- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Hy!
Nekem van egy Maxtor 6G160P0 150 Gb-os vinyóm (Sorozatszám G20D8BCG Revízió KA201V00 Eszköz típusa ATA-133).Nos evvel nincsen semmi baj. Viszont a BIOS kiírja hogy nincsen SMART a winyóban. Az Everesttel megnéztem és télleg nincsen. Evvel nincs is semmi baj. Viszont mikor telepíteni akartam rá a WIndows Vistát nem látja az IDE meghajtóimat. Egy PIII-as Mastonic gép 13000 Cerkával 512 rammal. Jó mondom akkor az XPből telepítettem. Ott látta a kát winyót. Viszont miután felmásolta a fájlokat az újraindítás után kék képernyő fogaott és valamit a disk.sysről írt. Lehet hogy az a baj hogy nincsen benne smart?
Amúgy egy 40GBos vinyó is van a gépbe az is Maxtor és neki van SMARtja. Erre fel is települ, de ha csa kegyedül van azaz a 160as nincsen a gépbe. De mikor benne van nem telepíthető a Vista
Másik: Va negy LD DVD íróm 40 eres ide kábellel az alaplaphoz csatlakoztatva.(Secondary Master) A másik ágon efy DVD/CD-RW kombó (lg) Slaveként a Secondary vezérlőn. Kérdés: Gyorsulhat e az írás, ha 80 eresre cserélem a kábelt? Eddig max. 4xen tudtam írni 5500Kb/s-sal.--- N/A ---
-
jimmy399
senior tag
válasz liksoft #2349 üzenetére
''Én a harmadik helyesírási hiba után feladtam.'' : Ezer bocsánat. Nem éppen a helyesírásra figyeltem. Bocsesz. Legközelebb meglesz.
''gyári tesztprogrammal kéne letesztelni. Ha az hibát ad rá, akkor nem kell csodálkozni.'' - Ok megnézem.
''Az optikai eszközöknek elméletileg a 40 eres kábel...'' Ok. Elolvastam amit írtál. Lehet benne valami. Hagyom úgy ahogy van. Többszavas UDMA2 módban vannak az optikai meghajtók.
Amúgy köszöntem hogy legalább te érdemben hozzászoltál a kérdésemhez.--- N/A ---
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest