-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz Vismajor01 #75327 üzenetére
Megoldást nem tudok, sajna.De addig is egy ötlet.Amikor nem mostok hajat használjatok fűrdő sapkát, egy töredék haj jut a lefolyóba.Inkább tusfürdőt mint szappant használjatok, a szappan szeret össze csomósodni.
[ Szerkesztve ]
-
NeoPampalini
senior tag
Ezek szerintem mind ilyenek, bár ez jobb mint ami nálunk van, azon perforált a fémtető + a lefolyó felé egy zárt doboza van.
Itt, ha jól értem, akkor csak azon a lyukacsos műanyag elemen áll meg a dzsuva. Kikapod és kész. Nálunk meg az egészet szét kell szedni: fémtető ki, dobozról műanyag fedél lepattint, két golyóbis ki, aztán pucold ki, ahogy sikerül...
A mai napig nem értem, miért nem kérdezte meg tőlünk a vizes, hogy milyen lefolyót akarunk, nekem a sima "középre összefolyik" megoldás is elég lett volna... Azt meg hagyjuk, hogy a burkoló képtelen volt leburkolni, fel kellett törnöm a zuhanynál, és építenem kellett egy küszöböt + rendesen meglejtettem (eredetileg küszöb nélküli lett volna --- élmény volt a költözés napján este, egész napos pakolás után szembesülni azzal, hogy a víz marhára nem a lefolyó, hanem az ajtó felé akar távozni, ami annak függvényében érdekes, hogy a betonalapot az ajtótól a zuhany felé lejtettük)...
[ Szerkesztve ]
-
Zozzant
addikt
Szedjetek vasat, hajhullásra...
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Barret001
addikt
Azt nem értem,hogy MINEK van benne az a rács? Az a szerepe hogy elduguljon?
Más értelmét nem látom. -
macilaci78
nagyúr
Nekünk is ugyanolyan van, mint a 2. képen, mi is ketten használjuk, 7-10 naponta takarírjuk.
Azt a szürke kis szart kell kipucolni.
A szappanhabból nálunk is val lerakódás legalább a vályú felületein. 1-2 havonta búvárt is bevetünk.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
PitLee
őstag
A képeken láttok egy célszerszámot amit a lefolyóhoz mellékelnek, azzal lehet egyszerűbb felszedni a fedőrácsot.
Lehet kapni rozsdamenetes/saválló finom hálót, abból ha csinálnál egy szűrőbetétet vagy valami régi fajta műanyag szúnyoghálóból (ami merev) csinálni valami eldobhatót.
Vagy csak dobsz rá valami öreg rongyot vagy fedél nélkül ráterítesz valami vékony anyagot majd rá a fedelet , de van még nő harisnya és a zöld sárga ..stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest