-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
-
Shadowbull
addikt
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
nagyúr
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz FollowTheORI #56812 üzenetére
lenne pár ötletem
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Zola007
veterán
válasz BÁ Nutrition #56813 üzenetére
nem lesz ez így jó , azt hiszem be kéne újítani egy barátnőt
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #56815 üzenetére
Jól áll neki, hogy a ruciban nem látszik a sittes hasa.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Zola007
veterán
válasz BÁ Nutrition #56815 üzenetére
tökmindegy, dvgnám mint cigány a lopott biciklit
tegnap az egyik személyiedző csajszi képes volt lejönni a terembe feszülős koktélruhában edzést tartani
há' lehet így koncentrálni!?[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Debesq
tag
Sziasztok! Nem tudtok valami olyan appot androidra, hogy mondjuk be lehet állítani, hogy jelezzen 30mp-nél, aztán 1 percnél, és ezt váltogatná? Intervallum edzéshez kellene. Vagy ha ilyen nincs akkor jó valami stopper is ami teljes képernyőn van és jól olvasható
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná adni barisj t. számát privátban?
Sürgős, rendeléssel kapcsolatos kérdésem lenne. -
d3tox1c
senior tag
http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=39
Lecsereltem az eddigi edzes tervemet erre, a sorozatokat 8-6-4el csinalom, emelkedo sullyal.
Szerintetek ettol izmos leszek vegre? -
nagyúr
-
Debesq
tag
válasz FollowTheORI #56819 üzenetére
Eszembe se jutott volna ezt beírni a keresőbe köszönöm a segítséget
-
d3tox1c
senior tag
válasz FollowTheORI #56823 üzenetére
Szoktam.
Meg protejint is
Meg neha tepertot BCAA-val -
Miamiquake
aktív tag
Csak hogy én se maradjak le:
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
God Vazzeg
veterán
válasz Miamiquake #56828 üzenetére
Kiválasztottad a leggusztusosabbat
-
nagyúr
válasz Miamiquake #56828 üzenetére
Ez valami gyúrós koncsita???
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
KoVee84
senior tag
Nem olvastam topikot pár napig, valaki összefoglalná az utolsó 700 hszt röviden?
a, nem kell, inkább tippelek:
-mé nem vagyok izmos?
-mé nem vagyok szálkás?
-itt fáj, ott fáj
-berki / koncsitaés C. Ronaldot majdnem kihagytam!!!
"Gyúrós" topik
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
Jövő héten Vince Taylor szeminárium.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Radnix
senior tag
Mosatnában ki szokta 100 kilónként rendelni a myprotein kogszot? És ami még fontosabb az 5 kilós ízesítetlent mennyibe' ?
Megnyugodtam, hogy bunnit senki sem szerette meg az elmúlt pár hónapban míg nem olvastam a topicot
[ Szerkesztve ]
-
Miamiquake
aktív tag
válasz God Vazzeg #56829 üzenetére
Mission accomplished
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Dexar007
veterán
Mar megint vitargo reklam a sarga oldal fooldalan. [link]
Give me your cum,bull!
-
cettlee
őstag
durva leszek nyárra
-
brownus
veterán
4 napja szedem a creatin bogyókat. 3 napja reggelente elsőre
szarokpoopingolok egy férfiasat, aztán rá félórára meg pisálok egyet aseggemmela popsimmal... a nap hátralevő részében no problémo. remélem nem tart már sokáig és hozzászokik a szervezetem! kezdem unni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest