Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16939776

    törölt tag

    válasz Oibacsi #14732 üzenetére

    Várd meg aukció végét, és üsd le 4K-ért, olyan sokat nem bukhatsz rajta. Szerintem nem fog senkit lázba hozni(nem fognak rá licitálni) ha nem segítőkész az eladó. annyit mondj meg neki ha hibás a hangszóró(csörög zörög) akkor írsz egy negatív értékelést róla.

    Ha az aljával van bajod akkor egy 6,5"-os hangszóró nem fog megváltást hozni... abba belegondoltál hogy a 30hz-hez megszólaltatásához mekkora kitérés kell szegénynek, és az hogyan modulálja a középtartományt?

    A mostani kis 3"-od hoz raknák egy olcsó, alacsony Qts-ű 15"-os speakert:[link]. Ez hozna testet a hangba rendesen(persze nem ész nélkül :P ) . 300-400-500Hz körül lehetne hozzácsalni egy jól méretezett induktivitással.
    OB-be ennél jobbat nem találtam, ha lesz rá igényem a 40-50Hz körüli hangokra akkor én is ebbe az irányba fogok fejleszteni :R
    Milyen 3"-osod van? :DD

    (#14733) Ba cy lus: azt is írd le ilyenkor hogy az otthoni cuccod is szól "úgy" hogy az ÚJ 500-800K-s hangfalak tudják azt a szintet hozni ami neked valamekkora előrelépést jelentene, meg azt is hogy ezt mennyiből raktad össze :K :R

    (#14734) zodo: ne haragudj hogy általánosítottam az mx2-ből, az mx1-re.
    Annyit kérdeznék hogy azok a zenészek akik minősítették azok játszottak-e akusztikus hangszeren? Erről jut eszembe MR1 hangtára:[link] Ha innen meg tudsz hallgatni 2-óra műsort anélkül hogy idegbajt kapnál azon a MX1-en akkor leborulok előtte.

    Amit most kapsz a boltban, az 10-év múlva inkább nem írom le hogy hol lesz "értékben", ezek a viharvert dobozok pedig tartani fogják az árukat, mert tényleg zene jön belőle, nem PR, meg ezüst színű műanyag "szaga" ami 5-6 év alatt széjjelporlad. Ne haragudj de a pénzedért értéket is lehet venni ha nem kell hogy csillogjon, ezeket nagyon szépen helyre lehet pofozni, ha az embernek igénye van rá :U

    (#14736) Rolesz92: Ha úgyis a sarokba állítod akkor teljesen mindegy hogy milyen jó hifi "láda" az. Biztos hogy nem lennél elégedett egy kisebb(nem álló) dobozzal?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák