Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
veterán
válasz BlackSoft #54349 üzenetére
Jónak tűnik,majd leírhatod róla a tapasztalataid.Még nem 100%,de úgy néz
ki nem bontom a gépem inkább full vizet kap egy Poseidon 980-nal és akkor újra 4k-s monitor lesz.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
hszilard666
veterán
válasz KAMELOT #54345 üzenetére
Vitatkoznék veled:
Nem kell gamer laptop ahhoz hogy tudj máshol is játszani. forixempöl: Van az almáslaposomon egy bootcamp, ha játszhatnékom van átjelentkezek win 7 be és mehet a bf4. ha esetleg csak pár perc géminget szeretnék, megvan a diablo 2, unreal tornament 99' quake 3 arena, cod 4 OSX re is. Nem gaming laptop hanem munkagép, tökéletesen lehet vele gémerkedni.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
BlackSoft
addikt
válasz KAMELOT #54350 üzenetére
Igen tudom, meg az Acer-nek is van. De akik tesztelték őket, meg összehasonlították, mindenhol azt mondják, hogy az Asus vs a többi olcsóbb IPS 100% rgb semmi közük egymáshoz, és ezért drágább az Asus monitorja.
(#54355) proci985: Még nincs kész a gép, mert kell pár cucc, de eddig hogy eljutottam, a moddinggal együtt, meg mindennel volt kb 1 hét.
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
BlackSoft
addikt
-
Wiz Khalifa
veterán
Na a gépem elrendeztem végre. Így rakok fel pár képet. Az utolsó képen a látható fénycső kikerült vissza egyéb okokból de sajnos nem lőttem új fotót. Úgy hogy azt ne nézzétek ott. Illetve a kábeleket alul a HDD-nél jobban eltakartam. De majd elvileg májusba lesz alaplap csere és akkor csinálok nektek újabb fotót róla.
Addig is.
Smoke some weed nigga!
-
hszilard666
veterán
válasz Wiz Khalifa #54360 üzenetére
Nagyon takaros! De ne mutogassatok már ennyi ITX gépet, lassan megjön hozzá a kedvem és leépíteném a mostani szívem csücskét a fenébe.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
törölt tag
Azok a Lepa ventik finomak
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz hszilard666 #54361 üzenetére
Köszi.
Ne aggódj. Ha májusba minden jól megy jön egy Gigabyte GA-B85M-D3H a Phoenix helyett. A Phoenix meg megy egy ablakos Raijintek Metis-be. Csak azt nem tudom milyen színű legyen a Metis...
(#54362) ZeroDK:
Halkak is. A VGA hangos csak a gépbe. Meg a két CM venti ami a VGA-nak fúj. De ezen kívül a hátsó Noctua le van szabályozva 10dBA-ra az első CM MegaFlow meg 13dBA-ra. Így csak a VGA-t hallani sajna.[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
-
scope2007
addikt
én fordítva vagyok
sosem nyomorgatnam kis házban a cuccokat xDCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
hszilard666
veterán
válasz scope2007 #54365 üzenetére
Nem is arról van szó hogy nyomorognak, de egy pici gép ami pokolian erős nagyon badass imo. Amin most nagyon agyalok az az hogy veszek egy air 240 es corsar kuckót, belepakolom a dolgaimat és kap egy kis vizet csak nem tudom hogy be fér e a videókártyám blokkostul, elvileg túl magas lenne
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz hszilard666 #54366 üzenetére
Nekem is bejön az a ház. Gondolkodtam hogy az vagy ez a Core V21 de inkább maradt ez.
(#54364) Grózi:
Igazából a venti kopott már ki. 6 éve pörög minden nap. De nyáron rárakom az új ventivel az egyedi burkolatom. Csak az a gáz hogy nem fog passzolni a házhoz annyira. Mert a házat mégsem festetem le gyöngyház fehérre.Smoke some weed nigga!
-
BlackSoft
addikt
Én is szeretem az ITX-eket [SP]Éppen ezért hamarosan építek egyet a nagy erőmű mellé [/SP]
Miért nem működik a spoiler?!
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Petyyyyy
addikt
Milyen kicsit és rendezett, teljesen rendben van.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Baggio04
aktív tag
Jóféle, kártya kicsit kilóg az összképből, de ahogy olvasom cserélni fogod a hűtést rajta.
A monitorról tudnál írni pár szót, pro-kontra ?! (akarok venni közeljövőben, és eddig lg ips-eket nézegettem 40k körül)Baggio
-
jones965
Modder
Véglegesítettem a CM HAF935 Crysis ROG modot.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Baggio04 #54373 üzenetére
Szerintem a legjobb választás ez a monitor az árkategóriájában. A talpa stabilabb mint a vele egy árban lévőké, a VA panel nekem totálisan bejött mind játékra, filmnézésre és netezésre. Teljesen Flicker Free még kis fényerőn is. Elvileg nem az de nekem kis fényerőn se vibrál.
A képe gyönyörű azonban sajnos jobb és bal oldalt picit van egy bevilágítás de engem nem zavar. Sokkal minimálisabb mint más IPS monitoroknál az IPS Glow.
Itt egy kép a kijelzőről.
Smoke some weed nigga!
-
jones965
Modder
Köszi srácok!
Húsvétkor talán egyesek valami oknál fogva látják ilyen szétugrónak a képet. -
snowball
tag
Üdv Urak!
Én is csatlakoznék eme kis közösséghez az új drágaságommal.
Van még rajta pár apróság amit "csiszolgatni" kell. Hátra van még a hátsó 14-es venti cseréje is egy AC F14-re. És az első 3 db.gyári is valami halk de magas légszállítású 12-esre. Vagy AC F12 TC-k lesznek, vagy ha rám szakad a bank, akkor 12-es NB eLoop S-ek.
A VGA power kábelei szintén cserélve lesznek fehér harisnyázottra.
Sajnos az alaplap színvilága elüt a többitől, de X58-as fronton már elég nehézkes a csere. A rampage III-akat már arany árban mérik az ebay-en. De lehet, hogy átfestem a hűtőbordákat az alaplapon fehér/feketére.Ezúton kérdezném a hozzáértőket, hogy mennyit ront a hőleadó képességen, ha utólagosan le van festve egy bűtőborda?
[ Szerkesztve ]
-
-
snowball
tag
válasz Wiz Khalifa #54392 üzenetére
ittakary: Én egyelőre nem érzem kevésnek. Még egy játéknál se ment 70% fölé a CPU kihasználtság amióta meg van a 970 (ultra és high beállításokkal se). FC4, Shadows of Mordor, Wasteland2 amikkel egyelőre játszottam.
Syd2012: Igen a ramot kezdem én is leginkább szűk keresztmetszetnek érezni. Egyébként tervben van egy X5660 vagy 5670-es proci beszerzése. 4Ghz-re húzva. A 980X az eléggé arany árban van manapság, ha talál is egyet az ember. Volt egy 965-ös itt a hardveraprón, de azt már elvitték, pedig azzal szemeztem még.
-
Grózi
veterán
válasz snowball #54395 üzenetére
Thermalright Ty 147A ideális.Halk és jobb a légszállítása.A gyári első három helyett meg BQ Pure Wing2,Nanoxia Deep Silence-vagy ha nem zavar hogy led-s akkor Lepa Bol.Quiet(én is ezeket használom).
Felülre felesleges,max. 1-2 fokot jelent.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
snowball
tag
Köszi a tippeket. Megnézem őket. Kár, hogy épp tegnap vettem a 2 14-es AC-t
Nekem a két felső beszerelése, 5-6 fokot eredményezett A CPU-nál és a VGA-nál is.
Mondjuk a VGA-nál lehet az is, hogy ideiglenesen betettem előre a 2 db kicsit viseltes Noctua P12-esemet ami előtte a procit hűtötte. A procira meg rákerült az egy db. NB venti. És így is 100% terhelésen 5 fokkal hűvösebb. Szóval nálam azért használt a fenti ventillátorok beszerelése. -
kisza25
félisten
válasz snowball #54395 üzenetére
az a felső 2db AC f14 azt jól látom, hogy nem PWM-es nekem volt PWM-es, de még leszabályozva is hangosnak találtam, a légszállítása meg nem sokkal jobb, mint az f12-esnek
A ház az tetszik, az elrendezés is és, hogy fehér fekete[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
snowball
tag
válasz kisza25 #54399 üzenetére
Valóban nem PWM-esek. És szerintem is baromi hangosak. Tegnap mikor hazaértem és beléptem a lakásba, bántóan hangosnak hallottam. Úgyhogy le is szabályoztam őket szépen egy-egy noctua L.N.A. kábellel. Így már nem sok hangjuk van.
De rendesen megbántam, hogy nem voltam körültekintőbb és végül ezeket vettem, de hát mindíg tanul az ember.
Most gondolkodom rajta, hogy milyen 14-esre lehetne őket lecserélni, ami szintén fehér lapátos mert nem akarom megtörni a színvilágot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest