Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    válasz sanyi0629 #14162 üzenetére

    Nincs túl sok tapasztalatom, se összehasonlítási alapom, szóval a helyedben nem nagyon adnék a véleményemre. :D

    De ha már így rákérdeztél... :)
    Keményebb muzsikákat hallgattam rajt, System of a down, Offpsing szerintem ide számít. Nem találtam túl soknak a mélyet (család nem így látta :DDD ) inkább mikor még mélynyomó nélkül stereoban néztem vele filmet ott döbbentett meg, hogy milyen mélyeket tud. Mindez addig tartott amíg meg nem jött a C4 sub, mert onnantól már hallotta az ember, hogy mi is a különbség.
    Magasai is rendben vannak, a magas hangszórót egy kategóriával feljebbről vették hozzá. Többen írták, hogy a közepe kicsit tompa, lehet.

    Keményebb zenékkel nem volt lehetőségem meghallgatni vétel előtt, inkább ilyen Jazz zenét talált sokadjára az eladó és nekem a JBL E80 összképe kicsit jobbnak tűnt, lehet hozzájárult, hogy van külön mély, közép és magas hangszórója is.

    Nem tudom mennyi jelentősége van, hogy milyen erősítővel hajtod. Azt tudom, hogy JBL-hez H/K erősítőt szoktak ajánlani.

    Szóval ha ne zavar az árbeli különbség (ami frontoknál semmi, teljes setnél viszont jelentős) akkor szerintem a JBL-t válaszd. De ha KEF mellett maradsz ezzel sem jársz rosszul, Mozartot meg el kell felejteni. :D
    Komolyzenére nem ez a kategória való, oda valami jóféle stereo erősítő kell inkább meg hangfalakból is valami komolyabb.

    Könnyebben mondanék véleményt ha jó fülem lenne hozzá és sok rendszert hallgattam volna már.

    Nem tudom mennyit tudtam segíteni, talán Vidala okosabbakat mond, ő is hallgatta mindkettő hangfalat vétel előtt és a JBL mellett döntött.

Aktív témák