Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tdd587

    őstag

    válasz ozzy711 #17945 üzenetére

    Ja tudom, ez ilyen realtek probléma, annyit sikerült kiderítenem, hogy win7 + realtek alaplapi esetén fordulhat elő ilyen, nem HW hiba (XP alatt szokott menni ugyanaz a lap) megoldást nem találtam, pedig ezt kerestem 2 napig legalább.

    A monoblokkozás jó dolog a maga problémáival persze. A nincs hangfalkábelem kijelentést pl. még a hifisek sem mind értik... (jumper persze van, de mi köze a pulcsinak a hifihez...).

    A hi-end jelzőt én mindig arra használom, amit már nem tudok megvenni... ami van, az már csak hi-fi. Így magam előtt tolom a mércét, amit nem tudok megugrani, de ez egy ilyen, 100.000USD-ért is van hangfal, azt pl. biztos nem fogom tudni megugrani sosem. Na az a hi-end...

    Kössz a tippet, ha jól látom akkor a xonar essence st-hez lehet venni a H6 nevű kiegészítőt, ami kb. adja a HDAV deluxe életérzést a sallangok nélkül persze. Ránézek majd, hogy az beszerezhető-e, vagy egy újabb termék, ami papíron van csak.

    Most az alaplapi coax kimenetet használom durva digit kábellel, az ezen menő DTS core-t kellene megverni a xonar-ok analóg kimenetének lossless anyaggal. Szerinted akkor menni fog (még lossless nélkül is), ez jó hír.

    C tervem egy oppo bdp-93 nuforce edition lenne, de az meg csak papíron tud mindent, amikor megnézem az apróbetűt (fórumokat), akkor persze kiderül, hogy HD hangot nem tud mkv-ból, FLAC-ot mkv-ből szintén nem és a többi (a know issues lista kb. hosszú). Annak az analóg kimenetében mondjuk legalább megbíznék, ha már a nuforce a nevét adja hozzá.

    Két digit kimenet között a jitterben lehet eltérés, de mozinál nem hiszem, hogy sok különbség jönne ki. Ha lenne már kártyám, akkor persze kipróbálnám, de egyelőre nincsen.

    Szerk: btw miért kellett gariztatni a xonar-t?

    [ Szerkesztve ]

    Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

Új hozzászólás Aktív témák