- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
P.Zoli22
tag
Sziasztok!
Ha esetleg érdekel valakit egy kedvező árú házimozi szett, ajánlanám figyelmébe ismerősöm Onkyo HT-S580S típusú összeállítását: [link]
Teljesen rendben van a cucc, jár hozzá még egy falikonzol garntúra is.
Érdeklődni: Nálam
Köszi
Zoli
-
Integra
titán
80ezerért mit lehet venni kis házimoziból?
egy barátnőm keresgél, de ebben az árkategóriában én semmit sem tudok mondani, tök segghülye vagyok hozzá...
vagy érdemes egy használt receivert nézni egy újabb hangfal szettel? de az se jön ki ennyiből...
150ezerből már lenne szett amivel érdemes foglalkozni?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
BBéci
legenda
válasz Dictator^ #14846 üzenetére
A másik outot használd, ne a monitort! Azon csak a képernyőmenüt szoktam megjeleníteni.
Hátha...(#14850) Dictator^
A képen nem látok semmi olyasmit, ami bizonyítaná, hogy mást visz át, mint a tiéd.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bozont
veterán
válasz #09634560 #14856 üzenetére
Huh, pont a napokban merült fel a dolog, hogy majd lehet egy PS2 is rá lesz kötve az erősítőre és így majd a monitorra, de ha jól látom ez a Yamaha 467-es sem tudja HDMI-n kiküldeni a komponens vagy analóg videó jelet. Na mindegy, majd találok valami más megoldást rá.
-
törölt tag
válasz Integra #14858 üzenetére
Csajnak lesz,akkor lehet egyberendszer kellene mégis (sirva írom le.. ) mert a csajoknak számit erősen a kinézet és az egyszerű kezelhetőség. Én inkább Philips és Samsung -esetleg Sony,ha van jó árban- blu-ray-es megoldásait ajánlanám.A legtöbb ami ezekbőt láttam,1-2 bementtel bővithető és létezik tévé audio in-es változat is scart vagy HDMI 1.4a bekötés esetén.
-
BBéci
legenda
válasz Dictator^ #14864 üzenetére
Használd az in-jét is! Azt nem igérem, hogy HDMI-n ki fog menni.
(#14865) Sanci38
Ne becsüld le a csajok képességeit!Kinézetre megfelelhet bármi, ízlés kérdése.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
-
törölt tag
-
Thuglife
senior tag
válasz Integra #14858 üzenetére
A szokásos JBL SCS178 mellett most sztem ez a Pioneer 5.0 is elég jó árban van... Max segítesz neki még egy használt erőlködőt (30-40k) beszerezni mellé és máris nedves lesz
-
Dictator^
veterán
Eddigi tapasztalat a PC-AVR | AVR-TVről.
Tudom nem ezen kéne zenéthallgatni ha már komolyabban belemegyünk, de képernyő lekapcsolásánál (10perc után) leáll a zene, amig nem mozditom meg az egeret/ütök le billt.
Persze átkapcsolhatnám, hogy ne kapcsoljon ki.
Zavaró, hogyha csak valamit megnéznék gyorsan neten, az erősitő bekapcsolása nélkül nincs képem.Szóval lehet hülyeség lehet nem, vagy váltok arra, hogy PC-TV /DVi-HDMi/ és PC-AVR /Hdmi-Hdmi/ Ez hülyeség nagyon? És legalább a kijelző is directbe megy a TV-be.
Vagy maradok a PC-TV /Hdmi-Hdmi/ + PC-AVR Optika-optika.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
törölt tag
válasz Dictator^ #14872 üzenetére
"Zavaró, hogyha csak valamit megnéznék gyorsan neten, az erősitő bekapcsolása nélkül nincs képem"
Onkyonak van HDMI Thru szolgáltatása,ami kikapcsolt állapotában is elküldi a képet.Ezt kapcsold be akkor,ha használni szeretnéd.
És az is lehet neked, hogy elég lenne neked az optika bevitel,ha 5.1 ben használod.Sztem. -
-
nagyúr
"PC-TV /Hdmi-Hdmi/ + PC-AVR Optika-optika."
Sztem nem kell oda optikai kábel, mert a HDMI-n átmegy minden, kép-hang. Mondom 1 kábel tökéletesen elég. Én nem kötném külön kábellel a PC-t a TV-vel össze.
Én sem használom a TV-met monitorként, nem azon netezek, arra ott a Samsung TFT PC monitor. Az igaz, hogy Battlefield Bad Company-t meg a COD4-et a nagy TV-n tolom, de akkor meg simán kikapcsolom a TFT monitort. Ahhoz, hogy a TV-t használd monitorként minimum egy 65 inches kell 2 max 2,5 méterről.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Vidala
senior tag
Végigolvastam még egyszer a vesszőfutásod, mert itt-ott elveszettem a fonalat.
A zene / internet használati szokásaid alapján jónak tűnik a kérdéses megoldás:
PC-TV /DVi-HDMi/ és PC-AVR /Hdmi-Hdmi/ így lehet HD hangod is.Még nem világos, hogy megfejtettétek-e a manulat, csak ezért segítségképpen:
Az 508-asod a képjelből csak azonos csatlakozótípus esetén továbbítja a jelet (tehát kompozitot csak kompoziton, HDMI-n csak a bejövő HDMI jel megy ki stb.)
Az audioval variálhatsz annyi megkötéssel, hogy digitális jelet nem konvertál analóg vonalkimenetté v. fordítva.Vikthor: Úgy érzem, nem érted Dictator-t, amúgy igazad van (és még meg is győzheted, hogy a TV mellett kössön rá egy monitort is a PC-re)
Én továbbra is az utolsó elképzelését látom jónak, ha így akarja használni.[ Szerkesztve ]
CoVboy Forever!
-
BBéci
legenda
válasz Vidala #14879 üzenetére
"Én továbbra is az utolsó elképzelését látom jónak, ha így akarja használni."
Igen, legfeljebb majd HD hangú film esetén HDMI-n viszi az erősítőbe a hangot.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dictator^
veterán
válasz Vikthor #14878 üzenetére
Igazából már mind1, a lényeg, hogy HD hang jöjjön.
Akár úgy, hogy az erősitő viszi a képet a PC-nek, akár a PC a TV-nek. Csak a HD hang jöjjön át.
Külön monitort szerintem nem fogok használni, egyszerűen néha nagyobb felületre van szükségem, mint tökölni 1280x1024be a 17"-esemen. Meg hát már szerintem vissza se tudnék szokni.
Mindent a TV-n tolok, akár ha valami szerkesztek, játszok (ritkán), filmet nézek.. stb.Szerintem a 82cm-esen is élvezhető minden, persze igen, örülnék egy nagyobbnak, de jelenleg nincs keret rá.. így marad az ami van.
-
Dictator^
veterán
válasz Vidala #14879 üzenetére
Igen , arra már rájöttem, hogy csak azonos bemenetű jelet továbbit az azonos kimeneten.
Sajna erre nem figyeltem amikor vettem, persze nem emiatt válaszottam, de jó lett volna ha minden átment volna az 1 db HDMI Outon.
A plusz monitor kilőve, fogyasztás szempontjából még meg is érné, de, hogy a 17"-es moncsit visszadugom az ki van zárva.
Igazából a probléma megoldva, akár úgy, ahogy Vikthor írja, akár HDMI Thru.
-
BBéci
legenda
válasz Dictator^ #14882 üzenetére
A 17-es monitor legalább 4-5 évvel ezelőtti méret, a 4:3 arány és a felbontása is.
Nem csodálom, hogy nincs kedved használni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Vikthor #14884 üzenetére
Legalábbot írtam, szerintem is több.
22-es full HD monitor, plusz minimum 50 colos tévé a jó párosítás.
A héten elviszik a 63-as Samut, legjobb esetben 55-ös LCD-t fogok kapni helyette. Nagyon fog hiányozni az a 20 centi.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dictator^
veterán
válasz Vikthor #14884 üzenetére
Hát azért bocs, hogy nem minden eszközöm up-to-date.
Sajna annyit nem tudok rá költeni amit szeretnék.A 17"-est is azért tettem félre mert már undoritóan kicsi volt.. igen az már több mint 6 éves sztem, az LCDTv meg kb 3 , nem hinném , hogy több. Az erősitőt most vettem újonnan, nem tudom hány éves? 1-2?
De örülök, hogy azért neked futotta azokra amikre..
-
BBéci
legenda
válasz Dictator^ #14886 üzenetére
Ne sértődj meg, senki nem akar bántani!
Az a netbook kijelzőjéhez képest hatalmas.
Eszembe nem jutna számítógépen, neten pókerezni, mikor annyi IRL lehetőség van rá.[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
Miért is? Egy LCD TV-ben sokkal jobb panel van mint a többségben TN paneles monitorokban. Jelenleg egy 40"-os bravia-t használok monitornak, le nem cserélném valami kis betekintési szögü, fakó képü TN paneles monitorra. Kép-hang mehet HDMI-n az erősítőn keresztül, mi azzal a gond?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nismoka #14894 üzenetére
Ebben igazad van.. . De abszolut értékben véve inkább monitorozok és a család többi tagja addig tévézhet.Gáz lenne ha a net miatt elvenném a tévét előlük. És kissebb helyet is foglal el,nem is fogyaszt annyit. És ha elpusztul hamarabb tudom pótolni,mint a százakárhány ezres tévét,mert kissebbet mnem érdemes venni. Ebben a monitor verhetetlen.
De ízlések és pofonok... nem vagyunk egyformák.[ Szerkesztve ]
-
Gabor970
addikt
Nagykanizsán ez nem ennyire egyszerű. Van vagy egy hely, ahol mellékesen nem tilos a dohányzás. Na nekem itt vége is a dalnak én nem tudok dohányzókkal egy zárt helyen lenni, mert utálom a dohányfüstöt. Játszottam pár alkalommal Keszthelyen élőben cash-game-et, ott hihetetlen lazán tolták. Minden alkalommal simán feszes játékkal 20-30-50e Ft plusszal jöttem el, de akármilyen hülyén hangzik rosszul éreztem magam. Láthatóan összeszokott társaság, -nyilvános hely- jövök én, és leveszem őket zsinórban több alkalommal. Nem megyek többé, online nincs lelkiismeretfurdalásom. Havi egy alkalommal baráti társasággal szoktunk játszani versenyt 2000-es beugróval, na az tuti jó, de hát havi egy alkalom..... Szóval marad a monitor. Sajna kell ez a kis kiegészítés.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
holden72
tag
Sziaszok,
Ezt a szettet hallotta már valaki?
http://www.netdepo.hu/wharfedale-crystal-cr-304-+-301-+-30c-1846.html/hun/
Milyen az ár/érték aránya? Érdemes?
Köszönettel!
-
BBéci
legenda
válasz robi0604 #14890 üzenetére
Nem hiszem, hogy erre utalt a megjegyzésem.
Egy szóval nem említettem, hogy én pókerezem. Párszor az egyik haveromnál játszottunk, de nem pénzben.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Integra
titán
válasz #09634560 #14870 üzenetére
nem nekem kell, hanem leányzónak, így az én véleményem nem mérvadó ebben, elégedett vagyok a sajátommal. amúgy igen, az onkyo nem tudna nálam labdábarúgni a h/k design mellett
szóval 25m2-es szobába kellene a csajszinak, és 3 gombnál többet is letudna nyomni, úgyhogy talán valamit lehetne szerválni a minőség/egyszerű kezelhetőség középmezőnyből...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest