maradhatna is és csak f.sz-át viszem át. A privilégium 2.0 jó lenne, (bár csak három év) de nincs ideiglenes megoldásom az átmeneti időszakra.
Köszi még egyszer!A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
törölt tag
1. valamit nem jól csináltál.
2. "Csak isms" beállitást használj.
3. ekkor is fogsz smst kapni, ugyanis, vannak olyan smsek amik ingyenesek pl a netbank belépéshez szükséges sms. Ha nincs bekapcsolva aktívan az internet elérés akkor elküldi ígyis úgyis, még isms esetén is. Fizetős sms-t ilyen beállítással még sosem kaptam.Szóval AFR ami nem azonnali. LOL
Tegnap utaltam cetelemre, kb azonnal megérkezett, jött róla email visszaigazolás is.Te teljesen másról beszélsz mint én.
Hm, Lehet. Eredetileg arról volt szó, hogy fel kell tölteni pénzt a kártya gyártáshoz, "nincs hitel". Még tavasszal sem kellett ez biztos, a jóváírásból elindult a gyártás. Az 5 nap az változatlan volt végig. Később bejött a marketing és a 3 vásárlás utáni jóváírás.Most megnéztem, jobban. A jóváírás időpontja változott, valóban 5 nap helyett, köv hónap végére. Igazad van, ebben.
A 30 000 Ft jóváírása az összes feltétel teljesítésének hónapját követő hónap utolsó napjáig
történik meg az újonnan megnyitott bankszámlán.Az ajánlásnál nincs változás:
A jóváírási feltételek teljesítését követő 8 munkanapon belül megtörténik az ajánlásért járó összeg 8000
Ft -8000 Ft jóváírása mind az Ajánló, mind az Ajánlott részéreEz végül is csak technikai kérdés. Máshol is van hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
sifarr
senior tag
CIB-esektől kérdezném: nektek a szeptemberi kivonat az appban megjelent, letölthető már?
-
RR-13
őstag
A CIB Kivonat október 2-án éjszaka töltődött be az alkalmazásba, és 2023. szeptember 30. kivonat néven 2-án reggel már letölthető volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest