Új hozzászólás Aktív témák
-
bombadil
tag
Sziasztok,
Ma beüzemeltem (bár lehet inkább tönkrevágtam) egy 3TB-os HDD-t (Seagate ST3000DM001).
Nem tudtam hogy a másodlagos SATA vezérlő az alaplapon nem támogatja a 2 TB feletti HDD-ket.
Így a formázásnál mindig hibaüzenetet kaptam. Próbálkoztam más progival is, nemcsak az alap Windows-os lemezkezelővel (Seagate DiscWizard), de hiába.Gondoltam egyet és megcseréltem a DVD meghajtó kábelét a vinyóval, ami a másik vezérlőn volt és ment is minden.
Viszont Hard Disk Sentinel-ben a HDD teljesítményére már csak 98%-ot ír és ami aggasztóbb az ez:
"A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 8338 alkalommal."
Mennyire lesz ez gond a továbbiakban? Nyilván az előző SATA vezérlővel volt valami gond, de most már a másikon megy, de kérdés hogy meddig?
Megbízható még ez így?Csak pár filmet tárolnék rajta, de akkoris, ha jövőhéten bedöglik az nem lenne jó.
[ Szerkesztve ]
"Véla i assaila umë polë cenë ilyë mettar."
Új hozzászólás Aktív témák
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- SSD 256GB Sata 2,5", kiválló minőségű
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- WD Gold 18TB 3.5" 7200rpm 256MB SATA GARANCIÁLIS
- Sata III vezérlő 2 , 4 , 6 port , Sata III + IDE vezérlőkártya, PCI-e riser kártya
- ORICO M2P2-C3-C NVME M.2 SSD Duplicator Klónozó olvasó állomás
- Adata Legend 710 1TB GARANCIÁS!
- HP ProLiant DL ML Gen8 Gen9 Gen10 SFF 2.5" SAS SATA HDD SSD Caddy tray keret tálca 651687-001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest