-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackhole13
senior tag
HST-zett közületek valaki? Ez volt a második alkalom, 4éves edzésmúlttal még nem haltam meg ennyire, mint most.
Főleg a kivitelezése érdekel. Nem teljesen tiszta, hogy egy bemelegítés után rámenjek a 4 ismétléses maxomra, plusz mindenhol a guggolást írják előre, de azután már esélytelen a felhúzás, evezés.
Aki már csinálta, hogy nézett ki a napi edzés? -
penene
őstag
válasz Blackhole13 #9502 üzenetére
Nem próbáltam még, de azt kizártnak tartom, hogy valamilyen edzésmódszert azt mondja, hogy 1 (egy) bemelegítő sorozat után 4 ismétléses maxot nyomj.
Ha mégis így van, rúgd fel 2, max. 3 bemelegítéssel. Az 1 az para.Guggolás természetes, hogy első, ha elfárasztod magad a többivel, esélyed nincs normálisan guggolni (ami teljes testet igénybe vesz) és meg is sérülhetsz emiatt (pl. felhúzásnál elfárad a hátad). Míg fordított esetben jobban tud működni, mivel a felhúzás és evezés már kevésbé veszélyes ilyen szempontból (mondjuk a felhúzás határeset).
De nem találtam fel ezzel a spanyol viaszt.
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
próbáltam sok évvel ezelőtt, hát sajnos megvalósíthatatlan enkem... nem jött be
-
Radnix
senior tag
mai móka:
felhúzás 155x5
fekvenyomás 115x4
biztos az edzés előtti kv-tól megjött a power (magamhoz képest) -
wertigo1984
őstag
válasz Coccolino_O #9508 üzenetére
Térdelve merev nyak biccentés előre-hátra kifulladásig.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
törölt tag
Ezek a szappanos gyakorlatok rémlenek nekem is
Fegyenc + Harcos étrend és megállíthatatlan leszel, egy igazi állat. Még nyomj hozzá ebédre egy adag Ápdétet, edzés után meg egy kis brutálizomnövelőt.
-
engine88
aktív tag
70kg-hoz, hízókúrán hány gramm dextrózt lehet max inni naponta?
3 részletben innám proteinnel. -
Blackhole13
senior tag
Azért kérdeztem, mert nekem nem teljesen tiszta, hogy a bemelegítés hogy van megoldva. Most még a 15 ismétléses szakaszban vagyok tehát itt nem para, de így is nyomtam plusz egyet köztes súllyal.
Radnix: hát nekem is megfordult közben jó néhányszor a fejemben, hogy alkalmatlan vagyok erre, de aztán rammstein be, és csak végigtoltam.
-
Coccolino_O
őstag
Figyelembe véve, hogy semmi köze a topik témájához, szerintem ez teljesen normális. Van már bohóc topik a ph-n, mégis ide talál be mindegyik rendszeresen.
Aydan:
engine88: Normális kajára még mindig nem szeretnél költeni? Amúgy mi értelme van leginkább zsírban hízni, most őszintén?
-
penene
őstag
válasz Blackhole13 #9514 üzenetére
Én se viccből mondtam a több sorozatot.
Szerintem minimum legyen egy 20-as, és egy 15-ös ismétléses bemelegítő, ahol a vér beáramlik az izomba, izületbe, meg felkészülsz a nagy súlyra. És ha kell, akkor még egy harmadik is, köztes súllyal.
De persze olyan súlyokkal, hogy kb. 2x annyit is meg tudj belőle csinálni, tehát nem a bemelegítésnél kell elfáradni.Én persze azért vagyok óvatos, mert volt már több sérülésem is a kellő bemelegítés hiánya miatt. Most már azért biztosra megyek. Számos módja van a megfelelő bemelegítésnek.
Coccolino_O: Megértelek, de én pl. nem feltétlenül azért járok már ide, mert GYÚRÁS. Hanem mert ehhez a közösséghez szoktam hozzá. Mondjuk túl gyakran nem írok már ide, de most pl. igen.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
Nekem nem jött be a fórum valamiért... de úgylátom meroly-nak igen... Há' mi az isten van itt?
A játék az nem játék!
-
spammer
veterán
-
G.Ogre
csendes tag
Én 7 év edzésmúlttal próbáltam ki kb 8 évvel ezelőtt, ha jól emlékszem adtam neki egy hónapot. Valahogy nem akartak összejönni nekem ezek az edzések, pedig minden rendesen meg volt tervezve. Nem volt rendes pumpáltság érzésem, kifáradtam, ok, de egy teljes testet átmozgató edzés eleve fárasztó. Én azt vettem észre magamon, hogy egyre laposabbak lettek az izmaim, nem kaptak elegendő stimulációt. Miután visszaálltam a rendes edzésemre, iszonyatos fejlődésnek indultam, szóval egy dekondícionálásnak mindenképpen jó volt. 1-2 nehéz, nagy súlyos alapgyakorlat, 2-3 valami egyéb bohóckodás kell még utána, oszt jónapot
-
Sotho
őstag
válasz God Vazzeg #9521 üzenetére
Hat már a gox?
-
meroly
veterán
Milyen fórum? Ja hogy ez....áhh..... kupleráj...
Ma mell-tricepsz nagyon atta
Variáltam kicsit a gyakorlatokon, holnap-holnapután tuti halál, de a bemelegítő futástól legalább kidolgoztam az izomlázat a lábamból már.Natúr májprotkó nem is rossz, kicsi kakaópor és egész iható. És mivel occsó emeltem is a dózison.
Amúgy volt valami érdemleges míg nem voltam?
Nem, mi? Gondoltam[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Jim-X
őstag
válasz God Vazzeg #9525 üzenetére
Olyankor szójjá az asszonynak, hogy "gyere drágám lehet nylogatni a bimbit"
A játék az nem játék!
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Eagl3
veterán
Te amúgy mire szeded a priviront meg a DHEA-t? Nem vagy még annyira idős nem?
-
Sotho
őstag
Dhea magában is mehet vagy a proviron kell mellé?
-
adam_
senior tag
milf az oscar gálán
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
cici volt ma meg bici PADKA!
Give me your cum,bull!
-
tajcsi
őstag
Emberek ez mit jelent, milyen licensz?
21721-1/2012
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
swoody
senior tag
Sziasztok
Szeretem a pörköltet és hosszabb távon szerintem már valamit alakítani kéne az elkészítési módján, hogy ne kelljen bele 3-5 kanál olaj a hagymához.
Erre tudnátok ötletek adni miképpen lehetne kiváltani az olajat vagy elkészíteni másképpen?
Kösziiii.
-
törölt tag
Sracok,
itt angliaba elegge brutalis ara van a lenmag olajnak, ilyen 3-4000ft per 250ml. Talaltam 5l-es kiszerelest, viszont ezt lovaknak keszitik. (Nem rohog!) Mi kulonbseg lehet az emberi hasznalatra keszitettol?
-
Nightmare
senior tag
Viszlát.
Megvolt a h.o.s. most kreatin és beta alanin megy egyszerre. Tudom senkit sem érdekel, de gondoltam leírom. Igaz tegnap kezdtem el, de úgy érzem jobban ment a váll+felhúzás.Az eddigi 126 helyett 132-vel tudtam 3x6-ot. Szerda hát bicepsz, péntek mell tricepsz. Meglátjuk 3 hónap alatt mi lesz belőle.
Viszlát.-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
-
törölt tag
válasz #47053824 #9540 üzenetére
Nem lesz tőle semmi bajod. Vannak akik lovaknak készített szteroidokat nyomnak magukba, úgyhogy te nem a lenmagolajtól fogsz elpatkolni az tuti.
Amúgy ez a kötelező napi szinten lenmagivás tipikus Banis hülyeség ... Remélem belátja nemsokára hogy baromság, mint a napi kötelező esti alpatúrónál (ja már nem kap jutalékot )
-
meroly
veterán
-
Radnix
senior tag
elkezdett fájni a jobb vállam (az ízület ) pedig tegnap edzésen egyáltalán semmi baja nem volt... erre varjak gombot
-
Nightmare
senior tag
válasz wertigo1984 #9547 üzenetére
Összesen 4 gramm megy, 4 felé elosztva, szintén ugyanígy a kreatin. Ha a kreatin feltöltésnek vége, akkor megpróbálom 3 felé osztani, ha nem lesz mellékhatás, pl bizsergés, olyan mintha szúrnák a bőröm. Nem rossz, csak fura. Pihenő napon 6-ig elosztva, edzés napokon 1 gramm plusz 5 gramm kreatin, szintén edzés után is ez.
Reggel éhgyomor, edzés előtt 1 órával szedem. Utána bele a turmixba, amúgy kaja előtt 20 perccel szedem.[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest