Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Mobvoi TicWatch Pro 5 Enduro - kitartás kartárs?

    ma WearOS 3.5, két kijelző, hosszú üzemidő, és zavaró apróságok a legújabb TicWatch modellben.

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

Új hozzászólás Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz Zola007 #95634 üzenetére

    A kérdésedre a választ nyilván nem lehet megmondani. Max előtte-utána laborvizsgálat alapján.
    Nem vagyok biokémikus így bele sem megyek tudás híján a triglicerid-szint.témába. Ha már elsétálsz a laborba, akkor már lesz a véredben némi triglicerid, hisz gyakorlatilag mini aerob edzésed volt. Nem tartom kizártnak, hogy pl a testhő fenntartása is zsírból megy, tekintve, hogy annak a legnagyobb a kalóriaértéke, és nem szükséges a hirtelen felszabadítás.

    Abban igazad lehet, hogy nem a legvégső esetben nyúl csak a zsír raktárakhoz a szervezet. Ettől függetlenül továbbra is tartom, hogy teljesen mindegy, hogy a nap során mikor viszed be a CH-t, csak legyen kiszámolva a kalóriabevitel (ahogy Sanyi írja), vagy a fizikai aktivitás mértékben, az erőkifejtés előtt (ahogy szerintem praktikus).

    A 200 gr-ot csak példának írtam. Beszéljünk akkor arányokról!
    Nem hinném, hogy a napi össz CH bevitel 50%-a leosztva a nap aktív (meló, edzés, mindennapi teendők) és ráadásul hosszabb (16 óra) időszakára, valamint a fennmaradó 50% a nap kisebb (8 óra) és inaktívabb (alvás) részére elosztva jó megoldás.
    Biztos vagyok benne, hogy nagyobb a zsírosodás mértéke, mint mondjuk egy késő délutánig egységesen elosztott CH bevitel esetén. Kivéve persze az esti edzés utáni CH feltöltést, de ezt már korábban is említettem.

    (#95636) aelod
    Én 11-13 óra között szoktam nekiállni. Akkor vagyok szerintem a legjobb formámban. Ez egy zabpelyhes reggeli, és a főétkezés után van. Volt már, hogy hajnal fél 1-kor kezdtem edzeni, mert nem akartam kihagyni. Az katasztrófa volt. De a késő délutáni (5 óra magasságában) edzéseken sem brillírozok.

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák