- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok.
Pár hónapja vettem egy Western Digital 1Tb 7200Rpm 64Mb S-ATA3 Caviar Blue-t ami sajnos rossz volt.
Tegnap kaptam egy teljesen újat , viszont van vele egy kis probléma.
Elsőnek elvittem haveromhoz akinek kellet volna 1-2 adatot lementi. Sajnos a gépe nem ismerte fel a vinyot nem látszódott az intézőben csak a hardverek listáján. Formáztuk boot cd-vel(xp) illetve progival is Mind1 nem jött össze gondoltam ,akkor ma rakom újra a rendszerem az új vinyora viszont ez a hiba fogadott.
Most vihetem újra vissza a vadi új vinyot ?El. Psy. Congroo.
-
adamkaa777
senior tag
válasz adamkaa777 #33666 üzenetére
Erre semmi ? Mert nem nagyon tudom így használni a vinyot, vigyem vissza vagy próbálkozzak még valamivel ?
El. Psy. Congroo.
-
adamkaa777
senior tag
válasz _DiEGO_ #33703 üzenetére
Most a régi vinyon vagyok ami atás .Ha berakom úgye az újat akkor auton arrol bootol és kifagy ott ahol a képet csináltam egyszerűen be se tudok lépni a biosba. Ha leírod hogy tudom megnézni a Bio-st illetve a FrimWare-t.Az én gépem azért annyira nem régi .
Szerk. Sajnos most nem tudom másik gépnél megnézni Illetve ha leírnátok hogy a drivet-t hol tudom megnézni. Sajnos elég analfabéta vagyok az alaplapokhoz eddig összeraktam és minden mert rendesen .[ Szerkesztve ]
El. Psy. Congroo.
-
adamkaa777
senior tag
válasz _DiEGO_ #33709 üzenetére
Köszi holnap megpróbálom már, Igaz már átdugtam máshova de lehet a két fehérbe . Ha így se jó lefrissítem a biod-t hátha . Ha ezek után se jó akkor holnap zargatlak titeket újra Köszi a segítséget.(megjegyzem az előző vinyo simán ment ... nem volt semmi gond most meg kaptam egy újat és itt szarakodik ,..)
El. Psy. Congroo.
-
adamkaa777
senior tag
Eddig sose használtam azt a fehét sata csatit viszont avval rendesen működik . Így a bios-t sem kell frissítenem (bár van még 1 probléma de az nem ebbe a topicba tartozik már ).
Köszönöm még egyszer a segítséget -El. Psy. Congroo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest