Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tonyi

    tag

    Sziasztok!
    A véleményetekre vagyok kiváncsi.
    Mostanában gondolkodom a bank/bankszámla váltáson. Jelenleg a K&H banknál vagyok és okos bővített plusz számlacsomagom van életbiztosítással. Így kb. havi 3-4 ezer megy el a bankszámla fenntartására(csomagdíj + mobilinfo üzenet díj).
    Mit ajánlotok helyette, ha szinte csak elektronikusan bankolok. Bár a többi bank mobilalkalmazását nem ismerem, de a K&H banké szerintem piacvezető.
    Jelenleg ez az egyik dolog még ami itt tart, a másik pedig, hogy már 16 éve a bank ügyfele vagyok, így egy későbbi hitelfelvételnél(lakáshitel vagy személyi kölcsön) gondolom számít. Bár nem tudom mennyire vagyok jó ügyfél, mert hitelt még csak egyszer vettem fel náluk(kb. 7 éve 500 ezer forintot).
    Sajnos a koronavírus az én fizetésemre is hatással volt és a tavalyi átlag kb. 315 ezres fizum idén 225 ezer körüli összegre csökkent. Így egy esetleges K&H személyi kölcsönnél is csak a magasabb 13% körüli THM-val kapnék pénzt az alacsonyabb kb. 8% helyett( min. 300 000ft havi jövedelem esetén).

    "Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." - Ayrton Senna (Honda Civic EU8 facelift, Honda Civic FK2 facelift, Huawei P20 Pro, Huawei MediaPad M5 Lite 10, Asus K53TA, HP 15-)

Új hozzászólás Aktív témák