- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz #57018880 #20086 üzenetére
gyakorlatilag nem fér hozzá a pénzéhez napokig-hetekig.
Hát igen, emiatt igényeltem a hard tokent.
a mobil appot preferálnám az esetek többségében, feltételezve, hogy működik persze
Én azért nem, mert ha megint jön egy frissítés, megint ki vagy téve annak, hogy ha nem tudsz withkey-s szarral jelszót generálni, akkor nincs hozzáférés semmihez.
Arra meg kb. 0 az esély, hogy a hard token elbaszódik, maximum elírják a szerződésen a sorszámát (akkor persze nem fog működni, de ez korrigálható). Meg ha nem működik az úgy is kiderül az első körben, mivel az első használatbavétel előtt meg kell adnod egy PIN kódot.
Eddig egy kezem is sok ahhoz, hogy megszámoljam hányszor nem tudtam hard tokennel bejelentkezni, de persze volt rá eset egyszer-kétszer, amikor pont akkor akartam volna belépni, amikor karbantartottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest