Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Syl #48658 üzenetére

    A HDS alapján elvileg OK az állapota, de mélyebbre ható elemzést és biztosabb értékelést a különféle tesztek lefuttatása jelent. Illetve van ennek a sorozatnak saját diagnosztikai szoftvere is, de az értelemszerűen csak USB-s csatlakozásnál használható.

    Egyébként mennyire van telemásolva, mennyi rajta a szabad hely, milyen fájlrendszer van rajta, az nem töredezett túlságosan? Aztán a fájlméret sem mindegy, mivel a sok apró fájl másolása lassabb, a nagyobb méretű fájlok másolása gyorsabb. Ahogyan a forrás- és a célmeghajtó sebessége és állapota sem mindegy. Ezek mind befolyásolhatják az adatátviteli sebességet USB-n és SATA-n egyaránt. De, ha nincsen zavaró tényező, akkor a 4-5 MB/s értéknél nyilván jóval többet kellene tudnia. A szintetikus tesztek mit mutatnak, azaz Windowsnál pl. CDM, ATTO, AJA, HD Tune stb? Na meg úgy tudom használsz Linuxot és macOS-t is, azoknál szintén ilyen lassú?

    Amúgy ez egy gyárilag összeszerelt külső merevlemez, aminek a szétszedése eleve garanciavesztéssel jár, pláne ha maradt külsérelmi nyoma. Vagyis a 3 éves gyártói garancia valószínűleg bukó és ezáltal az ingyenes csere lehetősége is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák