-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz sifarr #19400 üzenetére
Kösz az infót, itt nem is kerestem. Viszont már többször említettem az ügyintézőknek, csomóan írják a play áruházban is, egyik helyen sem mondták, hogy van rá kerülő megoldás. Viszont ha a rendszerben már megvannak az infók, akkor nem értem miért nem lehet a zárolt tételek szövegre rábökve átlökni ide a hülye júzert ha már nem csinálnak neki külön dedikált elérést.
CIB online számlám van, semmiért nem hagynám ott. A Gránitot csak Anyum nyugdíja miatt nyitottuk, de mint került jó az másra is, viszont az utalásnak költsége van, így arra nem használom.Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
sifarr
senior tag
válasz ferenck #19401 üzenetére
... akkor nem értem miért nem lehet a zárolt tételek szövegre rábökve átlökni ide a hülye júzert ha már nem csinálnak neki külön dedikált elérést.
Én pedig azt nem értem, hogy ez régebben megvolt, de eltűnt. Legalábbis nekem már nem elérhető.
Korábban nemcsak számlára lehetett Áttekintőt beállítani, hanem kártyákra is (és megtakarításra is).
Beállítottál egy kártyát (ha több volt), és elég volt a számLaáttekintőt balra húzni, és megjelent a kiválasztott kártya a forgalmával együtt. Ez nekem működött először debittel, utána creditre is tudtam állítani, viszont amikor a creditet leadtam, utána a kártyaáttekintő beállítása már nem is volt elérhető.
Nem tudom, hogy az app változott-e így - szerintem negatívan -, vagy a profilomban nem állított be valamit jól a bank. Nem tudom.
De együtt tudok ezzel élni. A kártyát a gyorsmenübe felvéve így is egy pillanat a váltás.A beállításoknál azért ellenőrizd le, hogy a kártyaáttekintő beállításának a lehetősége ott van-e. Én is tisztábban látnék, ha ezt az infot megosztanád.
-
sifarr
senior tag
válasz ferenck #19404 üzenetére
Köszönöm.
Ezek szerint valóban visszabutította a CIB az appot. Mindegy, nekem jó így is.
Egyébként lesz nfc-s fizetés a CIB-nél is. Lesz Gpay, ahogy már van Apple Pay. Kicsit lassan készül, de nem túl sokára meglesz. A GPay megbízhatóbb, gyorsabb is, mit a Gránit saját megoldása, amit a hírek szerint meg akar tartani. -
nagyúr
Na milyen a frissített CIB app?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
RR-13
őstag
válasz Narxis #19406 üzenetére
A verziószám változásból adódóan nagy változás nincs benne még
5.0.301-ről lett 5.0.302.
Amit én észrevettem, hogy a kártyamenüben a kártya képe már megjelenik, mert a 301-esben az nem volt ott nálam.
Viszont továbbra is ott van az NFC menüben a CIB-re történő váltás lehetősége, jelentsen ez bármit. -
UHHH
senior tag
Sajnos a frissítés után is sötét van a csekkbefizetésnél, nem szereti a kamerámat. Korábbi verziók még szerették, egy ideig...
-
dptrsk
addikt
CIB BM ECO: Másodlagos azonosító hosszabbítás csak telefonon vagy bankfiókban. (Így már annyira nem díjmentes, hisz az ember ideje és hívása sincs ingyen)
Üdv 2021-ben…hogy 1 év alatt nem sikerült összedobni valamit a másodlagos azonosítót regisztráló felület mellé,emellett az ios appban levő elírásokat (btn_label) sem javították, 1 év alatt semmi nem történt a CIBnél, szomorú…
(sok másik banktól lehetne tanulni)[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz dptrsk #19410 üzenetére
Nagyon egyszerű díjmentes folyamat/megoldás van a másodlagos azonosító megadására, hosszabbítás helyett, aki nem szeretne telefonálni, és bemenni a CIB Bankfiókba, pl. én sem, ezért:
1/ Megvártam míg lejár az 1 év - Törlődött a másodlagos azonosítóm
2/ Másnap (vagy még aznap) interneten "újra" megadtam ezen a felületen kb. kettő perc alatt.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
Ez egy kerülő megoldásnak jó volt induláskor, azóta már meg kellett volna oldani, hogy lássa az ügyfél ezen nyilvántartott adatokat és kezelhesse. (Sok bank így indult, de többségében már el is készültek az életképes megoldásukkal (indulás után 3-6 hónappal))
Mondjuk a CIB mostani lépései nem az ügyfélmegtartást segítik, így lehet ez nem is céljuk, akkor érthető, hogy miért nem foglalkoznak hibajavításokkal és fejlesztésekkel
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni?
8napja utaltam egy szlovák webáruháznak IBAN számlára de még mindig nem érkezett meg nekik, menyi ennek az átfutási ideje?
Azt kérték töltsek le nekik egy átutalási bizonylatot,
Hol tudom az átutalási adatokat visszanézni a netbankon?
Már vásároltam sokszor tőlük utánvéttel, sosem volt gond. -
dptrsk
addikt
válasz Intruder A 6 #19413 üzenetére
Általában 1-2 munkanap.
melyik banknál vagy? -
bopeti98
őstag
Elképzelhető hogy a CIB mobilapp ujjlenyomatos belépés nem működik kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó esetén? Hiába van bekapcsolva a biometrikus azonosítás, belépésnél nem jön fel mint opció, rögtön a kódot kéri.
[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz Intruder A 6 #19413 üzenetére
Szia. Az Erste Bank Netbank felületén a számlatörténetben megtalálod a tételt, megnyitod, és ott lehet menteni pdf-ben az igazolást.
-
w.miki
veterán
Gránit bank appja nálatok jó?
Nálam gyakran csinál olyat, hogy megnézném az üzeneteket, és nem jutok tovább a PIN kódon. Beírom, gondolkodik, visszaugrik. Nem lehet megnézni az üzeneteket.
Ráadásul... miért küld az app is értesítést, aztán ha azt végül elolvastam, még jön az iSMS is, ugyanazzal a szöveggel.
S10e android 10.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
válasz w.miki #19423 üzenetére
iOS-en teljesen stabil, nincs ilyen jellegű gond. Az isms után megnyitva az App-ot, csak csippan egyet jelezve, hogy új olvasatlan üzeneted van. Ezt nem tartom hibának, vagy duplázásnak.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
addikt
válasz w.miki #19423 üzenetére
Nálam ilyen nincs, ugyanilyen telón*, de rokon telefonján szokott ilyen lenni (régi Nexus 5X), ki kell törölni a memóriából (||| gomb, aztán "close all"/"mind bezárása" pl.), utána menni fog.
* mondjuk én Android 11-en vagyok már régóta
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
pictigjis
senior tag
létezik, hogy a régi erste netbankban már nincsenek benne az erste forintok???
-
egykori
őstag
-
RR-13
őstag
-
kuksa90
őstag
-
w.miki
veterán
Tesóm lakást szeretne venni Bp-n, van 16m, és még legalább 16m hitelt fel kell vennie.
Melyik banknak legjobbak a feltételei?
Pénzügyesekkel beszélt, de mindenki a saját bankját dicséri. Hitelnek is van külön topikja?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
RR-13
őstag
-
RR-13
őstag
válasz w.miki #19442 üzenetére
Igen forint alapú, és nem csak egyfajta van, de ne itt beszéljük ki
Ezt a kettőt nézzétek majd meg:
1./ CIB (10 éves) Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitel
2./ CIB Végig Fix Lakáskölcsön[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz w.miki #19440 üzenetére
sztem a nagy bankok közül kb. mindegy. mindegyiknél fog szívni, mindegyik szerencsétlenkedni fog. nézzem meg online összehasonlítót, és oda menjen amelyik a legolcsóbbra jön ki. ha megvan a bank akkor érdemes esetleg megtalálni a legértelmesebb fiókot/ügyintézőt (mert ugye BP-en több is lesz)
én ma mindenképp egy végig fix, min. fogyasztóbarát hitelt javasolnék. hónapokon belül emelkedésre számítok a kamatok terén. (de nem vagyok szakértő, csak olvasom a híreket)It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Viiktor1989
aktív tag
Jó reggelt. Bankkàrytàt szeretnék csináltatni. Nem érkezne rá havi utalás,idonként feltölteném pénzzel,havonta 1-2 tranzakció menne róla,illetve külföldi nyaralàshoz hasznàlnàm. Kaphatnék segìtséget ezekkel a feltételekkel melyik bank javasolt? Köszönöm szépen!
-
dptrsk
addikt
válasz Viiktor1989 #19445 üzenetére
Ezen feltételekhez Gránit Bank Digitális például, ha a pénzzel való feltöltést utalásként értetted.
-
tonyrulez
őstag
válasz Viiktor1989 #19445 üzenetére
"illetve külföldi nyaralàshoz hasznàlnàm"
Ehhez egy Revolut kártyát is beszereznék.4 8 15 16 23 42
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, tudja esetleg valaki, hogy Erste Max-nál a Mall.hu-s vásárlás az elektronikai áruháznak számít-e? Nem tudom, be merjem-e váltani a forintjaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest