Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz MaUser #41032 üzenetére

    Miért kéne drágán csináltatni egy hasonló toroidot?
    Én úgy értettem a javaslatot, hogy veszel készterméket, ami hasonló paraméterekkel bír. Bemész a boltba, kiválasztasz a katalógusból egy megfelelőt, megveszed, oszt jó napot. Sokkal olcsóbb így, mi célból kéne egyedileg csináltatni?

    (#41031) bajnokpityu Nem értem, mit akarsz azzal mondani, hogy "sztem nem is erről szólt,hogy ajánlott egy linket." Pedig nagyon is arról szólt, hogy reménybeli érdeklődők számára ajánlottam egy linket, amely a hifitudomány mai élvonalát képviselvén hasznos, tanulságos és böngészésre érdemes. Miről szólhatott volna ehelyett? Nem értem a gondolatodat, illeve valószínűleg rosszul fejezted ki, és mást akartál, mint ami kijött belőle.
    "(Kammerer,ne hari,lehetne olyan kérés, hogy a HSZed első bekezdése összefoglalja a többit?)" Néha ilyesmi is megtörténik, ha az átláthatóság kedvéért indokoltnak látom, de általában nem lehetne, főleg nem lehetne, ha olyan szándékú összefoglalásra gondolsz, ami helyettesitené az utána következő kifejtéseket azon "külső" olvasók igényére gondolva, akik gyorsabban szeretnének túlesni a kifejtős szándékú hozzászólásaimon - már ha jól értem, hogy mire gondolsz. Nem vagyok én amerikai, hogy a széles közvélemény kegyeit keressem, a szövegeim stílusát, terjedelmét a téma szabja meg, illetve valamelyest a konkrétan megcímzett befogadó valószínűsíthető igénye. De nem biztos, hogy jól értettem a felvetésedet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák