Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz BigBlackDog #39892 üzenetére

    Én is arra hívom fel a figyelmet, hogy vagy hibás az érvelésed, vagy hibás a fogalmazásod. Azt írod, hogy "Ha a hangfalakat fordítva kötöm az erősítőre, akkor a hiba a másik csatornán jelentkezik.", ebből a fogalmazásból ugyebár az következik, hogy a fordítva bekötés esetén is a bal oldali hangsugárzókból hallod rosszul a zenét, ami pedig a(z egyik) hangdoboz elromlására utal. Ha azt akartad volna írni, hogy fordítva bekötés esetén a jobb oldali hangsugárzókból jön a rossz hang, az utalna az erősítő hibájára. Döntsd el mi a helyzet, és aszerint kérdezz újra.
    Egyébként én is megjegyzem, hogy valóban nem igazán hangminőségbarát megoldás sztereó célra 2+2 hangdobozt alkalmazni - bár nyilván azért csináltad így, mert úgy érezted, hogy jobb így, de ezt vitatnám, a jelek szerint legalább másodmagammal.

    Szerk.: Na igen, látom már, hogy a fogalmazásod volt rossz, ennek alapján nem tudsz mást csinálni, mint hogy szervizbe viszed az erősítőt, ott adnak árajánlatot, és eldöntöd, hogy annyiért megcsináltatod-e, vagy inkább veszel egy másikat használtan. Ha az utóbbi mellett döntesz, akkor kérdezz újra, de előbb próbáld megjavíttatni, mert nem biztos, hogy drága lenne a javítása.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák