Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz benfolds #181834 üzenetére

    Az edzés is megvalósító az átlagember számára, mégse edz. Ismert, hogy hányan bukják el újévi fogadalmukat és hullanak ki a sorból, pedig ők akarnának edzeni.

    Én nem várom el egy átlagembertől, hogy a whatever kajálásából kiegyensúlyozottat faragjon, mert a kudarc valószínűsége nagy. Arról nem is beszélve, hogy nem triviális mi a kiegyensújozott táplálkozás és azt hogyan lehet azt (egyszerűen) megvalósítani.

    Azt se várhatod el a kérdezőtől, hogy az asszonyt rákényszerítse egy más kajálásra, mert nem fog menni, de talán napi egy fehérjeturmixra rá tudja venni, ha az finom.

    Szerinted mi fog történni, hogyha bejön ide valaki és megkérdezi adhat e proteint az asszonynak és azt kapja válasznak "há csak kiegyensúlyozottan kell enni!"? Megmondom: se a kajáláson nem fog(nak) változtatni se a fehérjebevitelt nem fogják megtuningolni egy turmixszal, inkább elveti az ötletet a kerdező és vissza se néz ide. :)

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák