Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kolondrum

    félisten

    válasz liksoft #11712 üzenetére

    Ezzel egyet értek, de nem mindegy hogy egy HDD meddig működik hiba nélkül.
    Egyszer vettem rossz HDD-t, a maxtor slim szériás 30-asát, előtte és utána sem volt rossz HDD-m. Seagate volt az első HDD-m és ezen kívül mást nem nagyon veszek már, a WD is szóba jöhet mert az is nagyon jó. Samut soha, tudod milyen idegrohamot kapott haverom amikor lejért a 3 év gar róla és egy ***** nappal utána úgy megállt, hogy fel se pörgött? Fizikailag megsemmisítette a winyót és megfogadta soha többet samut. Mellesleg ez volt az első negatív hír amit hallottam róluk, azóta akadt még egy jó pár. De az F1-esre azt mondják jó.
    Nekem van egy 2003-as 80Gb IBM-em, arra is rátenném az életemet. A klasszikus értelembe vett Maxtor és Samu ki van csukva. Kinek ez kinek az.
    Megvan, hogy egy adott cég miben jeleskedik. A sony tegyük fel jó hang cuccokban, de digitben nem vennék, van 3 kép a gépemen ami egy méregdrága Sonyval készült. Nem vagyok süsü a beállításokhoz, de nem tudtam rávenni, hogy legalább olyan szintű képet képet kreáljon mint a Samu digitem, és a samu sem a digitek terén jeleskedik.
    Folytassam? Asus és az LCD? :C Inkább Samu LCD-ből, Asust max alaplapot!
    Juteszembe! HDD-kről az tud nekem sokat mesélni aki azzal foglalkozik, hogy a megállt winyókról ment adatokat, tehát ha ő azt mondja ilyet ne akkor olyat nem veszek! Szép kis történetet mesélt arról milyen márka mire érzékeny mit nem és hogy.... :R
    Kicsit hosszú lett!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák