-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz w.miki #20602 üzenetére
Én is jártam így egy menüs helyen. A gy szolgáltató azt mondta hogy ez ingyen van ezért van az nem egy normál terminál. Mondtam neki akkor átutalom. Megadta a számla számát én meg a cibes alkalmazásából átutaltam neki. Ma már ha elérsz kb 30-50e havi forgalmat kártyás fizetésből akkor nincs havidíj csak 0,75-1% a fizetések után, ha ennyit nem tud kigazdálkodni a vállalkozásából, nyugodtan zárjon be.
-
w.miki
veterán
válasz dptrsk #20605 üzenetére
QR kódot sem tudott generálni, nem ment neki a rendszer.
Gyanítom, hogy az van, amit írtatok, sajnálta a jutalékot rendes kártyás terminálra, a Simple QR meg ingyenes.
1000 Ft-ért, melegszendvics (nem a rendes, a háromszög alakú), zacskós salátával, kecsappal leöntve sem volt túl jó...
Gyanítom nem sokáig lesznek nyitva...[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
RR-13
őstag
Akit mégis érdekelne az UniCredit Bank - Bankmonitor akcióval nyitható számlája, az a következő oldalon elolvashat minden feltételt, és díjmentességet.
-
RR-13
őstag
Hát azt még a bank sem tudja jelenleg biztosra mondani, hogy mi lesz 3 év múlva.
Lehet, hogy hosszabbítják a kedvezményt, mivel a zéró számla lényege, hogy csak akkor lehet zéró, ha megmaradnak a díjmentes szolgáltatások.A hirdetményben benne van a lehetőség a kedvezmény egyoldalú hosszabbítására, és a bank szerint is jó esély van rá, hogy hosszabbítanak majd, mert, ha nem teszik, akkor át kellene tenni "fizetős" csomagba, és jelenleg nem ez a céljuk.
Itt már írtam fentebb, hogy melyik díjcsomag díjai vonatkoznának elvileg a kedvezmény lejárata után.
Vagyis a már nem forgalmazott Aktív számlacsomag hirdetményrész vonatkozik, ami a pdf 10 oldalától kezdve található, jobb oldalon.[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz INGJOKE #20616 üzenetére
Igen ott kell jelentkezni, és elvileg felhívnak majd Téged is, és a telefonos megbeszélés alapján, ha kéred a számlát, akkor küldenek egy e-mailt, amiben benne van a számlanyitási link is.
A telefonhívásra azért van gondolom szükség, mert a Zéró igénylésének a feltétele a BM-al lévő "együttműködés", partnerség.
Az UniCredit oldalán közvetlen nincs a Zéró számla Igénylésére menüelérés, de kis keresés után megtalálható az oldalon a Zérő számla nyitó linkje, viszont az lehet, hogy kevés lenne, mert a BM által küldött linkben van egy egyedi szám is, amit gondolom lát majd a bank a számlanyitás elindításakor, tehát a BM linkjére van szükség, hogy a bank lássa az "együttműködésünket" a BM-al.
-
RR-13
őstag
válasz INGJOKE #20618 üzenetére
Online bankszámla nyitással még nem nyitottál számlát?
Mert egyébként igen, de opcionális, és kamerás PC vagy egyéb eszköz kell, ha online nyitod, de a feltételekben le lesz írva, illetve a folyamatban ki lehet majd választani, hogy online folyamatban írod alá a szerződést sms-ben kapott kóddal, vagy bankfiókba mész be és ott.
Valamint azt is ki lehet választani, hogy bankfiókban nyitod meg a számlát, és írod alá. -
RR-13
őstag
válasz Lackooo84 #20619 üzenetére
A terhelésnél a kártyás vásárlást értettem (bár ha utalunk az is terhelés, de nem emlékszem, hogy arra mondták volna, hogy jön Push).
A kártyás vásárlásról is érkezik Push az UniCredit-nél?
Amennyiben igen, akkor az jó hír, mert a bank azt mondta, hogy még nem jön Push a vásárlásokról, csak a jóváírásokról, és a tranzakció jóváhagyásról. -
axioma
veterán
Kiderult hogy 1.5 sarokra a melohelyemtol van az egyik fiok. En nem fogok szenvedni a kameranak hogyan mutassam jol az igazolvanyokat lepessel... eleg volt a melohelynel 5 lepcsosen.
Ellenben talaltam egy olyan kitetelt, hogy nem vagy ugyfel, vagy regebben mint 8(!) eve megszunt. Hat ezt en most honnan tudjam? 5 evig orzom a papirokat, es egyszer volt egy ev talan amikor volt, de baromira nem emlekszem, hogy mikor pontosan. Lehet hogy en ezen megszivom... mondjuk akkor lehetne a ferjemre nyitni en meg kesobb hozzaadodok mint meghatalmazott, ugyhogy varom hogy felhivjanak (engem a BM-es hivott penteken, kiderult a cib-et is o intezte nekem 2 eve, ma meg hivott az unicreditbol is valaki hogy van-e kerdesem, de akkor me'g nem talaltam meg ezt a kitetelt). -
RR-13
őstag
válasz axioma #20626 üzenetére
A 8 éves szabály az Online számlanyitás szolgáltatáshoz van írva, tehát, ha 8 éven belül volt számlád, stb., akkor csak bankfiókban nyithatsz Zéró számlát az alábbiakban írt feltétel szerint (elvileg).
Tehát nem a Zéró akciós számlanyitásához feltétel a 8 éven kívüli ügyfélstátusz, hanem csak az online nyitáshoz.
A Zéró akciós számlacsomag nyitási feltétele, mindenhol a 12 hónapon belüli ügyfélstátusz hiánya.
Vagyis nyithatsz Zéró számlát személyesen fiókban.
A feltételekben egyébként az van írva, hogy online igénylés.., tehát nem csak online nyitásra van lehetőség, mert az online igénylés közben a személyes számlanyitást is ki lehet majd választani, és fiókban megnyitni, aláírni, mint ahogy már fentebb írtam is.
[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
-
zsola400
aktív tag
-
RR-13
őstag
válasz zsola400 #20631 üzenetére
UniCredit appban egyelőre, csak a jóváírásokról érkező Push üzenet állatható be, és az ehhez tartozó limitek.
Az appban egyébként a kártyás limitek külön beállíthatóak, mint az
- ATM kp. kivét napi limit,
- vásárlási POS napi limit,
- internetes vásárlási napi limit.De ezekhez nem lehet Push értesítést beállítani.
[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
Máris kénytelen vagyok a fenti Hsz-emet módosítani:
"Mobilalkalmazási szolgáltatásunk UniCredit mBanking új funkciójával mostantól"- díjmentes 1 értesítést kaphat kártyás vásárlásairól és az ATM-es készpénzfelvételeiről.
- Az üzeneteket a sikeres és sikertelen kártyatranzakciók után is megkapja, ily módon a kártya jogosulatlan használatát, esetleg ellopását is hamarabb észlelheti.
- Az értesítések az alkalmazáson keresztül érkeznek okostelefonjára. A tranzakciók részletes információit is megnézheti. Ehhez kattintson az értesítésre, majd azonosítást követően az [UniCredit mBankingben] láthatja a tranzakciók részleteit.Erről az UniCredit ügyintézők "sem tudnak", és az mBanking leírásába sem került még bele.
[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz INGJOKE #20637 üzenetére
Az állandó utalásról, és az utalási terhelésről nem tudom most biztosra, hogy küldenek Push-t, mert számla jóváírásokról, a kártyatranzakciókról, és a tranzakciók jóváhagyásáról küldenek a leírás szerint.
Viszont a fenti zsola400 leírása alapján "push üzenetet számla és kártya értesítésre külön-külön limiteket", meg érkezhet egyéb számla Push is.
Az, hogy pontosan mit takar a gyakorlatban nem világos még.Az ujjlenyomat/arc alapú feloldás(ios) van igen, és a tranzakciókat is jóvá lehet hagyni ezekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
Most elgondolkodtam hogy Rafi gold 2.0 vagy ez az UC Aktív partner (vagy hogy hívják). Így nagyon hasonló árban lenne, csak az a kérdés, hogy tudnánk-e ketten használni a közös számlát (ami miatt az erste kuka nálam).
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
axioma
veterán
-
pictigjis
senior tag
-
RR-13
őstag
válasz pictigjis #20641 üzenetére
Az Uni-nál 3 év és 1 hónap múlva járnak le, a jelenlegi infó alapján a kedvezményes dolgok a Zéró csomagban.
Csak halkan jegyzem meg, hogy az Erstés Privi L számlánál, ami már nincs, határozott időre volt megállapítva a kedvezmény, ott mégsem zavart ez nagyon senkit..., és rengetegen éltek a számla lehetőségével, ráadásul nem volt meg a 3 teljes év kedvezményes idő sem, mert nekünk is csak 2,5 év volt, amit 2x hosszabbított az Erste.
Ez a hosszabbítás az UNI-nál is benne van lehetőségként a hirdetményben, tehát annyira nincs mit figyelni 3 évig, és értesíteni fogják előtte a Zérósokat, hogy átváltják-e a számlát másikra, vagy kedvezményt hosszabbítanak.
A Rafinak az elvárása szerintem "túlzás", és azoknak adja csak a 0-ás számlát, akiknek sok a jövedelme, vagy teljesíteni tudja a szerintem irreális feltételek egyikét.
Pl. a 8 millás megtakarítás az egyik ilyen feltétel, ha nincs meg a havi több százezres utalási feltétel...[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Mitől lehet az, hogy egy bankkártyánál egyik pillanatról a másikra megmakkan az érintés funkció, semmilyen érintős eszköz nem érzékeli, hiába tartom oda? Csak a mágnes és a sim chip működik, de van ahol csak érintéssel lehetne használni (pl. easybox), na az most kilőve....
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Huroq
senior tag
válasz Lackooo84 #20644 üzenetére
Ha megszakad/elszakad az antenna vékony fémszál benne, akkor sajnos annak a kártyának lőttek. Ez egy gyengébb hajlítás hatására is megtörténhet. Egyébként úgy emlékszem pl. az easybox nál be lehet dugni a kártyát jobbra alul (nem épp feltűnő helyen). A megoldás sajnos a csere kártya igénylés ha tényleg semmi nem érzékeli.
-
RR-13
őstag
válasz Lackooo84 #20644 üzenetére
Korábbi hsz-emben:
Ezt, hogy érted? "Csak a mágnes és a sim chip működik"
Tehát a kártyának a chipje, és a mágnescsíkja működik... (Jézusom, azt milyen rég használtuk)Az EasyBox-nál én is láttam kártya nyílást egyébként. Bár össze lehet keverni egy nyugta kiadó nyílással, de ha jól tudom fizetésnél nem ad nyugtát az EasyBox, mert nyugta kiadó nyílás meg pont nincs
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest