- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
nagyúr
válasz jones965 #14350 üzenetére
Bár a TSI sorozat nem high-end, elég rendesen szól már a legkisebb állóhangfal tagja is. Rosszat nem tudok róla mondani, ha teheted és a pénztárcád engedi akkor inkáb az 500-ast válaszd, mert jobban jársz vele hosszabb távon (magasabban vannak a magashangszórói és mélyebbre mennek le).
Üdv,
Vik~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
eviktor
tag
válasz Mustármag #14331 üzenetére
Én annak idején - mielőtt elkezdtem volna költekezni - megfogadva a sokszor ismételt tanácsotokat több helyen is voltam "hallgatózni", és volt egy olyan cég, ahol gyakorlatilag megaláztak mikor egyértelművé vált, hogy nincs 350e forintom az általuk megjelölt minimális belépő szintű szettre. Gyorsan leültettek egy nagy vászon elé, nézhettem negyed óra transzformerszt, oszt kulloghattam el. A legtöbb segítséget itt, és egy Saturnban kaptam.
-
Vidala
senior tag
válasz Vikthor #14351 üzenetére
Épp nemrég írtam, hogy egy barátom egy pár 400-ast vett - ami ugye épp a kettő kötött van - számomra már az is elég megyőző, de kicsi szobában van. Igazából ezzel azt akarom mondani, hogy én is a nagyobbak felé hajlanék, de ha tudod hallgasd meg őket (minő meglepő tanács ), és a szoba méretéhez + a füledhez igazodva válaszd ki a legmegfeleőbbet.
CoVboy Forever!
-
Mustármag
őstag
Elnézést kérek mindenkitől, én félre olvastam a SAL-ok árát!!
Nem sértésnek szántam, egyszerűn "megcsalt" a szemem plusz egy nullát láttam!És azért írtam amit írtam![ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Mustármag #14354 üzenetére
1. A SAL termékek kifejezetten olcsóak.
2. 10-25 milliós rendszereken edzem a hallásomat, talán akkor is tudnék használható tanácsot adni, ha két nullát tennél a szóbanforgó szett árának végére.Hocsa és Levin01!
Olvassatok vissza párszáz hozzászólást, naponta adunk válaszokat hasonló kérdésekre.
A mélynyómóra vonatkozóra is.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz jones965 #14350 üzenetére
Igen, van különbség a szolgáltatásaiban, de a hangminőségről volt szó, amiben csak minimális lehet a javulás, ha van egyáltalán.
Minél jobb minőségű hangdobozokat kötsz rá, annál jobban hallható.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Levin01
őstag
Erről valami vélemény?
Sony SS-FCR6000
[link] -
Levin01
őstag
Erről vélemény?
Echotech E-808
[link] -
eviktor
tag
Nem szokott lenni véletlenül valamilyen vakteszt-rendezvény az igazán elhivatott audiofil rajongóknak? Bekötött szemmel hallgatva erősítőt, hangfalat, tényleg észrevesznek-e minden különbséget, és ami talán fontosabb: arányban vannak ezek-e az árkülönbségekkel?
Másképp megfogalmazva, ha nem látod a dobozt, meg tudod e mondani 100e, vagy 200e az ára? -
Levin01
őstag
válasz #09634560 #14370 üzenetére
Nincs semmi bajom vele, de mivel nem tudok/akarok többszázezret rákölteni a dologra, ezért megnézem, hogy 60 és 100K között mi a felhozatal. Ha lehet 60-ért is jót venni akkor miért 90-ért vegyek?
Ettől függetlenül eddig a Mission a legesélyesebb mert nagyon arra buzdít a fórum -
törölt tag
válasz Levin01 #14371 üzenetére
Én épp a héten hallgattam több más szetttel Onkyón,denonon NAD-on és pion Missiont és polkot,plussz még Onkyon JBL-t és dalit.Kihasználtam hogy vki vásárolni akart.így sokmindent volt időm hallani,elöttem állt a sorban.Tehát hallás után ajánlom.(végül Onkyo-707,mission M35 pack és sub mellett döntött kb 400 alatt volt alkuval.
-
Zozzy
aktív tag
válasz #09634560 #14359 üzenetére
Konkrétan a Denon 1911-et nem ajánlanám, múltkor megmutatta a Media Marktban az eladó a hátulját, mellette a 1910-est is. Mit ne mondjak, eléggé spórolósra sikerült. Fele annyi csatlakoztatási lehetőség sincs rajta, mint az elődjén, annyi újdonságot mutat, hogy van rajta egy USB port elől, meg 1.4-es HDMI-t is tud már.
Szvsz abszolút nem éri meg a többlet kiadást a 1910-hez képest. -
redhunter
senior tag
Hello érdeklödnék hogyha veszek egy olyan erösitöt amiben van dts hd dekoder tehát tudja a nagy felbontásu hangot de csak 6 csatornás akkor jol értem hogy kezelni tudja, de 5.1 csatornán küldi a jelet ellentétben a 7.1 erösitökkel?
PSN - RedFoxHun
-
törölt tag
válasz redhunter #14374 üzenetére
Igen.Kezeli de nem hozza létre pl.a DD true és a DTS HR 7.1-hez szükséges +2 csatornát,csak 5.1-et. A DTS HD és a DD EX amugy is 5.1 core-t (azaz magot) tartalmaz és az kerül csak dekódolásra. és mivel a DDplus nem kompatibilis a hagyományos DD-al igy nem "hallgat" hanem dekodolva lesz az is.
-
törölt tag
válasz Vidala #14378 üzenetére
Egyelőre fülhallgatót. ( De ott lesz véve a erősitő és a hangfalak is,ha összejön a rávaló.Még azt sem tudom mennyiért menne el a Yamaha 1300 RDS..
Élmények:
Pio nem annyira, de a többi tetszett,különösen a NAd,de az drága volt és kevesebb szolgáltatásokkal bir.Kissebb.olcsóbb Misssionokra és dalikra nem való a nad,csak minőségibbre,(ezért is nem az lett választva a vásárló által) de ott kihozza az igazti,audiofil hangzása lesz,állitom,jobb mint a Rotelnek pl a mission 794-el.Onkyo 608 jobban szolt mint az 508.. (sorry,tapasztalatot kértél).Tehát nem csak szolgáltatásbeli különbség van közöttük.JBL E80 és az ES80 között jól kihallható volt Onkyó 608-on a ES80 erősebb magasabban és mélyebben is tisztább hangja.Az ES80 és a M35,,M6 MX és a 794 missionok cslilngeltek érezni lehetettt hogy a magasabb hangok is jelen vannak a hangképben. nem lettek fojtottak.Utána a vásárló kérdezte a kifutók közül van-e jobb erősitő igy lett 200 ért a 707 megvásárolva + meghallgatva vele a M35i pár. -
k.t.a.
senior tag
Sziasztok!
Véleményt és tanácsot szeretnék kérni. Szükségem lenne egy házimozi erősítőre, abból a célból, hogy ne kelljen olyan sok távirányítót markolászni ha átváltok egyik forrásról a másikra, illetve egy kicsit jobb hangminőség sem ártana. Jó lenne még ha bluetouth kihangosítóként is tudna működni, illetve ha lenne rajta beszédhang kiemelés filmnézéshez. Jelenleg kettő HDMI 1080p képbemenetem lenne, és egy HDMI kimenet kellene a képnek. Jó lenne ha maradna még egy HDMI bemenet szabadon fényképezőnek, mobilnak, stb. Hangbemenetből sem kell semmi extra, csak a PC-t kötném rá, illetve a képpel együtt jönne a hang is HDMI-n (T-home beltéri NetTV). Hangkimenet egy 5.1-es rendszert hajtana meg. Jelenleg egy aktív Genius számítógépes rendszerem van, amiből a mélyet ki akarom cserélni kezdetben (ez jelenleg egyben van az erősítővel), később néznék hozzá rendes settet is. Az már csak álom lenne, ha még PIP-et is tudna két HDMI-ből a készülék, bár gyanítom az már nem az én pénztárcámnak való.
Apámnak vettem egy Yamaha erősítőt még régebben (talán RX-V365) ami hangminőségben és árban számomra is megfelelő lenne, csak funkciókban nem az igazi. Most a Yamaha RX-V367 és 467 között gondolkodom. Nem tartom túl felhasználó barátnak a menürendszerét, de ezen kívül nincs bajom a Yamahával. Szerintetek valamelyik megfelelne nekem, vagy van jobb választás akár olcsóbban (nagyon max 100eFt)?
Előre is köszönöm a segítséget.Szerk.: Még annyi hogy nincs 3D-s TV-m csak egy alap fullHD Samsung LE37M87BD.
[ Szerkesztve ]
-
Vidala
senior tag
válasz #09634560 #14385 üzenetére
Mondjuk nagyon frissek még az élményeid úgy látom. Csak úgy tolulnak a dolgok elő: pl.
JBL ES 80 vagy Mission E8?
Ez igen hízelgő a JBL számára, de nem hiszem, hogy egy kategória lenne az 1-1,5mFt-os Mission-el.Ja fülhallgatót azt én épp vettem egyet, néha jól jön.
[ Szerkesztve ]
CoVboy Forever!
-
nagyúr
Itt is megkérdezem, hátha előbb kapok választ...
Az természetes jelenség az LCD TVknél, hogy clouding effect lép fel. Kérdésem az lenne, hogy ez idővel erősebbé válik vagy válhat? Most már 1 éves a TVm és mintha könnyebben észreveszem ezeket a világosabb részeket. Ez ellen nem lehet semmit se tenni, ugye?
Üdv,
Vik~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
-
törölt tag
válasz nismoka #14399 üzenetére
Azt én is aláirom hogy beállitás kérdése,ott nemigen állitgattak semmit. magyarul az alapbeálllitáson ment minden kb félhangerőn,de épp a 920 feletti modelleknél már az MCAAC-vel szinte mindent lehet korrigálni a hangképben és szgépre menteni.
Fázis korrekciót azt kb.a center-subwofer távolságkülönbség ;>180cm.-nél kell csak átkapcsolni.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest