-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
őstag
válasz VoidXs #71355 üzenetére
Köszönöm ismét a magyarázatot! Akkor nem aggódom túl a dolgot, ráment a napom a kábelezésre, ahogy írtam, nem szívesen kezdeném előröl!
BBéci: persze hogy tetszik a jó hangzás, csak ezért ne keljen pénzt költeni és ne kerüljön munkába! Női logika
embe: a címkén nincs feltüntetve sajnos, a boltban pedig nem kezdtem el böngészni a netet. Őszintén szólva nem is gondoltam, hogy van ilyen hogy réz bevonatú alu kábel! Ránézésre jónak tűnt, olcsó volt, nem is volt más ilyen vastagságban, ezért megvettem. 50 m hosszban azért nem akartam dobálózni 1-2 ezer/méter kábelekkel, meg a hétvégén túl akartam lenni a szerelésen is.
A mennyezeti hangsugárzók holnap jönnek, annak a szerelésével már kisebb gond lesz és így gyorsan fel is fognak kerülni a helyükre. A kábelek meg már a helyükön várják a csatlakozót.
Ma is tanultam valamit (mint midig), ha majd változik az összeállítás néhány év múlva, akkor jobban oda figyelek, hogy milyen kábelt veszek.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- BestBuy topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robogó, kismotor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest